MASOO: Taky tak, svět se točí a my s ním, z psýčka už mi taky po 7 letech trochu hrabalo, ona ta technařská spontánost, nehrocení věcí a takový nějaký pohodový veget s jinejma lidma (na kokotočích parties taky nejsou zrovna primitivové, potkal jsem teď na svatbě spoustu lidí zajímavých a chytrých až až) může bejt ku prospěchu věci a člověk se zas vyvíjí trochu jinak.
Dorazil jsem domu, je tu pustoprázdno a ten sociš kontakt s lidma mi tu celkem chybí, tentokrát to ani nebylo o až tak velkym kalení a vyndávkách, ale fakt to byla svatba jak má bejt, velkej paleček nahoru Danovi, Tonce a všem zúčastněným. Hodně jsem si pokecal se všema snad a potreboval jsem to jak sul. Takze at sou(lo)žití manzelske vydrzi az do smrti smrťoucí a ja treba pomalu zacnu prohanet fotky LightRoomem a pak to nekam sem placnu, aspon si pripomenu pekny chvile straveny tam nekde na Moravě nebo kde to bylo :)
Jo a na hale se nekdy stavim vratit foťák snad Lůce nebo kdo mi ho pujcil. Mam tu nejak moc foťáků (měl jsem k dispozici 2 zrcadlovky, stativ a stejne tam jsou urcity vypadky, protoze nejak furt dochazely baterky, nebyly kompatibilni nabijecky s baterkama nebo lidi nebyli kompatibilni s nabijeckama nebo tak neco...). Je tam furt v hale nekdo, treba nekdy mimo pracovni dobu v tejdnu?