• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    TIP
    TIP --- ---
    ROLEX: brečim smíchy kámo, seš borec:)
    skaf a pítrs s babičkou überrulezz
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Ach jo, nekdo čet mezi špatnými řádky. Nebo čet řadky, co byly napsany nešťastnym zpusobem. A vyvozuje z nich už takovou zbytečnou dobu neco jako univerzalni pravdu. Promin na jednu stranu a nebud vztahovačná na druhou.
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    budeš se muset svezt na kolotoči :)
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Děcka, já už to tady nějakou dobu nesleduju, nemůžete ty fotky radši házet někam jinam?
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    ROLEX: (Taky jsem marná lemra líná, už du na to, fuckt... :)
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    my chceme!
    ROLEX
    ROLEX --- ---
    KRISHNA: ano, budou!

(zrovna na nich pracuju ale nedávam to dnes, snad zítra, když ne tak během víkendu!)

KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    budou ...

SHAMAN23
    SHAMAN23 --- ---
    hlave z ty slavy nahodte nejaky fotony pro ty co se nemohli dostavit
    SAMSAM
    SAMSAM --- ---
    Ahoj vsici moji znami i neznami pratele. Chtel bych zpetne vyjadrit dik Danovi a Tonce za velice krasnou svatbu na kterou sem mel cest se podivat. Proto napisu takovy jakoby report...
    V patek odpoledne mi zavolal Mario, ze jede na party Kouzelnyho kolotoce a jesi se pridam. Pri prijezdu a oznameni o jakou akci vlastne jde sem byl u vytrzeni, sebral sem maly dar a rovnou po praci sme jeli. Krasny kemp uprostred krasne prirody Vysociny me nadchl. Uz se stmivalo, takze poznavani pratel bylo komplikovane, ale vsichni moc mily a rozhovory se znamymi i neznamymi velice fajn. Rad sem Vas vsechny videl:-) Supr video pro Krischnu sem bohuzel nestihl cely, ale big up. Pak velice kvalitni acid, i kdyz se spis sedelo kolem ohne. Stihl sem se za noc dvakrat vyspat(moje klasika) a rano shledani zas u ohne, zabava v plnym proudu, i kdyz uz ticho, ale Vencova petdevitka stacila. Jeste musim vyzdvihnout lasery, krterych ac bylo hodne, nebyly agresivni, tak se na to dalo divat a celkove krasna stena(asi kolotoc nebo co:-)) pak uklid, louceni(smutny), vytuhnuti v chatce a v 11 vecer rozhodnuti, ze jedem dom. Co dodat, hodne stesti do zivota a podekovani za tuhle krasnou oslavu snatku. At se dari(Vam vsem) a snad zas brzy. Mrzi me, ze sem se nedostal na Freeze.
    Diku dik
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    od Dana dbm

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    A uz mam zas psa z prasopsa :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Kdo by chtěl dneska pomoct vyložit dodávky, tak ať je v 6 na hale.
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    Haló, je někdo v hale?

Potřebuju tam hodit foťák, kterej je Lůcy, takové malé roztomilé děvče... Případně kdyby na ní někdo měl kontakt nebo ID, hoďte mi to do pošty. Dík, neasid.
    TIP
    TIP --- ---
    DRASTICS: Bulwa a Tuba hobluj
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    https://m.facebook.com/...%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D&aref=3&ref=bookmarks&soft=messages

V tursku byl zas mejdlan

Blahopreju novookrouzkovancum a diky, bylo to moc rodinkovy :)
    R6ANDREW
    R6ANDREW --- ---
    zdary. tak jsem taky doma. bylo to luxusni, dal bych si pridavek. jidlo super, pocasi ve finale taky.. jinak sem se s nekym seznamoval, ale jak to tak chodi, pamatuji si kulove. Takze ja sem ten smoula s dvemama kockama, tak si me kdyztak pridejte.

GL Dan & Tonka
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    MASOO: uz jsi zpatky z cest, masicko? tak to se tesime obzvlast
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    A samozrejme chci jeste jednou gratulovat Antónii a Danovi, diky moc sem si to uzil, doufam ze to mate stejne ;)
    SIMSALABIM
    SIMSALABIM --- ---
    WILDENBURY_SQ: Dovolim si podekovat za vsechny kuchare/ky, neni nad podobnou zpetnou vazbu...
    Takze rado se stalo, byla to pro nas cest ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam