• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    CZECH23EKTOUR
    CZECH23EKTOUR --- ---
    ja si zas doma kouskuju freezefest na 74min a prohanim zvuk kompresorem ze si hodim na ceda do auta, taky dik
    BADBOY23
    BADBOY23 --- ---
    DASH: ja mam k vyzvednuti na hale
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    super ty nahravky na strankach,takovyho dr. vojaka jsem si znovu moc rad pustil stejne jako vanocni diktat... diky!
    DASH
    DASH --- ---
    nemate nekdo, prosim, na pujceni Kaoss pad 3? Staci jen na jeden den. Vim, ze nejakej kaoss pad mel madforce, ale nejak se nemuzem spojit.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: Sharan uz je dlouho jezdicim nahrobkem ;) Momentalne prestalo fungovat tolik veci, ze to nejde. Popojedu 10-15 po praze, ale vic neda. Nemam cas a ani chut to resit, cekam esli Bery najde den a da ty veci dokupy, nebo esli si mam pucit (esli bude kde) a neco koupit. Ale zas osobak je zbytecnost, draha dodavka je zbytecnost, ale zas bych chtel chvili neco dustojnyho sam nevim :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: sharan uz ma nekde pomnicek?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Nekdo s autem, kdo by mel zajem zitra podniknout explorativne-naucny mykologicky vylet??? :)
    KING_JOHN_KILL
    KING_JOHN_KILL --- ---
    [ R2D2 sound system & friends / partyparty / 13.11.2015 / CR - Vysocina - Zámecká vinárna - bývalý klub Tunel ]
    Spam: Doražte. Pro známý tváře možnost přespání na místě na vlastních karimatkách/mikinách/dreadech. Možná bude nějaká mini felírna...
    HEINZZ
    HEINZZ --- ---
    DRASTICS: tak urcite..
    TULIPI
    TULIPI --- ---
    PEETIK: Ano no jistě že znám! Ale to bych musel býti patřičně vyladěn na stejné psychedelické Frekvenci;)
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    TULIPI: Jak by si se mu mohl dovolat :) Ty znáš telefonní předvolbu do jiné dimenze? :D
    TULIPI
    TULIPI --- ---
    PEETIK: Tak už mi je jasný proč mi ten pacholek Frenk nebral telefon ..Von byl totiž celý poblouzněný :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    MASOO: mam zavolat Centralu? :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    MASOO: To už by všichni z sikuze o houbách byli v base :DD ... trochu přeháňka nad Prahou ne?
    MASOO
    MASOO --- ---
    zdravime PCR na nyxu;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    PEETIK: kolem Jihlavy a kdybych měl víc času, mám jich tisíce....
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    DRASTICS: Kde ste byli? My sme byli na Mísečkách na sjezdovce směr Medvědín.. já za svůj první sběr nasbíral 30 a z toho 10 bylo falešných :) Ale jiní naši sběrači našli i přes 100, a Jiříček si hned zblajznul svoji 80ku co nasbíral, takže to byl náš psychonautí průkopník :) Ale taky sme měli velice fajnej víkend. :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    V So jedu sem, kdyby se chtel nekdo pridat. Resp. zatim nemam vyreseny auto, tak kdyby se chtel pridat I nekdo s autem :))

[ Nazdar Bazar / partyparty / 31.10.2015 / CR - Stredocesky kraj - Boss BAR - Poděbrady Fügnerova 253/54 ]
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    DRASTICS: DRASTICS: co dodat, ty mochomurky jsem si zapomněl, jako víc věcí v tvým autě... jako do 11 slušná jízda.... :))) a se sharanem na vrakac a zajez to :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam