• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    MASOO: uuu;-)
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: uz jsem obdrzela vysvetleni, skoda jen Rudlo, ze mas tak buransky vyjadrovaci schopnosti, kdyz ma clovek konecne sanci se neco dovedet od zdroje:/ Ale zaroven chapu, ze si nejspis nasranej, unavenej z omilani vseho furt dokola apod.
    MASOO
    MASOO --- ---
    BIGG23: toto je ovsem ze zivota;))

Btw jednou sem cekala na bus v komoranech a typek tam vytahl kapesnik a zacal si utirat prdel v kalhotech a hazet to tam do kose. Super start do pracovniho dne!
    MASOO
    MASOO --- ---
    Ja tomu nerozumim. .....
    Muzete me teda uvest do problemu. Klidne v poste.
    Jakou roli ma Rudla v roubence? Zastupitel za ODS? Nebo.....? Neprudim. Fakt se ptam.
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    WILDENBURY_SQ: Sometimes :D
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGG23: Protože k tomu všemu ješte smrdí potem či hovnem. :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    WILDENBURY_SQ: To je jasný, proč bychom mu jinak hledali práci :)
    WILDENBURY_SQ
    WILDENBURY_SQ --- ---
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    BIGG23: pokud znáte někoho z novin, kde by stáli o podobný články, dejte vědět, hledá mu práci :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Pro pobavení: Tohle napsal klient kolegyni na to, že smrdí potem a měl by s tím něco dělat! :D

KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    nekdo volal buldozer? :)
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    RUDLA: na to že se ani neznáme jsi dost voprsklej nemyslíš? takovýhle výpady si nech od cesty
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    tady se o nakym bourani vubec nebavime, ani nebyvyly. a jsme u toho, jsou v tom ciste jen politicke zajmy... neobhaju postupy ani jedne strany, nakopal bych obe strany... roubenka se nikdy bourat nemela ani nebude, tzaco me mas??? maximalne ji zapalim- vtip... pekne jim to zobete... z me zkusenosti kdyz otom vim hovno tak preci nic nepodepisu?? kde to jsme???... nejsem ten pravej kterej by mel nekoho poucovat, prezentace byla, pomalu nikdo neprisel,, tak co chces vic.?? celej zamer se toci pouze jen kvuli rekonstrukci, a jestli me neveris tak s tema sprostejma slovickama muzu pokracovat... jestli te to opravdu natolik zajima z me stran neni problem domluvit povidani s clovekem kterej se ti vyjadri lip nez ja a sluzne, otec neni pica.. omlouvat se desetkrat nebudu.. akle muselo by te to opravdu zajimat coz si me zatim nepresvedcila spis pomalu nikdo snad jen ta desitka xco prisla na prezentaci... sorry ja z cestiny propadal...))..
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Tyvole Rudlo, tak nám napiš jak to je. Zkus to hezky s diakritikou, v logický časový posloupnosti a pěkně objektivně. Já, jakožto člověk neznalý, do toho opravdu nevidím. Jen mě potěšilo, že roubenku nezbourají, tak jsem měla chuť se o to podělit i s ostatními. Toť vše.
    ... k tvýmu projevu snad řeknu jen to, že jestli máš takovou potřebu nadávat sprostě lidem, který to myslej dobře, tak tě uvnitř duše asi něco hodně musí srát...

TAK JAK TO TEDA JE?
    Je dobře, že ji nezbouraj, nebo je blbě, že ji nezbouraj, nebo co? Nechápu.
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    TATONKA: mnoo pekny, skoda ze podporujes takove lubryky, o dost lidech dost vazne pochybuju posledni dobou... jestli jsem to zas spatne pochopil tak se moc omlouvam... ono zkracene kazda mince ma dve strany))) a sorry jestli jsem nekoho urazil, nepocitam vocasa Washo23, ten je pro me jaki hovno na pate...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    WASHO23: kdyby jsme nebyli chudaci tak si to zrekonstrujem sami blbecku bez zadny vystavby. konkretne tobe bych nasral hrozne rad))) ad si faj kluk ci ne...
    RUDLA
    RUDLA --- ---
    tak k roubence... Jestli si nekdo mysli ze to je jednoduchy udelat takovej projekt kterej by vyhovoval kazdymu,jak rodine a mestu a kazde diline kera by se mela raci starat o sebe.. rad se necham poucit ale jestlize nekdo se vyjadruje k projektu a zameru aniz by nevedel podrobnosti at se jde vycpat a ten blesk si strici krkem do prdele a klidne to xkrat opakuje s jednema a samejma novinama)))... jsem bohuzel mimo hru teto taskarice a nemel bych se k tomu vubec vyjadrovat ale za me jsem dos nasranej na obe strany.. jedna strana je neschopna(nepochopim, to jsem to rovnou moh prezentovat ja) a ta druha schopna natolik ze raci obetuje roubenku k zaniku pro par stromu ktere stejne pokacim... coz se samozrejmne nestane s tim zanikem(stromy jsou jen otazka casu nez se neco stane a ze se uz xkrat stalo ale to uz nikdo nenapise!!) roubenka by tu mohlabejt pro vic generaci a k uzitku pro mesto dokonce(jsem zasadne proti ale jsem malej pan).. a jestli cerpate info z blesku a jinejch tak to se neni s vami vubec ocem bavit))) co se tyce nasi strany tak jsme udelali tolik ustupku vuci baraku a pozemku ze preze me by to neproslo.. kdyby stat byl k tomu tak ani zadnou vystavbu nepotrebujem ale zijem v bordelu ve kterym jsou apacove prolezly ve vsech politickych stranach(jestli s timto ma nekdo problem tak bych mu rad nasral do huby)))... co se tyce infa dost pokulhavalo,ti prdolove tu meli nakou sejsn ktera mela obyvatele informovat, za me jich melo bejt vic ale na tu prezentaci stejne moc lidi neprislo???To me poser, zajem jak svin, ironie!!!(rozhodne ten kdo byl slusnej a nebyl linej info se k nemu dostalo. lidi podepisovali ani nevedeli co a to nas nekdo odsuzoval ze k praktikam STB (ironije je ze my si to myslime taky o nich") sam nevim co je to za bordel ze si noviny pisou co chtej... jako nevedet co se deje s roubenkou tak tu petici podepisu bez debat , hold jsme tu jen ovecky s velkym O a jsou taci kteri jeste tleskaji, uspechu... jen doufam ze tento jejich uspech nezpusobi totalni kaatastrofu.. ve finale ad si kazdej mysli co chce, me se taky nelibi ze se musim vzdat me pracne vypestave jungle, on totis anglickej travnik ma kazda pica )) jsem na ni pysnej))) super mrdaci koutek se zazemim na grillovacky a mejdany. ale raci se tohodle zdam nez aby moje deti resily totalne dezovatni bezcenou rujnu...
    Jestli se mezi vami najdou kamaradi ktri uhle taskarici podporily tak uprimne si me smazte z pratel a nezapomente mi to dat vedet abych vedel protoze za techto okolnosti hloupost neomluva..jsem fakt nasranej mno nedivte se.. nestaci mi jen prihlizet..
    sorry za chyby nechal jsem se trochu unest snad bude pochopeni...
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    TATONKA: jo dům s pečovatelskou službou. .. a oni jim to chudakum dobrodějcům zakázali. v podstatě šlo o neziskový projekt že...? všechno to te developer dělá jenom aby vydělal na záchranu tý roubenky a ti neinformovaní oportunisté mu do toho takhle kecaj
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    Sorry za zdroj, ale kupodivu je to celkem něcoříkající článek.
    Záchrana historické roubenky v centru Prahy: Zakázali ji obestavět novými byty
    http://www.blesk.cz/...ana-historicke-roubenky-v-centru-prahy-zakazali-ji-obestavet-novymi-byty.html
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam