Ahoj ;),
My PC is dead :( ! Screen is over! What will be next? :D ... sickness, I am sick ... fever, diarrhea, infusion ...
I must buy new one and it is about money. If you wanna support me :) ... With nice word or some money (1€ or more, don't be shy and use PayPal or bank transfer (PayPal: BiGg2371@gmail.com, 1015204262/6100)
. Good bless you! I am going to write new posts on my blog but without computer ;( ...
Tak muj počítač je dead! Nefunguje obrazovka. Co bude další? ;( Takhle ze mě bude hrozná socka za chvíli. Do toho jsem nemocnej a musím platit infuze s tekutinou.
Musím si koupit nový, tak pokud mě chceš podpořit ... Milým slovem nebo penězi, použij PayPal nebo účet a dej třeba 20,- Kč (PayPal: BiGg2371@gmail.com, 1015204262/6100)
Díky za nehating a případnou pomoc!
Zdravím z Varkaly! Od včera jsem taky oficiálně učitel jógy! Hardcore měsíc za mnou ... ;)
Každopádně sírim poselství techna v Indii. Jak mezi Indy, tak ostatní. Vypravel jsem neskutečný příběhy o Magic Merry-go-round sound system. A lakam lidi na mejdany :D ... hlavně ty z rakouska, Itálie.
Užívejte sníh, pokud nějaký máte. My tu máme kolem 35 stupňů a s horečkou je to nic moc, ale lepší než drátem do Voka.
Kdyby něco, refreshuju se tady;
https://m.facebook.com/tasteofbiggscom-1381154531902444/?tsid&refid=0
můžou to číst i nefejsbukari a fejsbukari lajkujte, ale nelakujte!
a když mi nakonec něco pošlete, pošlu vám nebo komu budete chtít (třeba nějaký holce něco vlhnouciho vaším jménem .... draxi? ;D) originální pohled z Asie (Indie, Thajsko, Kambodža, vietnam, možná Malajsie, Indonésie, Filipíny, bůh ví ...).
Viva la Acid!