• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    MASOO
    MASOO --- ---
    JAMES23: Vario???? A to mluvi o tom cernym po Milanovi?
    KRISHNA: asi tak
    KRISHNA: presne, btw zelenak uz ma taky novej motor:D Ale ja uz chci prave ty auta, ktery projdou bez priplatku a nebo aspon nebude tak velky:D ten priplatek...
    DRASTICS: taky fakt.... ale .... mezi ivecama a normalnim autem je jeste spoustu moznosti;)
    DRASTICS: WTF????????
    KRISHNA: sehnat papiry neni prdel ani na karavan, kdyz je francouzskej a puvodni mel z voziku pro lode:DDDD
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    JAMES23: už sem řešil zájemce.. Technická ale dost problém
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAMES23: Co je ona udavana zmena motorizace???
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    JAMES23: Mno a jednou nedostanes technickou a to uz se s tebou veze . . . . verim, ze kdyby to Samur umel zaridit, tak by to neprodaval ? A neni dneska uz motor branej jako nahradni dil ? Nebo si tam nahodil nejakej z Iveca? :D
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    Samur prodava lepsi kup ;)

Mercedes Benz 612 D
    65 000 Kč
    Prodám Merceds benz 612 D Vario bez technické která neprošla z důvodu nezapsané změny motorizace ve velkém techničáku proto prodávám levně. Auto je plně funkční a pojízdné ,nová podlaha,vybroušený a natřený podvozek (základ +tlumex) nově natřená celá kasle (uvnitř) motor i turbo ve velmi dobém stavu . Rok výroby 1997 . Přidám 4 gumy v dobrém stavu . Při rychlém jednání možná sleva !

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    JAMES23: nejsi znalec :D

vonafka za 18 v Mostu?

Iveco Turbo Daily 2.5 85kw 1997 - Most, prodám
    https://auto.bazos.cz/inzerat/81997583/Iveco-Daily-30-HPI-1993.php
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    idealni kara pro kolotoc neasi
    LUISA
    LUISA --- ---
    DRASTICS: to si radsi kup lisku ode me:D
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    DRASTICS: schnila, prochcana, draha past.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    bydlík

Iveco Turbo Daily - Liberec, prodám
    https://auto.bazos.cz/inzerat/82056995/Iveco-Turbo-Daily.php
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    N_I: rikal trefit ho paintballkou ne? To je lepsi nez si odrit klouby metakarpů :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    seznamka naslepo? to už tu sice bylo, ale tohle bude asi fakt novej mutagen ;-)
    MASOO
    MASOO --- ---
    JAMES23: tohle je ale opacnej extrem;)
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    SPIDERMANOLOG: seznamka u kolotoče level 2? :)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    červená knihovna v kolotoči ;-)
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    To byl zase jednou mejdan :D O tom se bude mluvit ještě dlouho :)
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    jedno z nejlepsich odmitnuti co sem kdy slysel: odved sem ji pred bedny a rek at tam zustane:-)) krishna top:))
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    romantika u racku ;) :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Já nevim, já se ani nesmál.. Další vyndáto za bednama, co tam nemá co dělat .)) 2h předtim mi tam chtěl dát do držky nějakej týpek, když jsem ho celkem slušně odvedl pryč.

Nicméně teda jsem zrovna zodpovědně stál u rackovky a čekal, až přestanou hrát MS, abych mohl přepojit Roberta, když v tom mi zezadu někdo začal strkat ruku do kalhot. Řikal jsem si, že Tatonka je asi při chuti... v ten moment Robert pustil desku dřív, než přestali MS, ale hrála jenom z odposlechů, který ale i tak dělaly dost kravál. Aby tam nehrálo oboje dohromady, tak jsem (furt s rukou v kalhotech) vytrhnul liveset a připojil gramce. Pak jsem se teda chtěl otočit, že vynadam ženě, ať neruší při takový důležitý činnosti no a tam tahle opilka. Chytil jsem jí za ruku, že s ní pujdu pryč, rozzářily se ji kukadla, že asi myslela, že bude brejk, nebo nevim. Odešel jsem s ní před bedny, řekl jí, ať tam zustane a vrátil se zpátky k rackovce :))
    N_I
    N_I --- ---
    R0C3S3K: tebe to nejak vzalo za srdicko....
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    bylo to doufam za bednama, aby se to netahalo zbytecne na svetlo;)
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    TATONKA: jj, i s detailama samozřejmě! :-D
    TATONKA
    TATONKA --- ---
    KRISHNA: a ty bys moh dát tu historku o skoro znásilnění celou, ať se zasmějou i ostatní
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    mas recht, po obede to pujdu rozmaznout jeste na FB
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam