• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    JAMES23: já sháněl papíry dvakrát na relativně obyčenej osobák a ani jednou jsem nesehnal přesně to, co bych potřeboval. Shánět papíry na 612 s nějakym úchylnym motorem bude asi docela zábava
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    a sehnat jiný papíry Vás nenapadlo koumáci? :D
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: No hale ne, nešlo to ani když kdysi Karel Santa kupoval toho Transita I, už tenkrát jsem vymejšlel, jak tam dát ten DOHC ze sierry a už tenkrát jsem nebyl schopnej najít nikoho, kdo by to zlegalizoval a to už je tak 7 let.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MELDA: rekl bych, ze este pred 3ma rokama slo vsechno vsude, od dob, co se vsechno musi fotit to jde doprdele . . . . vlastne ani uz nevidim do blizky budoucnosti co bude, ani technici na technickej, pac ted od novyho roku pribude i ten livestreaming pri delani emisí
    MELDA
    MELDA --- ---
    DRASTICS: Budes se divit, ale chlapek na technicek takovejch aut za celou svou praxi videl 40x vic jak ty...takze ten proste pozna kdyz mu tam najede 612, ze tam ma jinej motor.

Otazka je, jak to udelal Oktekovskej vaclav, ze mel ve sve 608 motor z Vita :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: v normální technickou, za normální peníze nevěřim, až jednou budu mít normální peníze a budu si moct koupit normální auto, tak mozna zacnu věřit v normální svět a začnu být normální, obávám se, že tato doba nenastane nikdy během našich životů :)))
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    DRASTICS: Tywe, já nádávám, když před technickou musim vyměnit gumy za ty, který tam maj bejt.

Karle, normální lidi maj auto na ježdění, ne na vyměňování motorů, bejt to auto za 20, tak bych nad tim možná přemejšlel, tam už by stálo za to sehnat motor, co tam má bejt. Ad normální technická, rozumněj ta, která stojí normální peníze (a ne o 3.000 víc) se kouká na mnohem víc věcí, než jen na štítky a vinko :)))
    STB23
    STB23 --- ---
    KRISHNA: nejde to obejit. Auto k hovnu...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: vratit motor aspon naoko, nasledne tam zas nacpat tenhle a kazdej rok pred technickou znova :) Ale jak to nekaj typek na technicky pozna? Prece nezna vzhled kazdyho motoru, me checkujou vzdycky jen vinko a stitky?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Změna motorizace v tomhle případě předpokládám znamená, že tam dal větší motor bez schválení výrobce (Přestavby/dekry..), což oficiálně není možný, jak tohle obejít teda nevim (ani za 30..)
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    JAMES23: už sem řešil zájemce.. Technická ale dost problém
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    Vim já, mu napište ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAMES23: Co je ona udavana zmena motorizace???
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    DRASTICS: Spis neví kde zatahat za nitky. Das 30 nekde tuhle. A mas za kilo libor karu ;)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    JAMES23: Mno a jednou nedostanes technickou a to uz se s tebou veze . . . . verim, ze kdyby to Samur umel zaridit, tak by to neprodaval ? A neni dneska uz motor branej jako nahradni dil ? Nebo si tam nahodil nejakej z Iveca? :D
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    Samur prodava lepsi kup ;)

Mercedes Benz 612 D
    65 000 Kč
    Prodám Merceds benz 612 D Vario bez technické která neprošla z důvodu nezapsané změny motorizace ve velkém techničáku proto prodávám levně. Auto je plně funkční a pojízdné ,nová podlaha,vybroušený a natřený podvozek (základ +tlumex) nově natřená celá kasle (uvnitř) motor i turbo ve velmi dobém stavu . Rok výroby 1997 . Přidám 4 gumy v dobrém stavu . Při rychlém jednání možná sleva !

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    JAMES23: nejsi znalec :D

vonafka za 18 v Mostu?

Iveco Turbo Daily 2.5 85kw 1997 - Most, prodám
    https://auto.bazos.cz/inzerat/81997583/Iveco-Daily-30-HPI-1993.php
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    idealni kara pro kolotoc neasi
    LUISA
    LUISA --- ---
    DRASTICS: to si radsi kup lisku ode me:D
    JAMES23
    JAMES23 --- ---
    DRASTICS: schnila, prochcana, draha past.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam