• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    KRISHNA: a jakou sis vzal rezervu? jestli nejakou random na hale, tak by ti byla k hovnu, protoze sme zjistili, ze ma jinou roztec, nez ostatni ivety... nasli sme akorat jedno kolo, co na to pasuje a to sem dal jako rezervu do alkovny... jel si s tim po dalnici? jinak ty brdzy si popsal presne tak jak vypadaj, nechapu jak s tim mohl jet sasa rumunsko a kdybych to vedel tak nejedu ani ten zlin... tohle uz neni moc sranda, to je o zivot
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    PANPOSPA: no já jsem si právě vzal rezervu, hever i klíč, připravenej, že se mi teď už nemůže nic stát :)))
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    KRISHNA: ty ses silenec! sem ti rikal, ze je to s tou ivetou o zivot! dokud se nespravi ty brzdy tak jedine po praze, zhavici svicku taky resim, ale nesla objednat... po novym roce z toho udelame zihadlo, ale ted je to vrak, bud rad zes nezustal jak ja u svitav bez rezervy, pres kabely uz sem to taky startoval, na ipaku se mi v zatacce otevrely zadni dvere, proste kolotoc auto
    N_I
    N_I --- ---
    myslel sem dalsi report z odvozu odpadku..:]
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    N_I: zkusim se pochlapit ve vlaku dom, ale mam to trosku v mlze...
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    KRISHNA: tak a mame prvni zapis do kroniky :)
    N_I
    N_I --- ---
    prosim o report
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: au au :/ New kotouce, hadicky k brzdam a snad i desticky uz dosly a jsou na hale. Jinak dobrodruzstvi co nechces, jsi ultimate survivor, respekt za dokonceni mise. Schvalne jak dame rozvoz odpadku s bilou co nedobiji :)
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    To jsem si včera dal s odvozem agregátu. Červená Iveta co nežhaví, tak pochopitelně dle očekávání vybila nabitou baterku dřív, než se nastartovala. Obvolal jsem teda kolegy z práce, jestli někdo nemá kabely, ale málokdo zůstává v práci do šesti tak, jako já, takže smolík. Chvilku jsem tam smutně koukal do sněhu v poli někde mezi Ikeou a Řeporyjema, protože blíž k civilizaci s dodávkou, co má vlek zaparkovat nešlo.

No a pak mě osvítil nápad. Rozebral jsem 380V kabely, který jsme měli pujčený k agregátu, nastartoval agregát, připojil kabely na alternátor agregátu a dotáhnul ho k baterce auta. Vykouřil jsem cigáro, který jsem neměl a po 3/4 hodině zoufalství jsem uplně vymrzlej zabouchnul dveře, abych zjistil, že nesvítí ani jedno z předních světel. Dá do toho čtyři rány a pár sprostejch slov to naštěstí opravily, aby mě pak o 300m dál vyblokovala jiná dodávka (mimochodem první auto za celou dobu, co jsem tam stál..) v kopci, do kterýho jsem se na sněhu s tim agrem a prázdnou dodávkou už nerozjel, takže couvačka po tmě z kopce na sněhu jak na saních, nic moc příjemnýho.

Navíc brzdy dělaj tak divnej zvuk, že jsem se na ně radši ani nepodíval, protože jsem se bál, že vim, co bych tam zahlíd (kotouč sjetej až na žebrování-chlazení) a to bych dál určitě nejel, kdybych to viděl, tak jsem radši celou cestu nebrzdil, naštěstí motorem to brzdí dobře.
    To jsou furt samý dobrodružství, jak jsem měl červenou za celkem funkční, tak teď už si to o ní tolik nemyslim.
    MR_G0RBY
    MR_G0RBY --- ---
    Palce nahoru za no location = ask your friends!
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    intenzivne na tom pracujem ;)
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    tak my sedime v hospode,zapijime narozky a rikam si,ze jsem bohuzel silene dlouho nikde nebyl.a bere me smutna nostalgie...chybi mi acid,stale vzpominam na draxstyle,na vanocni diktaty...
    trochu ted nemuzu hledat,jsem rad,ze pisu,ale ptat se s touhou slyset ano...bude vanocni diktat? :)
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MAKULKA: bude tam, misto ty cerny
    MAKULKA
    MAKULKA --- ---
    PANIKA: akorát jsem to s tím letákem chtěla napsat, že jsem na něj čekala někde na konci...
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    MR_G0RBY: okok mam privatni instrukce od draxe toho sameho druhu

uz jsem na tom rano pracoval po ceste ve vlaku a zase jsem to o kousek posunul
    kazdopadne diky za zpetnou
    MR_G0RBY
    MR_G0RBY --- ---
    PANIKA: Osobně se mi tam líbí hlavně ty starý černobílý záběry, pár těch novejch teda taky, ale asi bych to stavěl hlavně na tom. Pouze můj názor...
    OTZ
    OTZ --- ---
    ;)

KOLOTOČÁŘKA: Nejsme svatí, ale držíme se staré morálky. Na uživení to není - iDNES.cz
    https://zpravy.idnes.cz/...-kolotocarka-svetska-flr-/lide-ceska.aspx?c=A171121_081647_lide-ceska_mav
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    trochu se zpozdeni, work in progress, nejak tam chci dat fotky a na konci v ty cerny tak chci nejak vyanimovat samotnej letak

tohle je dlouha verze, standartni divak, natozpak nase cilovka, neudrzi pozornost dyl jak 2 min, takze budu delat jeste kratkou 2 min verzi (sestrihem dlouhy)

nekde mam ustreleny vokna, nekde to bude chtit trochu dorovnat do hudby, ale tohle je kostra a koncept a alpha verze atd... takze vopravdicky vopravdovej release nekdy o vikendu.

Dropbox - 2017 vanocni diktat 7 videopozvanka v04.mp4
    https://www.dropbox.com/...nvskvs4nmbr2ay/2017%20vanocni%20diktat%207%20videopozvanka%20v04.mp4?dl=0

video material vykradenej z filmu linotype

videem vyvolane vyhruzky smrti i nabidky k snatku prosim pekne sem, nebo do posty u citlivejsich jedincu
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    UZEL: co s tim tady? neblbni.. už tak je víc céčkovejch aut než řidičů :D
    PANIKA
    PANIKA --- ---
    DRASTICS: tak pravil, staniz se :) (ne vazne diky, jasny zadani mi usnadnuje zivot)
    dneska zkusim postrihat co pujde, v sobotu pres den na to mam vyhrazenej cas a rad bych to do vecera dodelal a dal nahled sem k pripominkam, finalni export v pondeli vecer.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam