• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    RAMO: ja jsem ti taky minus nedala, ale chapu, proc si je vyfasoval. Pohodlny boty na mejdan sem svym zpusobem patrej, ale rekneme, ze by to melo vypadat nejak jinak. Kdybys tu treba odysi popsal svuj problem bolavejch nohou, nekdo ti doporucil barefoot, ty by sis je koupil a pak tady o tom referoval, tak by s tim asi nikdo problem nemel. Chapes ten rozdil mezi timhle a tim, jak jsi to podal?
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    RAMO: já tě nemínuskoval, ale když tak nad tim přemejšlim, jako průměrnej ještěr, tak když už u auditka kolotoče vidim po měsíci +1 novej příspěvek, tak celej nadrženej vlezu dovnitř, že uvidim leták na Valentýn, ale místo toho tam najdu reklamu na veganský berfůty. To je jak když vlezu do BDSM auditka a najdu tam hentai komixy, to nechceš prostě :)
    RAMO
    RAMO --- ---
    muzu vedet, proc me minuskujete, co vam na tom tak vadi?
    RAMO
    RAMO --- ---
    sorry za spam,
    ale třeba tahle česká firma výrábějící barefoot boty pokoreluje s potřebama některých z vás. líbí se mi jejich budhisticka filozofie, mají tam teď do 24.1. slušný slevy a hlavně, zimní boty od nich co mi teď přišly jsou fakt kvalitní a pěkný

(ne, nemám s nima nic společnýho, ale rád bych si tam zas někdy v budoucnu něco koupil a vidím, jak teď podniky padají jak houby po dešti čili je rád podpořím rozšířením povědomí o nich).

takže, koho zajímají zdravý a pohodlný boty, doporučuji navštívit

Ahinsa shoes® : barefoot | vegan | ethical - barefoot obuv (boty) navržené fyzioterapeuty. - Ahinsa shoes
    https://ahinsashoes.cz

GAZER
    GAZER --- ---
    Šťastné a Kyselé !!!

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    čekuj, než to smažou, závěrečná scénka 1:20 : 00 je skvost, uganda air force

Who Killed Captain Alex: Uganda's First Action Movie (English Subtitles & Video Joker) - Wakaliwood
    https://www.youtube.com/watch?v=KEoGrbKAyKE
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BRKODLAK: hmmm zalezi jaxpechas, esli chces misto doma, tak to asi necekej, vsechny velky kary jsou daleko, esli je tu nekdo s dodynou, co to stahne . . . . . Tak to muze dovezt.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DRASTICS: Žižkov, blízko ohrady, celkem by mi bodlo se toho zbavit, je to v dobrým stavu celkem, tak je mi lito to vyhodit
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BRKODLAK: :D Kua toho už se nezbavíme :) Asi jsme plne naskladneny, kde to mas ?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    neocenily byste matrace? jedna na klasickou postel a druha na dvoupostel
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    KOUDELNIK213: jj, veletov. to samé směr doprava podle labe ,kamsi do kolína ,cesta i pro nakladak :))
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    BOB_GALLOWS: No ona tam byla totiž ještě jedna cesta podél Labe a výjezd ve vedlejší vesnici :)
    BOB_GALLOWS
    BOB_GALLOWS --- ---
    KRISHNA: Já vlastně nechápu, jak jste se odtamtud dostali s řidičákem...

My měli asi minutu po odjezdu za autem strobo show, tak jsem myslel, že na stejdži nějak přitvrdili, ale byli to četníci v plný polní a okamžitě začali provádět odběr dechu, slin, moči, potu, výkalů a semene a zkoumali přítomnost návykových látek. Když jsem jim oznámil, že jsem straight edge a hledají marně, tak se společně s výsledky testů postupně začali uklidňovat, ale ze začátku to vypadalo na odebrání rodného listu a popravu oběšením na místě...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    KRISHNA: pirate :) me zas volali benga, ze pojedu do kolina vysvetlovat . . . . :/
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    Jsem dostal pokutu za rychlost
    ! s magirusem !
    Neuvěřitelný
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    DOMIE: přidávám se k domie , mělo to ten spravnej nádech ,dík ;)
    DOMIE
    DOMIE --- ---
    Díky všem za uplynulej víkend!
    Přesně takovýhle atmo-rytmo mám s váma stejně nejradši ;)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Dik! Zvládli jsme to.
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    MELDA: naka asociace ze jsem ted shanel lednicku, ty vole vestec to vidi i vzduchem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam