• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DRASTICSU Kouzelnýho Kokotoče
    rozbalit záhlaví
    RAMO
    RAMO --- ---
    R0C3S3K: recept na jidlo prece neni treba ukotvovat tady a teď v čase, na rozdíl od prodejni nabidky, ktera je casove omezena

    DRASTICS: teď jede tahle BDSM technika, maj to rádi kluci i holky: zuješ se, vezmeš konopný lano, uvážeš uzel kolem malíku a pak ho přitáhneš co to jde ke zbávajícím prstům tak, aby malík nemel prostor k pohybu a prekazel ostatnim prstum. Pak obvážeš patu, aby nešlo pořádně došlápnout, celý to narveš do boty se špíčatou špičkou a muzes jit pohoršovat na verejnost. submisivni jedinci si muzou uzivat svoje podvoleni se modnimu diktatu.. Uzivas si svoji sexy deformovanou nohu o ktery nikdo nevi a je to tak vzrusujici, kdyz se ti deformuje cely drzeni tela. muzes si pripadat jak čínská císařovna. doporucuji k tomu oblíct triko s milosem zemanem, jakožto známého pacienta s neuropatií - uchylove budou diky triku vedet, ze patris do hardcore jádra tech, co si pro trochu pobavení rádi domrdají tělo.

    GAZER: a navic aspon nejakej zivot do toho COVIDovyho domaciho chcipani
    asi hodne vyspeedovanejch machistickejch rusáků, co? :/

    _ANT_: v poho, jen tak jsem nadvzedl oboci z toho, ze neco delam s cistym umyslem a co se mi vrací. ja zadnej zasadni problem s pohybovym aparatem nemam, ale zada me driv bolely fakt hodne, hlavne dusledkem dvou urazu patere a nez jsem zacal intentzivne plavat. (sakra, ze mi to ted chybi..) Skokovej rozdil nastal za posledni 3 mesice, co jsem zacal nosit barefooty. stale je ale stridam s teniskama, ale tenisky uz nosim cim dal tim min.pokud chces marketing, mam ve skrini dvoje nemecky VIVOBAREFOOT a proti nim mi ta ceska znacka prijde sympatictejsi tim, ze je maj ruzny druhy materialu vcetne recyklovanych, jsou levnejsi a navic z toho jdou podle vseho platy dustojne placenym ševcům v ČR (oproti treba Nike, co vyrábí prakticky otroci).

    Mno, onehda mi nekdo z tyhle komunity rekl, ze "Čech se s tebou o nic nepodělí". já jsem zacal az tedka zaznamenavat takovou bizradni vlastnost, ze v tyhle zemi nejen toto, taky je pro mistni nepochopitelny ze nekdo ma potrebu jen tak sdilet neco z ceho sam nic nema, a dokonce jsem si uvedomil, ze lidi skodej jinejm lidem jen proto, aby jim nebyli lip nez tem skodicim. to je prece uplne priserny, tohle hovno vubec nechci na svym taliri, takovy veci nežeru..
    Pri nejaky zdravy mire pece o okoli by se melo dobro vracet vsem. v teoreticky rovine. pak clovek nasdili link a 15 lidi "má problém" WTF? přece se nebudu omlouvat, ze jsem se o neco podelil, nebo treba i jen kvuli formě..
    Veci delam a pisu jak je cejtim.
    Ale jako chapu, je to tady open society a pokud nekteri citi tak hlubokou bolest v sobe, ze musi negovat obvisously pozitivne myslenou message, at si klidkne na dislajk nelajk, udela -li mu to jeho svet lepsi.. Dik za pripomenuti reality toho, proc v tyhle zemi muzou vladnout takovy prasata, jako ten vyse zminenej Zmrdman. Stale je tady totiz poptavka po negativnich emocich silnejsi, nez po tom hezkym. a generator reality tomu odpovida

    ja teda jezdim na kalby lecit svoji dusi z tohohle silenyho sveta a bez pohodlný a zdravý chůze nelze existovat, možná tak s flaškou vodky konstantně při ruce, ale tuhle sebedestruktivní game nejedu..

    PS: dobrej zdravotni clanek k BF https://www.agel.cz/media/blogy/170919-barefoot-obuv.html
    a pak teda taky na tom webu ahinsa.cz
    _ANT_
    _ANT_ --- ---
    RAMO: ja jsem ti taky minus nedala, ale chapu, proc si je vyfasoval. Pohodlny boty na mejdan sem svym zpusobem patrej, ale rekneme, ze by to melo vypadat nejak jinak. Kdybys tu treba odysi popsal svuj problem bolavejch nohou, nekdo ti doporucil barefoot, ty by sis je koupil a pak tady o tom referoval, tak by s tim asi nikdo problem nemel. Chapes ten rozdil mezi timhle a tim, jak jsi to podal?
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Naky fotky z BDSM, kdyz uz by mely naky stetky viset svazany pred bednama?
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    RAMO: ja bych mel zase skvely recepty na zapejkany testoviny, fakt jako skvely, to proste musis ochutnat, jako po party bejva hlad, ne ze ne, tohle muzes treba i na rychte hodit na plyn na panev a za chvili jejestersky papanicko jedna basen
    GAZER
    GAZER --- ---
    RAMO: pohodlný boty jsou fajn, mrtvý auditko fajn není.
    Na kravič jsem byl v německu a stálo to za hovno aneb loktopárty
    Nina Kraviz Grafenhainichen
    https://vimeo.com/503445276
    RAMO
    RAMO --- ---
    KRISHNA: jo, máš recht, ale já měl fakt potřebu se podělit páč jsem z nich nadšenej..
    právě můj zájem o zdravý chození se rozjel, když jsem byl naposled na mejdanu v ponožkobotech (SKINNERS) a konečně nezažil nad ránem šílený bolení všech kloubů od kotníků až po krční pátěř z hopsání v botách s podrážkou na nerovnym povrchu..
    a trocha tý pozitivní filozofie o nenásilí, recyklovaný materiály, navržený fyzioterapeuty, slušně placení zaměstnanci..

    nějak mi to prostě přišlo vhodný sem hodit

    no v BDSM auditku nechceš spíš cokoli co je přes čáru civilizovanosti, přeci jen to je dost citlivý téma o konsenzu a stále je to o lásce a sexualitě

    a vůbec není od věci uvolnit malíkovou hranu nohy z bondage těsnobot. už jsem o tom přesvědčil i D., a ta to zpočátku odmítala páč jí nepřišly dost módní. Naštěstí změnila názor:)

    a abych nebyl úplně offtopic, docela mě baví tahle čiči dýdžejka nejen s videosetem z řeckýho Olympu. ty přelety dronem, úplně čekáš že tam někde felí Zeus a spol.
    Nina Kraviz from Mount Olympus, Greece | reworks connekt
    https://www.youtube.com/watch?v=2LIfQotjbMs&t=2982s


    PEETIK
    PEETIK --- ---
    KRISHNA: nějaky zasekaný nooo, ale snad brzičko :(
    KRISHNA
    KRISHNA --- ---
    RAMO: já tě nemínuskoval, ale když tak nad tim přemejšlim, jako průměrnej ještěr, tak když už u auditka kolotoče vidim po měsíci +1 novej příspěvek, tak celej nadrženej vlezu dovnitř, že uvidim leták na Valentýn, ale místo toho tam najdu reklamu na veganský berfůty. To je jak když vlezu do BDSM auditka a najdu tam hentai komixy, to nechceš prostě :)
    RAMO
    RAMO --- ---
    muzu vedet, proc me minuskujete, co vam na tom tak vadi?
    RAMO
    RAMO --- ---
    sorry za spam,
    ale třeba tahle česká firma výrábějící barefoot boty pokoreluje s potřebama některých z vás. líbí se mi jejich budhisticka filozofie, mají tam teď do 24.1. slušný slevy a hlavně, zimní boty od nich co mi teď přišly jsou fakt kvalitní a pěkný

    (ne, nemám s nima nic společnýho, ale rád bych si tam zas někdy v budoucnu něco koupil a vidím, jak teď podniky padají jak houby po dešti čili je rád podpořím rozšířením povědomí o nich).

    takže, koho zajímají zdravý a pohodlný boty, doporučuji navštívit

    Ahinsa shoes® : barefoot | vegan | ethical - barefoot obuv (boty) navržené fyzioterapeuty. - Ahinsa shoes
    https://ahinsashoes.cz


    GAZER
    GAZER --- ---
    Šťastné a Kyselé !!!

    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    čekuj, než to smažou, závěrečná scénka 1:20 : 00 je skvost, uganda air force

    Who Killed Captain Alex: Uganda's First Action Movie (English Subtitles & Video Joker) - Wakaliwood
    https://www.youtube.com/watch?v=KEoGrbKAyKE
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    DZON_SON
    DZON_SON --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BRKODLAK: hmmm zalezi jaxpechas, esli chces misto doma, tak to asi necekej, vsechny velky kary jsou daleko, esli je tu nekdo s dodynou, co to stahne . . . . . Tak to muze dovezt.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DRASTICS: Žižkov, blízko ohrady, celkem by mi bodlo se toho zbavit, je to v dobrým stavu celkem, tak je mi lito to vyhodit
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BRKODLAK: :D Kua toho už se nezbavíme :) Asi jsme plne naskladneny, kde to mas ?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    neocenily byste matrace? jedna na klasickou postel a druha na dvoupostel
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    KOUDELNIK213: jj, veletov. to samé směr doprava podle labe ,kamsi do kolína ,cesta i pro nakladak :))
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    BOB_GALLOWS: No ona tam byla totiž ještě jedna cesta podél Labe a výjezd ve vedlejší vesnici :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam