• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LISTIKUS: Ne, já se omlouvám za zbytečnou prudu. Když já zkrátka musel :)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    OTAKAR: ok... omlouvám se za trochu ftipu
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LISTIKUS: Já to chápu, ale bohužel to funguje jen v mluvě, v psaném projevu je to zkrátka a dobře nesprávně. :)
    LISTIKUS
    LISTIKUS --- ---
    OTAKAR: jestli jde o tu lesbu, tak to spíš nadsázka. Prostě místo na lezbu chodíme na lesbu
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    LODBROG: Tak se to moc neuč, neboť je v tom gramatická chyba :)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    Úžasné použití slova - to ještě neznám :)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PLUTO: dit jo :)
    PLUTO
    PLUTO --- ---
    MUTOID: A to si mi příšel jako mírumilovnej kluk :D
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PODFUCK: 2x3min se jelo, zadnej zapas nekoncil dyl jak v prvnim kole... chranice jsou ne? ruce, zuby, suspik :)... byly trochu upraveny pravidla, nesmeli se lokty a kopy na hlavu, takze se tak trosku predeslo velkymu poctu roztrzenych oboci a tak :)... ikdyz oboji mi docela chybelo... no covece jestli na to nezapomenu za rok :) ... tohle byl spis zkusebni prvni rocnik, pristi rok bude uz klec a bude to vic ofiko a vic verejny... urcite to pristi rok hodim to do klubu [ bojova umeni jako sport. souteze, turnaje, zavody, mistrovstvi / taky MMA,K1,UFC Who is the best fighter in the world? ]
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MUTOID: Jj to vidim, jen me zaujalo ze se jede na tatami a bez chranicu, kdyz jsou to amatersky zapasy. Az to priste bude, tak mi dej prosim vedet.
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    PODFUCK: bellos ultimate fighting na karlaku... bellos cup 2012... pro zacatecniky :) samotnej klub existuje neco pres rok... zadnej galavecer ;D
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MUTOID: Kde to je a co tam bylo za gymy? Slamy a suplexy musely byt na tatami mnamka ;)
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    nejak se to tu zaseklo.... amatersky mma zapas :) ikdyz to nevypada prodral jsem se pavoukem az do finale :)

IF_
    IF_ --- ---
    DIVER: Tak jsme dvě, to se tak říká:)
    DIVER
    DIVER --- ---
    IF_: "nas tym" :)
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    T_MAX: nejsi jedinej!!!
    IF_
    IF_ --- ---
    Ještě vzpomínka na letní agility závody ve Cvikově, kde náš tým skončil třetí:)

T_MAX
    T_MAX --- ---
    SKAUTIK: ne, sereš .... :D
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    T_MAX: rika se inspirujes !
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SKAUTIK: Skaute, trochu mě sereš :D
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Stejny mesto ....