• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    PODFUCK: nebo ještě bouldering ( lezení bez lana, malý šutry do 5 metrů, nad matračkama :) )
    [ MLEJNIS @ FOTKY KLUKU+MUŽU Z NYXU ]
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    PODFUCK: to co leze BUMBA asi ne, ale samozřejmě nějakou lehčí cestu by si dal ... máš i lehký cesty opravdu po velkej chytech, ty takovej sportovec by si vylízl i malinko těžší než úplnej začátečník ... rozhodně si to tam zapiš a zkus, až pojedu do toho práglu tak tě můžu klidně vytáhnout... a zkusit si to aspon.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MLEJNIS: Tak nejak jsem v to doufal:) Nekdo kdo neleze asi nema sanci neco takoveho vylezt, co? Ze bych pridal na svuj "to do" list.
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    PODFUCK: deep water soling... se leze bez lana... dopad voda. :) boží věc !!
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUMBA: Bez jisteni?
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    nádherný lezení, a opravdu dost zajímavý místo... člověk se tam bud slaní ze shora či proleze takovou jeskyní... moc hezký.
    Letošní Finale

BUMBA
    BUMBA --- ---
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SISOID: ta spodni ? Omg a mamca bude nadavat mne ze jezdim rychle mezi stromy :))
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    SISOID: V Dolomitech jsem nejake Rakusaky zahledl:) Zatimco jsme si tam v klidu poletovali, najednou vidim, ze tam nekdo bezi s kapesnikem nad hlavou, aby se asi po 100m zvednul a dabelsky zmizel v rokli. A to jeste ztratil botu pod kotniky bez vzorku na podrazce (o ktere mi pozdeji vysvetlil, ze ji ma na jen na slidy). Ale tak nejak to v koutku duse laka, moc pekne kazdopadne;)
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    Recko, dle pocasi chvilemi dovolena, chvilemi sport:)

SISOID
    SISOID --- ---
    Lugauer 5.10.2013
    SISOID
    SISOID --- ---
    SKAUTIK: Já jsem předtím lítal jenom s ultralightem....pak mě začal fascinovat base, ale věděl jsem že na to budu potřebovat hodně peněz abych mohl začít se skákáním z letadla a speedriding se mi taky hrozně líbil....v tý době jsem ještě studoval, takže jsem peníze moc neměl. A pak jsem úplně náhodou narazil na inzerát na speedglidera, skoro novýho, jenom pár letů a za poloviční cenu....tak jsem za to utratil všechny prachy co jsem zrovna měl a udělal jsem dobře. Začal jsem lítat sám, pár letů a pak jsem měl další štěstí, že jsem potkal partu rakušáků, kteří lítají na speedgliderech už nějakou dobu a začal jsem lítat hodně s nima
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SISOID: No ty jo ja mel kita 12,5m2 to uz neni takovej rozdil :)) no ale neco jinyho to je na louce a neco jinyho z kopce mezi skalama :D
    Kolik si toho nalital nez si do toho sel ? Hadam ze asi zacinal s paraglidem ne ?
    SISOID
    SISOID --- ---
    SKAUTIK: Jo, je to speedglider, ten můj má 13m2....dělají se menší i větší...cca od 6 (to musí být fakt brutál) do 17....S těma hodně malýma už ale jenom na lyžích
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    SISOID: Dobreee, Speed glide ? Ikdyz na speed jsou asi mensi co ? Either way - solid! A ten base taky husty!
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    SISOID: Respekt!
    SISOID
    SISOID --- ---
    SISOID
    SISOID --- ---
    KULICH
    KULICH --- ---
    KULICH: kamsik to zmizelo, tak jeste jednou, kdyz uz je venku tak sychravo :)

T_MAX
    T_MAX --- ---
    Jinej trik, jiný místo, úplně jindy ... :)

MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    LIBUSHKA: jiný trik, stejné místo...:) o týden dříve...:D

LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    tak zas trosku ty nasi driny... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam