• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    SPOOK
    SPOOK --- ---
    SISOID: ta 4tá nad cestou je výborná. To máš na helmě?
    SISOID
    SISOID --- ---
    Lugauer 1.11.2013

SISOID
    SISOID --- ---
    Gr. Pyhrgas 26.10.2013

SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    MIA_RSC: do virivky nechodim je tam strasny vedro !
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    SKAUTIK: lítej a nekecej a drž mi místo ve vířivce ;)
    SKAUTIK
    SKAUTIK --- ---
    Uz bych se nemel tak stresovat na stara kolena :)

IF_
    IF_ --- ---
    Tak už nám to letos začalo:)

JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    jo jasne, tam jsem byl uvnitr ale nikdy ne tam nahore. dik!
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SYPH1: kde to je?
    SYPH1
    SYPH1 --- ---
    jo je to sranda :-) bouldering

MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    PODFUCK: jasný, chápu ... :)
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MLEJNIS: Ja spis vzdy vic slanoval. Mam za sebou vodopady ve Slovinsku - to byla pecka. Na stene jsme byl tak trikrat. Me laka konkretne tohle. Bat se ze spadnes...
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    BUMBA: to rozhodně dej ... :) nějaký linie tam třeba vymysli .. :)
    BUMBA
    BUMBA --- ---
    ....zareguji...nijak těžké to nebylo, lezl jsem na jistotu, moje první DWS a v oblasti kde není ani jedna cesta, ukázali nám jí místňáci co nelezou na Pelješacu...oblast s velkým potenciálem...ta skála 150 - 200 metrů dlouhá vysoká v poklidu 30 - 40 metrů a všechny profily...příští rok se jí pokusím trochu zmapovat a dám info...:-)
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    PODFUCK: nebo ještě bouldering ( lezení bez lana, malý šutry do 5 metrů, nad matračkama :) )
    [ MLEJNIS @ FOTKY KLUKU+MUŽU Z NYXU ]
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    PODFUCK: to co leze BUMBA asi ne, ale samozřejmě nějakou lehčí cestu by si dal ... máš i lehký cesty opravdu po velkej chytech, ty takovej sportovec by si vylízl i malinko těžší než úplnej začátečník ... rozhodně si to tam zapiš a zkus, až pojedu do toho práglu tak tě můžu klidně vytáhnout... a zkusit si to aspon.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    MLEJNIS: Tak nejak jsem v to doufal:) Nekdo kdo neleze asi nema sanci neco takoveho vylezt, co? Ze bych pridal na svuj "to do" list.
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    PODFUCK: deep water soling... se leze bez lana... dopad voda. :) boží věc !!
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    BUMBA: Bez jisteni?
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    nádherný lezení, a opravdu dost zajímavý místo... člověk se tam bud slaní ze shora či proleze takovou jeskyní... moc hezký.
    Letošní Finale

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam