• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    MIA_RSC: marosana
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    SIEGR: odkud to je?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SIEGR: sorry ale nedalo mi to

My Girlfriend Is A Mountain Biker
    http://www.youtube.com/watch?v=3QUHLMNwcB4

SIEGR
    SIEGR --- ---
    před startem..
    JUGI
    JUGI --- ---
    Ať už je na horách sníh..

MARNAL
    MARNAL --- ---
    Spanelsko organya - je to jen vystrihly z videa proto snizena kvalita

MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    do sedáku padám, kotník je nepadací, to by se vylupovaly klouby a kosti by se lámaly, heh. )
    4PTO
    4PTO --- ---
    MRKEVREDKEV: Spadnes nekdy? :)
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    vzal sem kotník na procházku do Alp
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    HAJOUNEK: to je snad pred ne....po bych cekal jinou :))
    HAJOUNEK
    HAJOUNEK --- ---
    může být i PO? běžmo..
    SISOID
    SISOID --- ---
    BETTER: Koukáš a vidíš :-D Zatím jsem skákal jen slider-down jumpy. Při těchto skocích musíš hodit výtažný padáček do 3 sekund, jinak by otevření bylo moc natvrdo :-D Já jsem zatím dal maximálně tak 1,5 s. Vždy jsem věděl že je to dostatečně vysoký na to abych skočil, s malým zpožděním hodil padáček a měl ještě velkou rezervu
    SISOID
    SISOID --- ---
    JAKKILLER: Z letadla je to taky super, ale base je zase trochu o něčem jiném. Pocitově je v tom velký rozdíl. Při base skáčeš s nulovou počáteční rychlostí, takže po odskoku jseš vlastně ve stavu beztíže, což je fakt pěkný a zajímavý pocit....A taky to jak vidíš tu ubíhající skálu je úplně jiný pocit než když skočíš z letadla a máš kolem sebe jen volný vzduch a země, která je hluboko pod tebou, ti pocitově přijde jako že se jen pomalu přibližuje. A další dobrá věc na base je spojení s horama a výstupem...musíš někam vylézt, nestačí jen sednout do letadla a dobrý taky je že to děláš na vlastní nebezpečí...nemusí se pod tebe někdo podepisovat jako když skáčeš z letadla....Z letadla máš zase dlouhý volný pád, skupiny atd...oboje je dobrý, každé něčím jiným
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    KULICH: Tak tohle je velka zavist :))
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    KULICH: to je sen :-D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JAKKILLER: Jsou to neporovnatelný disciplíny, base je daleko větší ultimát :) z letadla je to krásný, ze skály je to drsný :))
    JAKKILLER
    JAKKILLER --- ---
    SISOID: pardon za dotaz, ale neni to lepsi z letadla? Delsi volnej pad, vic srandy za mensi cas?
    SISOID
    SISOID --- ---

KULICH
    KULICH --- ---
    boardtrip - jeden tyden, ctyry desky...

T_MAX
    T_MAX --- ---
    SHQ: Nene, to je normální integrálka Cookie G3 :) bez kyslíku ;)
    SHQ
    SHQ --- ---
    T_MAX: aha, ja myslel, ze je to tak aspon 8km jak mas tu masku..ale super foto
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam