• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    KALIBAN: boží!!!!! Taky zkoušime, ale tohle ještě ne...;)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    je to sport? neni to sport? nevim ale je to dobry a boli z toho svaly, takze asi je to sport :)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    S_O_U_L_MAN: na každý straně 2x 5kg kotouč, just kidding
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    S_O_U_L_MAN: Nechci tu rušit. Bylo to za par měsíců, bez sypani a prakticky zadarmo. Jenom slušný zradlo a práce. Já byl prakticky na zacatku a netušil jsem, že budu tak rychle končit.
    CHEMIK
    CHEMIK --- ---
    S_O_U_L_MAN: Proste mu staci, ze to udelal. To asi neni tak tezky pochopit, nekdo sportuje pro sebe a ne proto aby udelal dohem na nekoho jinyho. Taky nemam vrcholovku z kazdy hory, na kterou jsem lez
    KOOTCHA
    KOOTCHA --- ---
    HOWKING: Já nechci. Dík.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Tak jsem našel jednu svoji sportovní. Taky trochu starší.

BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    a nechcete si to uz teda fakt vzit do toho fitness klubu? dik
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    S_O_U_L_MAN: Já to nikdy nezvedal proto, abych to jednou někomu ukazoval. Já to zvedal proto, že jsem to chtěl zvednout. Jestli ti to stačí takhle.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    S_O_U_L_MAN: presne, uz Frystensky ma z toho zvedani fotku a to taky nebyly mobily
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    [ BUCCI @ Fitness & vše kolem něj ] tady je to i s nohama...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    COWBOY: made my day
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    DRAGON: hele naprosto co pohodě, následující den po tom jsem jel mrtvolky hezkymfo mrtva, pak TRX na protažení a včera v normálních botech zase axel
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    S_O_U_L_MAN: Jako jestli jsem si to natočil na mobil? Nenatocil. V té době ještě mobily neexistovaly. :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    S_O_U_L_MAN: fakt? mne to prijde, ze by mel jet rovnou na chiro :)) tak ok ;)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    BUCCI: To je nejlepší, když na tebe nekdo kouká a hned tě opravuje. Zrcadlo je taky fajn.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    COWBOY: dneska jsem čuměl hodinu a půl na weigtlifting basics od Klokova a jsem lama a dělám snad všechny chyby, který jmenoval, odpoledne jsem zkoušel nácvik techniky a jsem dřevo největší, hold si musím zaplatit někoho, kdo mě ohlídá.... důležitý je se nevzdat
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MAGUMI: V 17 jsem byl pyšný na benč 160 kilo a mrtvý tah 275kilo.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MAGUMI: Já dělal vzpírání, box a kulturistiku najednou. V 15 mě začala bolet noha a v 18 mi řekli, že mám artrozu kyčle a se cvičením je konec. A že jestli neshodim aspoň 20 kilo, tak do 20 let půjdu na totální endoprotezu. Za chvíli to bude 40 let, vážím +- stejně a klouby mám pořad svoje.
    MAGUMI
    MAGUMI --- ---
    COWBOY: To už moc pěkný výkon. Proč jsi toho nechal?
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    MAGUMI: Tenkrát jsem měl asi 115-120 kilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam