• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    SOTDFotky uživatelů Nyxu při sportu

Do klubu patří fotky, na kterých je aspoň jeden sportující uživatel, či uživatelka Nyxu. Dále sem patří komentáře fotek, které s fotkami těsněji souvisí.

(Pro případ, že by se někdo zajímal o vzhled záhlaví - byl použit font "London Olympics 2012" a barva pozadí byla barvou tohoto sportovního podniku.)
    rozbalit záhlaví
    CHIX
    CHIX --- ---
    DR_ZIIII: to jeste jedes nebo uz padas?
    DR_ZIIII
    DR_ZIIII --- ---
    UGLUGF
    UGLUGF --- ---
    DRAGOUN: krása.. Kde to je?
    DRAGOUN
    DRAGOUN --- ---
    Po dobe zase v sedle....

_TOM
    _TOM --- ---
    Oliver Perry Smith při prvovýstupu v listopadu 1913 a já v říjnu 2021.

BUCCI
    BUCCI --- ---
    Včera jsem si zablbnul s Húsafell disciplínou na fotce vystřižené z videa je vidět ještě ovázané lýtko (pro jistotu)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    Dnešní log a nějaký ty Viper press pokusy, pak jedna na Jesseho Marunde

PAYAONE
    PAYAONE --- ---
    DYNK
    DYNK --- ---
    BATY: jsem vás potkal tak o pět minut později za řekou
    BATY
    BATY --- ---
    QWITI
    QWITI --- ---
    surf lesson na analog

BEZVLIV
    BEZVLIV --- ---
    _TOM: vypadá to parádně, ale ty odlezy... brr a ten rajbik nahoru :( snad někdy budu mít taky takové nervy
    _TOM
    _TOM --- ---
    Dva obrázky se Saského švajcu

BRTN
    BRTN --- ---
    Dneska Bikeranch Cup Finale 2021 v barvách Kolofixu:) Nechutnalo mi to, ale vůbec! Takže 5. místo beru ;)

BUCCI
    BUCCI --- ---
    Dneska bylo krásně, takže jsem si hrál s kamením (cca 90 kg)

IF_
    IF_ --- ---
    Po case jsem se opet vydala na venkovni kruhotycovou session pod Radotinskym mostem.

_TOM
    _TOM --- ---
    Ze Skaláku

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    DYNK: Jop to chápu. Mám podobnej problem s Enduroserii. Místo treninku cekas půl dne ve frontě na lano a v neděli mas za 3-4 hodiny hotovo. 7 stovek startovny, par stovek za benzin, dva litry za ubytko, par panaku a potom tě čekají 4 hodiny cesty domu a tři litry za opravy po padu na rock garden na Zadove. Klasika :) Zlatej klasickej a svobodnej den v bikeparku.
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Lýtko (to bez tetování) furt jak kulturista, každopádně dneska lehkých 110 kg, ale prostě jsem to nepodskočil, furt se asi bojím, lýtko nebolí ale cítit pnutí ještě je (3 a kousek týdne od utrhnutí)

DYNK
    DYNK --- ---
    NAGASAWA:
    BAJKER:

To mozna spatne vyznelo. Akce super, atmosfera taky, trat az moc hladka, ale byly tam i zajimavy pasaze. Bavilo me to. Co mi vadi je ten obecnej princip, ze si clovek na zavode paradoxne malo zajezdi. Startoval jsem 10:30 a ve dve jsem byl uz po obede v cili. Ja kdyz uz mam volnej vikend (a jedu nekam ctyri hodiny autem), tak chci od rana do vecera drtit kopec. Je to ciste subjektivni, s touhle konkretni akci to nema nic spolecnyho.
    BAJKER
    BAJKER --- ---
    DYNK: Já jel Blinduro na Lipně a kromě toho, že jsem trochu podcenil fyzickou přípravu mě to teda bavilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam