CHIMERA:DEKUJU, dala jsi mi nadeji :) ma dcera byla od narozeni.. aaa.. bylo to sileny. vsichni okolo s detma byli v pohode, my dva s muzem na sebevrazdu. koukali jsme na to maly stvoreni, ktery dvacet hodin denne rvalo (nemohla za to - z trimesichni koliky se vyklubala tezka alergie. podlehli memu presvedceni, ze ji asi neco musi byt, kdyz zacala kadit krev a sliznici). chteli jsme zabit sebe nebo ji. a protoze jsme jeste meli jine vesele zazitky, tak ji to taky pocuchalo nervy. nemohla jsem nikomu vysvetlit, ze jsem z jednoho ditete tak vyrizena. dostavala jsem se z vycitek a touhy nejak nasmerovat vychovu hodne dlouho. pak jsem pochopila, ze u ni nic neplati. zadny osviceny nebo neosviceny metody.. je to casto kdo z (s? - prestala jsem umet cesky)koho.. vzdycky nekdo couvne. se synem mi nastoupilo sebevedomi matky, reaguje ukazkove. i ona se zlepsila a je cim dal tim lepsi. nevim, opravdu nevim jak na ni casto reagovat. nevim si s ni rady a nikdo kolem me taky ne. a nejlepsi je, ze mi to je jedno :) zacalo me to fakt bavit. nekdy jsem z toho unavena, tak jsem protivna - no jo, at si zvyka, ze jsou dusledky (pochopitelne se snazim byt "dospela" a krotit se. neplacnu se na zem a nekopu kolem sebe nohama - i kdyz jsem to taky zkusila, kdyz to na mne jednou testovala). nekdy nervy mam, nekdy ne. ona nekdy ma a nekdy ne. hlavni je, ze rano se pomazlime, vecer si cteme pohadku a vypravime si.. myslim, ze se citi stastna. to je pro me dulezity. doufam, ze ze zbytku vyroste a bude to lepsi a lepsi. protoze to je lepsi a lepsi.