• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEVERINEvýchova kluků a ostatních šelem
    LURA
    LURA --- ---
    MOTYLEK: No aspoň, že tak. To dopadl ještě dobře. Sklo je hrozně nebezpečný - nejde o to, že se může pořezat, to je samo o sobě blbý, ale že když to sklo prorazí blbě a navíc dole, tak z toho vršku se může stát gilotina.

U nás zatím dvoje dveře vysklené, když starší po mladším hodil botu a mladší uhnul. Platil to z kapesného, ale nikomu se nic nestalo. Máme doma prosklených dveří (tedy jen horní část) povícero, kluky jsem důrazně varovala.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    to potvrzuje dobrý nápad mého muže - vyhodit prosklené dveře.
    Nyní sice nemáme dveře mezi předsíní/kuchyní a kuchyní/obývákem, zato si vystačíme "jen" s šitím hlavy od pádu na radiátor a pod :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    MOTYLEK: uplne se mi dela zle jen co to ctu ... a sem rada ze nemame zadne prosklene dvere...

TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    MOTYLEK: jaj, tak hlavně že nebudou trvalé následky...
    my jsme se ségrou taky vysklily ledacos - geniální nápad honit se po bytě s celoprosklenými dveřmi na kolečkové židli, že...
    no jsem ráda, že dveře do ložnic máme všechny bez skla, takže až jednou pošlu děti trucovat do jejich pokoje, tak můžou vysklít tak akorát to okno.
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    nejhorší na tom je, že tohle jsou důsledky, které člověk prostě nemá šanci dopředu domyslet
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MOTYLEK: člověk ocení, že má prosklení dveří jen v horní třetině. ale je to děs. příště skočí z okna. až se sama lekám.
    NICOLE
    NICOLE --- ---
    MOTYLEK: no ty bláho - to ti nezávidím. tak snad si z toho aspoň vezme ponaučení
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Poslyšte, co provedlo to moje pětileté trdlo.
    Nedlouho před polednem jsem po něm chtěla, aby si konečně umyl zuby. Vztekl se a začal po mně házet hračky. Naštvala jsem se a vyhodila jsem ho za (prosklené) dveře na chodbu. A on, jak byl vzteklý, nenapadlo ho nic lepšího než rozběhnout se hlavou proti těm dveřím a prorazit sklo. Jen jsem se ohlédla a vidím sklo roztříštěné na milion malých střepů a kluk tam stojí na chodbě a ustrašeně brečí "To jsem nechtěl udělat." A potom se dá do křiku: "Já krvácím!" a krev mu bez přestání stéká po tváři a další krev prosakuje rukávem.
    Zmateně pobíhám s kapesníkem a utírám mu z čela krev, která ne a ne přestat téct, a potom se trochu zklidním a ohledávám jeho tělo hledajíc poranění. Načež najdu to na ruce, napadne mě, že tohle nebudu schopná ošetřit sama a volám raději 112.
    Měl štěstí v neštěstí. Ruku mu museli sešít, ale nebyl zasažen sval a nebude mít následky. Ránu na čele stačilo slepit chirurgickým lepidlem.
    Ten můj kluk je strašné trdlo. :-(((
    KEYA
    KEYA --- ---
    APRILMOUSE: :))) To mi něco připomíná, to, že je jedno z dětí holčička rozhodně nic nemění :).
    MEG
    MEG --- ---
    APRILMOUSE: :-))))
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    - Proč bulíš?
    - Jirka mě kopnul!
    - Proč jsi ho kopnul?
    - On do mě štouchal.
    - Proč jsi do něj štouchal?
    - On mi sebral baterku.
    - Proč jsi mu sebral baterku?
    - On mi svítil do oka.
    - Proč jsi mu svítil do oka?
    - Protože mi řekl, at šáhnu holou rukou na kočičí hovínko.
    ... proč jsi mu řekl, at šahá na hovínko??
    - Protože mi svítil do oka!

Není nad to pracovat doma a mít tu dvě nemocné děti. Jdu si nalejt nějakej alkohol.......
    MEG
    MEG --- ---
    MINEA: jste pěkný hazardéři :-) ty my máme dvoje. byly přiděleny mně a mladšímu synovi. takže na nás visí to, jestli bude pošta doručena skutečně až do rukou adresáta. :-))
    MINEA
    MINEA --- ---
    MADIETTA: to jo, tomu nasemu je neco malo pres rok, ten do toho teprve doroste. ale ma doma dobrou sesterskou vychovu, takze to bude umet brzo :))
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MINEA: to mu byly tak dva tři roky, teď už je s kulišárnama na mnohem vyšším levelu :-D
    MINEA
    MINEA --- ---
    MADIETTA: jemu je jeste skodolibost cizi, takze se to bohuzel spatne identifikuje. on je spis hrdej, ze taky umi vyhazovat jako my .)
    MEG: velmi! mame jedine klice s klicem od schranky a ty jsme nemohli dva mesice najit. dovedes si predstavit, jak muz kazdej vecer s klackem lovil postu ze schranky a - jako na potvoru - vzdycky sli okolo sousedi (a to mame jen dva).. pripadal si jako zlodej. minuly tyden jsem je ale nasla v uloznem prostoru gauce mezi perinama a povlecenim. jak je tam dal, vubec netusim... ten jeho prsticek dokaze najit a vecpat do kazdeho mini otvoru nemozne
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Já už vyprala i mobil...

A mé starší dítě vyhazovalo lžičky do koše. Něco jsme našli, něco ne...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    MINEA: Mladší syn jeden čas záludně ukrýval různé předměty do kupiček prádla, které jsem měla připravené do pračky. Naštěstí nedokázal své uspokojení skrýt, takže když jsem viděla, jak na mě juká se škodolibým výrazem, bylo mi jasný, že zachrul do prádla rytíře nebo knížku nebo pastelky, a šla jsem to vyhrabat. :-D
    MEG
    MEG --- ---
    MINEA: Tyjo, ale to je docela nebezpečný koníček. ;-)
    MEG
    MEG --- ---
    WERKA: Achjo!
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    WERKA: No, pro příště si snad bude pamatovat, že je dobrý zapojit hlavu před zápůjčkou a ne až po :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam