• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEVERINEvýchova kluků a ostatních šelem
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LURA: já vozím Jířu vepředu a Míšu vzadu :) nemůžu si to vynachválit :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    APRILMOUSE: duševní zdraví ucházející a vztah k alkoholu dobrý ;-) Myslím, že bez občasného vína by to bylo o moc těžší. Z drog jsem svého času ujížděla na čokoládě. A to fest.

LURA: já auto roky neměla a co ho máme, sedí každý chlapec v jiné řadě, což je vlastně geniální, ani mi to nedošlo.
    LURA
    LURA --- ---
    APRILMOUSE: Hele jsem na tom podobně a dobrý :-) Když už to jó nemůžu vydržet, tak vyženu každýho jinam. Jediný, kdy mám chuť je zabít, je v autě, protože tam je prostě rozdělit nemůžu. Uvítala bych nějaké zvukotěsné uzavírání zadních sedaček.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ANNAWA: a co duševní zdraví a vztah k drogám a alkoholu? :D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    APRILMOUSE: ber to tak, že zatím žiju a ani mě nezavřeli ;-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ANNAWA: to mi ale vůbec neříkej!!! oddělení pokojíčku proběhne letos, jakmile na to našetřím.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    APRILMOUSE: moc, moc, moc ti rozumím.
    Moji dva starší kluci se hádali FURT. A hádají se vlastně dosud, ač jim je 15 a skoro 13, ale to jsi asi nechtěla slyšet, že jo? Naštěstí už spolu nejsou v pokojíčku, to bychom se asi sešly ve stejném vězení.
    LURA
    LURA --- ---
    CHIMERA: No radši bychom holku, to je jasný, ale uvidíme, jestli vůbec.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    LURA: co? vy fakt chcete čtvrtýho? nebo holku? :)
    LURA
    LURA --- ---
    APRILMOUSE: No jestli nám to ještě vyjde, budou mít ještě o rok o dva víc :-)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LURA: nejlépe čtvrt století :D
    LURA
    LURA --- ---
    CHIMERA: To je fakt, mezi nejstarším a nejmladším je 18 a tam to už je v pohodě :-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    LURA: 10 let je asi málo :)
    chce to 11,5 :-D
    LURA
    LURA --- ---
    CHIMERA: No já nevím, u nás je 10 let a je to podobné, jako popisuje APRILMOUSE ...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    APRILMOUSE: díky Bohu za 11-letý věkový rozdíl mých kluků :-)
    pomoc ti nemůžem... jen politovat :-*
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    SEVERINE: nepomohlo, ale aktuálně jsou v ústavech a já se docela vyspala. To je fakt na mrtvici... Jířa na malýho celý den křičel - jakmile Míša promluvil - TY MLČ, NIKOHO NEZAJÍMÁŠ, NEZAJÍMÁ MĚ TO, MLČ MLČ MLČ - Míša Jířu neustále provokoval naprosto vším, čím mohl - takže od 16ti do 22 hodin to tu jelo v režimu neustálého řevu, křiku, nadávek, pláče atd.... MAMÍÍÍÍ ALE MÍŠA ..... MÁÁÁMÍÍÍ ALE JÍŘA .... (není v posteli, zpívá si, mluví, blbě na mě kouká, nadává....)

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gr
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    APRILMOUSE: tak ve zprávách nic .. takže pomohlo to nalití? mně to totiž nepomáhá .. :D
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    ... chtěla jsem si postěžovat, ale asi nemám ani sil. Takže nic :D Kdybyste zaslechli něco o hromadné vraždě z východních Čech, víte, odkud vítr vane.. jdu si nalejt.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    už tu zase budeme mít přednášku tak kdyby se někomu z prahy chtělo jet až do Berouna
    Náš REGION - Berounsko
    http://www.nasregion.cz/berounsko/prispevky/agrese-je-o-k-aneb-nechme-kluky-poznavat-svoji-silu.do
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    LURA: ženská maká do úmoru a chlapi se válej .. že by to už někde viděl? :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam