• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEVERINEvýchova kluků a ostatních šelem
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    AERIS: já jednou našla kluky dva a půl metru nad schodama na parapetu. Nejhorší je, že člověka ani nenapadne, kam polezou... :)

(Už tam nemůžou, druhej den jsme volali truhláře, který vyrobil vrátka a jak se vyjádřil muž - klidně až do stropu, aby to nepřelezli :)

SEVERINE: helma je blbost. Oni se to musí naučit. Učí se tím, že se praštěj. I když to vypadá, že jim to nevadí :-)
    AERIS
    AERIS --- ---
    SEVERINE: tak pád to nebývá strašněj. Dělá to, co dělal bratr. leze ze sedačky po hlavě. Přičemž se snaží uchopit hračku, co je na zemi. takže buď sjede po obličeji. nebo už 2x udělal kotrmelec. Kokám na něj, když cítím průšvih, mažu k němu dopředu. Ale někdy musím na záchod :D
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    AERIS: eh .. kluci nepadali .. tak - koupit helmu?
    AERIS
    AERIS --- ---
    SEVERINE: On padá. a je mu to jedno :D vyleze na sedačku, spadne. Chvíli řve (tak 20 vteřin) a zase šplhá nahoru. Dokud to bylo na decací část, dobrý. Ale on se rozhodl dřepět na opěradle a hrabat se na baru, u kterého ta sedačka stojí. To už tak moc dobrý nění :D
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    AERIS: mně oba kluci dřív vylezli na židli než chodili, outdoor je to ještě hustší .. nezbejvá než se s nima domlouvat a věřit, že dokážou dobře odhadnout svoje síly (ale teda 2 měsíce po třetím porodu je to pro mě pořád dost těžký - už aby ty hormony odplavaly - a přijde mi, že budou furt padat - a nepadaj :D )
    AERIS
    AERIS --- ---
    Tak jo. myslela jsem, že už to bude dobré. Ale L. se dal na domácí parkur. Vyleze, kam až se dá. (před chvilkou stál na sedačce. Na opěradle!)...asi fakt budu muset vyhledat nejbližšího psychiatra...pro sebe!
    AERIS
    AERIS --- ---
    No, já asi začnu ten vaječný koňak. Mladší dítě se naučilo chodit :D
    LURA
    LURA --- ---
    BALAENA: Tak můžeš pít se mnou :-)
    MEG
    MEG --- ---
    AERIS: Já ho uvědoměle aplikovala sobě. :-))
    AERIS
    AERIS --- ---
    RYBKA: Mně stačí opravdu málo. Nemusím se ani opít. Prostě mně to opustí, kudy to přišlo :) Hlavně teda různá vína. maximálně můžu trošku vaječného koňaku, baileys nebo bylinkového likéru :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    RYBKA: no, s jediným Mírou, kterýho znám, pít teda vážně nechci... :/
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    AERIS: Musíš jít dětem příkladem a pít s mírou :-D
    AERIS
    AERIS --- ---
    RYBKA: a nakloňená nad záchodem ;-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    AERIS: No co, děti by spaly a ty bys byla veselá ;-)
    AERIS
    AERIS --- ---
    RYBKA: To by to tu teda vypadalo :D
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    AERIS: Ideálně pro všechny :-D
    AERIS
    AERIS --- ---
    MEG: teď nevím .) pro mě, nebo pro děti? :D
    MEG
    MEG --- ---
    AERIS: Martini je dobrý. Klasický, aby tam byl i ten cukr. :-))
    AERIS
    AERIS --- ---
    RYBKA: Starší iž tolik nebrečí. Spíš se vzteká. Vznikají situace, kdy menší brečí a starší do toho vříská, že chce napít. I když mu vysvětluju, že takhle to nejde, tak se to tak jednou denně prostě stane. A když malej pláče v postýlce, tak druhej je jak siréna a houká "Luky páce! Luky páce!". Tp abych to dobře slyšela :D
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    AERIS: Snažím se dětem vštípit pravidlo, že brečet smí v jednu chvíli jen jeden :-) Tuhle jsem přistihla brečící nejstarší (4,5), jak vysvětluje ani ne 3měsíčnímu bráchovi, že nemá brečet, protože teď brečí ona a maminka říkala, že nesměj brečet najednou :-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam