• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SEVERINEvýchova kluků a ostatních šelem
    Taky máte doma někdy vymalováno testosteronem, připadáte si jako kulisa v nekončícím seriálu Tom a Jerry a máte - oproti svým dřívějším představám i korektnosti termínu queer - jasno v tom, že kluci a holky jsou jinej živočišnej druh?

    Pokud máte nějaký tip nebo trik, jak se s tím s lehkostí popasovat, nebo se jen rádi vypíšete s (občas ne zcela) lehký skutečnosti, tak jste tu více než vítáni.



    doporučená četba:
    Sourozenci bez rivality
    Výchova bez poražených
    Jak žít a nezbláznit se
    Výchova kluků
    rozbalit záhlaví
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    SEVERINE: Zrovna jsem nedávno přemýšlela, že si jich pro tyhle účely pár pořídím :-D (Navíc aktuálně nemůžu najít ty naše, což k dalšímu nákupu vyloženě vybízí.)
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    RYBKA: tak to pro tebe nebude nic novýho -- už sme rozdali asi 3 Děti prérie :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    BEBERA: U nás si některé děti dávají jen dárky, které samy vyrobí, to mi přijde fajn - buď kluci sami vyrábí něco ze zažehlovacích korálků nebo společně upečeme mufiny na oslavu, uděláme chlebíčky nebo jednohubky, ovocné špízy, něco na krk apod.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    Já teď nedávno pořizovala několika známým dětem takovou tu barevnou plastovou pružinu, jak se do ní na prvním schodu pinkne a ona přeskáče až na poslední, určitě to znáte z dětství taky :) U ebaye, pořizovala jsem i do zásoby.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BEBERA: několik set? Tý brďo. Několik set stál dárek, který B dostane jako hlavní.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    SEVERINE: Jaký třeba fikaný?
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    BEBERA: já dávala minidárečky a pak si všimla, že nám pár rodin chodí fakt fikaný a on někoho i nelevný dárky - tak si na to dávám pozor a od těch, co to maj promyšlený, tak jim už taky dáváme hodnotný věci. a kdo na to peče, u toho to taky moc neřeším.
    pro kluky - lego minifigures doporučuju, naopak hlavolamů máme několik a posílám je dál - nikoho neberou, včetně mě.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    BEBERA: Kdybychom nedávali minidárečky, asi by nás to zruinovalo... To je každou chvíli něco :-/ A zas jít na oslavu narozenin s prázdnou mi přijde divný.
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Takže minidárečky, jo? Kolem nás si děti dávají právě docela hodnotné dárky, říkala jsem si, jestli je to nutné, dávat každému kamarádovi dárek za několik set korun. S našimi kamarády jsme domluveni, že takhle ne, že bez dárků, stejně všichni nějakou drobnou pozornost přinesou, ale obávám se právě oslav s cizími dětmi ze školky/školy, jak to tam bude...
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANNAWA: Na vánoční besídku dobrej dárek, tam si s tím nakonec pohrajou všichni :-)
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    BALAENA: jenže drátěný hlavolam už není sázka na jistotu u dítěte, které moc neznáš.
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    YMLADRIS: tak za 58 centu

    Wholesale 1PC LED Lazer 3 in 1 Mini Red Laser Pointer 2 LED Flashlight UV Torch With Keychain on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/...-in-1-Mini-Red-Laser-Pointer-2-LED-Flashlight-UV-Torch/32674138876.html

    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    kupuju do zasoby laserova ukazovatka za dolar na aliexpresu (postovne je zdarma)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    Co dát tyhle tipy na nástěnku? Já bych to ocenila ;-)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    nebo takový ty drátěný hlavolamy. mimochodem dají se koupit ve větších sadách za slušný peníz a pak ty sady případně rozdělit na víc menších dárků
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    LORAIN: Super, díky za další tipy!

    Já jsem v tom klučičím světě zatím fakt ztracená :-)
    LORAIN
    LORAIN --- ---
    RYBKA: Kluci neustále dostávají Hot Wheels auta, i když je příliš neberou. Sami dáváme buď něco "tvořivého" nebo třeba padák s parašutistou nebo na gumičku vystřelovací rogalo apod. Prostě něco, s čím se děti zabaví. Kluci milujou i hopíky, křídy nebo bublifuky.
    Celkem dobrý je na tyhle blbiny TIGER. Od té doby, co je na hlaváku, mám doma pořád něco takového do foroty.
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    ANNAWA: Případně časem ve školním věku bločky a sešitky s kočičkami, koníky a štěňátky/Disney princeznami a k tomu gumovací barevná pera - to teď hrozně jede u K1 ve třídě. Holky si to mezi sebou půjčujou a maj pestrobarevný písanky :-)
    RYBKA
    RYBKA --- ---
    MADIETTA: ANNAWA: Díky! :-)
    ANNAWA: Cokoli do vlasů nebo růžového, případně něco s koněm ;-) Mini zrcátka, barevné balzámy na rty, náramky, náhrdelníčky, růžové šamponky nebo sprcháče, kouzelné hůlky s barevnými peříčky a třpytkami...
    TRISSIE: Tohle jsem nesnášela a ty to máš ještě ve dvojím vydání! Ale K1 z toho vyrostla a teď už si sponky i gumičky nechá na hlavě celý den, nevzdávej to ;-) Vtipný je, když se holky doma čančaj a sponku chce i kluk, na ty jeho 2centimetrový vlásky se to hodně blbě chytá :-D
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    TRISSIE: aha :-D Tak ono to s jejími vlasy ještě drahně měsíců až let stejně nepůjde. Zatím si ujíždím na šatečkách a botičkách, achich.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANNAWA: ale tak třeba jo...
    v provedení našich holčiček ovšem "mamííí, nandej mi sponečku!" - matka nandá, dítě si ji okamžitě vytáhne, vteřinu prohlíží, "júúú, sponečka! mamííí, nandej sponečku!" - rinse and repeat tak dlouho, až matka zvažuje použití holicího strojku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam