• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    ty zemanovske buzny se tady pluskuji jako kokoti...
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    HCS: to zeman rikal ?
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MNR: ze ty jsi volil srdickem?
    HCS
    HCS --- ---
    neni to ani školný ani zápisný, penalizační poplatky jsou za opakování semestrů
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    ok.. tvuj boj
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    Volební hysterie a kult extrémismu kolem osoby Karla Schwarzenberga. Blog - Petr Markytán (blog.iDNES.cz)
    http://markytan.blog.idnes.cz/c/319017/Volebni-hysterie-a-kult-extremismu-kolem-osoby-Karla-Schwarzenberga.html
    HCS
    HCS --- ---
    MARIHAI: prd sem se dozvěděl, penále a školný prostě neni to samý.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    HCS: no vidis to tak ses dnes dozvedel neco noveho :)
    HCS
    HCS --- ---
    MARIHAI: pro mě je stejnej marketing akorát školný a zápisný.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LONESTAR:
    No já jenom jestli by tam vyťal něco jako ..strana jejímž jsem předsedou, TOP 09, v osobě školského experta TOP 09 Jana Vituly, v otázce školného trvá na přímých platbách studenty, tedy už v době studia....
    /osobně jsem proti, protože nejen když vystudovala zadarmo náplň parlamentu apod.(a jak jsou chytrý)ale i každej blb jako já tak chtít po někom školný mi přijde nefér/
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    PETGRIDUS: to kupodivu nebude moc zlozity, zlodej si nakrade. takze kdyz si srovnas oba kandidaty, je to s potencialem k takovym uvaham docela jasny.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PETGRIDUS:
    Ne, to by se neslušelo, protože jak to sem někdo prdne v nekomprimovaný formě, složí to jakejkoliv server :-) i když já bych ho zrovna na kořistníka do vlastní kapsy moc neviděl(žít pak jako jezevec na vysočině mi přijde úchylný moc i na něj)
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    HCS: penále pro neschopný .. nebo oproštění od platby pro schopný.. obojí je stejné. Pojmenování je marketing.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PETGRIDUS: tak napis.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    MITTRON: a mozna by se taky sluselo napsat co zeman nezachranil nebo zachranil do sve kapsy a kapes jinych.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Miloš Nixon Zeman: Navzdory pohrdání a vůli elit | Finmag.cz
    http://www.finmag.cz/cs/finmag/kaleidoskop/milos-nixon-zeman-navzdory-pohrdani-a-vuli-elit/
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SPEEDY:
    Zásadní problém je v tom, že všechno co ten sociolog(a jeho kolegové) jakož i agentura(a její komkurentky) vědí tak dobře teď, tak to tým MZ si namaloval na papír od svačiny tak asi 10 minut poté co se dozvěděli s kym budou soupeřit(a tak podle toho zvážili kroky nutný k vítězství) .......a taky poté co zblajzli ty buřty co v papíru původně byly:-)
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    MNR: ten podle tebe demagog a lhar, zachranil podle odborniku cesky banky v dobe hroziciho krachu bankovniho systemu a XY dalsich veci. tvoje averze na zemana je ale asi docela prirozena, pac te hadam uz nekolikrat adresne oznacil za blbla, dokonce aniz aby te znal :)
    LALINA: tak to pozor, radej nechod pres slinici, ja sem takle videl jak sla jedna pres slinici a prejelo ji auto. asi takova me prijde souvislost, mezi zvolenim zemana a mluvenim o komunismu.
    SPEEDY: cesky media zda se nemaji s zemanem zvlastni problem, krom tech nekolika proflaklych (mafra -mfdnes,ln,hn,respekt,noha,skryte ct, a castecne i media axel spriger) s vyraznym napojenim a agitkou. jsem napr. zvedavi, kdyz si zas pozvou do ct na "zasveceny" a "nezaujaty" komentar deni pana Spurneho z respektu. to ze je dlouhodobym obchodnim partnerem, karlika a dlouhodober proverenym clovekem pusobicim v ramci rizeni mocensky pavuciny kolem nej, preci neni zadny problem...ono se neni moc cemu divit, kdyz pan fridrich, prvni muz pana dvoraka v ct, je langrovou tlacenkou.
    SPEEDY
    SPEEDY --- ---
    MAART: Je docela usmevne, ze sociolog Biler vlozil odkaz na vyzkum agentury STEM/MARK do sveho komentare, aby bylo jasne, ze si jej v zapeti prekroutil ke svym vlastnim ucelum. Rika v nem:

Dle výzkumu agentury STEM/MARK byl pro voliče budoucího prezidenta Zemana Karel Schwarzenberg nepřijatelný z několika zcela zásadních důvodů: není mu rozumět, není Čech, je starý, neumí česky, nežil v Česku a zpochybňuje Benešovy dekrety.

Pritom v samotne zprave se pise, ze respondenti meli vyjmenovat klady sveho kandidata a zapory protikandidata, ta otazka nebyla o tom, proc Schwarzenberga nevoli:

Nedostatkem je nesrozumitelnost mluvy, věk a „nečeskost“. Nedůvěru budí i názory na Benešovy dekrety, šlechtický původ a spojení s vládou Nečase.

Takze to, ze volici Zemana povazuji za Schwarzenbergvy nedostatky jeho artikulaci, si Biler vylozi tak, ze je kvuli tomu pro ne Schwarzenberg neprijatelny. Pochybuji, ze i ten nejzarytejsi Karlovec povazuje jeho artikulaci za pozitivum. Krome toho naprosto ignoruje dalsi otazku a to tykajici se nejvetsi obavy z protikandidata, coz pavazuji za podstatne dulezitejsi duvod pri rozhodovani:

V souvislosti se Schwarzenbergem se lidé obávají hlavně prohlubování sociálních rozdílů, což se naopak u Zemana nepředpokládá.

Kazdopadne doporucuji si ten pruzkum precist, zvlaste tem, co jsou na statistiku ujeti jako ja :-) Pise se v nem napriklad, ze zajímavý je nadprůměrný vliv dění na sociálních sítích na příznivce Zemana z řad seniorů (proti-volba na protest podpoře Schwarzenberga?), ze Karlovci prirovnavaji Schwarzenberga k Masarykovi zatimco Zemana ke Gottwaldovi (najdou se Karlovi volici to ocividne nemaji v hlave v poradku), nebo ze po prvnim kole prebehlo vic Karlovcu k Zemanovi nez naopak a prekvapive mnoho z nich k volbam neslo vubec.

http://img9.ct24.cz/multimedia/documents/44/4325/432431.pdf
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam