• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    LALINA
    LALINA --- ---
    PSYION: Bože chraň.

stejně by vyhrál kořala...

zrovna dneska jsem mluvila s některýma známýma, která polehli vyostřenému závěru kampaně a jak je štvaly média, hodili to tam naschvál zemanovi...
    příště by jich bylo možná ještě víc...
    PSYION
    PSYION --- ---
    MANFRED: je opravdu takovy problem si aspon precist do konce komentar, kdyz uz Ti to video nejede?

"Pokud by NSS návrhu na neplatnost volby hlavy státu vyhověl, mohl by podle zákona nařídit opakování celých prezidentských voleb, do nichž by se mohli zapojit i noví kandidáti, nebo jen některé části dosavadního volebního procesu."
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PSYION:
    Odhlédnu-li od toho že video se načítí-nejede-načítá
    Tak jaký je tedy cíl? Že výsledek není legitimní ale volby neopakovat? To asi neee?
    LALINA
    LALINA --- ---
    PSYION: imho tohle má smysl jedině jako materiál pro korekci dnešního zfušovaného volebního zákona
    PSYION
    PSYION --- ---
    MANFRED:
    KAILASH:

ja nevim, co vy jste tady za bandu diskutéru, ale v tom videorozhovoru ta predsedkyne sdruzeni Ruzovy panter mluvi jasne, ze nejde o zpochybneni vysledku demokratickych voleb ani o to nadrzovat Karlovi, ale o legitimitu tohoto vysledku vzhledem k zakonu č. 275/2012 Sb. o volbě prezidenta republiky, predevsim pak § 35, odst 2.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PAULMUADDIB: Nejde ani tak o ten schod, jako o ty nebetycny kecy pred tim a potom. Jestli byl strizlivej, tim hur.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    PSYION:
    Na webu bylo sedmkrát víc "zrádců", i to rozhodlo volby - Prezidentské volby 2013 - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/...zidentske-volby/clanek.phtml?id=770034#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-4

Výzkumy na serverech zase budou ukazovat jak bylo knížeti ubližováno v diskuzích:

"Autoři, kteří pod standardně znějícími jmény v diskusích systematicky přispívali ve prospěch Karla Schwarzenberga, byli o něco méně aktivní"
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    PSYION:
    Že by bylo nutný opakovat volby-v kterých teď bude mít MZ v očích svých voličů novou gloriolu "někoho koho si zvolil lid a teď jim to chce zlej soud(dosaď Kalousek,Bielberg,sudeťáci případně vše) vzít a blaho překazit",....no do toho jít by chtělo kus duše furianta :-)
    PSYION
    PSYION --- ---
    Běží lhůta pro zpochybnění Zemanova vítězství, první návrhy se rýsují — Domácí — ČT24 — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/212996-bezi-lhuta-pro-zpochybneni-zemanova-vitezstvi-prvni-navrhy-se-rysuji/
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY:
    V klidu, ten chytrej pán to byl William Ander, on od CMP vymetá bary vzláště v jihoseverním Melbourne a kecá hovadiny aby odvedl pozornost a mohl ukrást lžičku(staví z nich akvadukt) a cukr(ten žere).....
    a Hamáček, toho přece známe, je nasr..j protože zase nedostal včas dávky........
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LONESTAR: lol ta diskuse
    "Katerina Opletal · Autor nejlepších komentářů · Melbourne, Victoria, Australia
    Dneska jsem se bavila s jednim moudrym panem ktery mi jenom potvrdil, to co vidime i my nezucastneni. Cesko dostalo sanci se dostat na vyssi uroven a mohlo se prijemne zviditelnit ve svete, ano tvalo by to nejakou dobu a urcite by jste nepocitili zmneny hned. Vy je ovsem chteli okamzite a za kazdou cenu i tou, ze ted se rozhlizite co se to vlastne stalo. Masova hysterie ne demokraticke volby tak jsem to videla ja pozorovatel.Darilo se vam nejlip z jinych post komunistickym zemich. Tuto sanci jste propasli. Ted se mrknete do madarska, a jinych vychodnich zemi a tak to nejak bude vypadat i v cesku a ty ruske konekce tam chybet taky nebudou. NJN"
    "Václav Hamáček · Autor nejlepších komentářů
    Já jen k té lůze z paneláku. Když budeme hovnu říkat fialka, stejně bude pořád smrdět. :-)"
    :D :D

PAULMUADDIB: Já to video viděl taky a jsem si na 99 procent jistej že nalitej byl a hned ti sdělím svoji teorii kterou lze poměrně snadno ověřit v praxi.Vyhledej ve svém okolí frekventovaný pub/klub,kde je pohodlný stůl nejlépe v rohu naproti baru od kterého vede širší cesta chodbou se schodem,nejpozději tak ve 23.00 v nějaký rozumný den budeš mít možnost takovýchto škobrtnutí "jsem /moc schod/chytám balanc " spatřit tak dvacetkrát a ty pohyby jsou naprosto charakteristické střízlivý člověk prostě takto nezakopává,trust me stalo se mi to nesčetněkrát :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SADY:
    Zvykneš, já když jsem se ženil taky jsem si tohle neuměl představit a za pár let jsem zvyknul.....a nebyl jsem v tom sám:-)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SADY: Hele, ani já, ani ty jsme mu krev neodebíraly, takže je to bezpředmětné.

Upozornil jsem jen na překvapivě neakcentovaný fakt, že se nejednalo o normální schod.

Jinak jestli bych si po vítězství v prezidentských volbách nedal panáka, to fakt netuším, asi jo.
    SADY
    SADY --- ---
    PAULMUADDIB: neshodnem se, byl bych se klidne i vsadil, jen nevim komu bych sveril soudcovskej rozsudek, kdyz mlhovi neverim ani slovo... trochu blby neverit svymu budoucimu prezidentovi ani pozdrav, uklidnuje me, ze si na to brzy zvyknu snad (jen abych to pak nepovazoval za normu :) a pak, ze v tom nejsem sam :)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Jak, vy nevíte, že Miloš je členem židofašistickýho zednářskýho spolku " Svědci tmy", a tam zmocnění se nadvlády nad "světem blbosti" signalizuje odjakživa zvolená osoba znaná Keqe zgjedhur řadovým členům držkopádem ze schodů(protože zbytek členů je nahluchlej)?

/ještě chvíli mne provokujte a napíšu Vám jak to bylo doopravdy:-)/
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    SADY: Kdyby to bylo bez diskuze, tak o tom nediskutujeme, ne? :-). Já to viděl celé a nepřišlo mi, že je pod vlivem. Připisuji to spíše únavě v kombinaci s radostí z výhry. Ty úsměvy jsou důsledkem toho, že nevíš, která z pěti kamer, co na tebe míří, tě zrovna zabírá.
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    milos je natolik silna osobnost, ze muze byt prezidentem a alkoholikem soucasne
    SADY
    SADY --- ---
    PAULMUADDIB: nejen ja videl i ten rozhovor potom, je bez diskuze, ze pozil... nevim co se snazis dokazat... ze bys taky upadl? to je mozne, ale je to o tom, ze by nemel chlastat kdyz jde do televize na svuj prvni povolebni projev - co ti na tomhle prani casti obcanu prijde podivne?
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    PREVIT: Prosím všechny, co považují tyto záběry za důkaz opilosti, aby si přečetli tento příspěvek [ PAULMUADDIB @ Ing. Miloš Zeman - Prezident České republiky ]

Jde o to, že se nejednalo o schod ve smyslu "nášlapný stupeň", ale o schod ve smyslu rozdílné výšky platformy, a to ve výši DVOU standardních schodů.

Pokud takový stupeň nečekáte, ale čekáte normální schod o výšce 15-19 cm a místo toho je tam dvojnásobný, upadnete také.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    pěkně shrnuto...
    Mýty a pověry z prezidentské volby | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/nazory/49370/myty-a-povery-z-prezidentske-volby.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam