LONESTAR: lol ta diskuse
"Katerina Opletal · Autor nejlepších komentářů · Melbourne, Victoria, Australia
Dneska jsem se bavila s jednim moudrym panem ktery mi jenom potvrdil, to co vidime i my nezucastneni. Cesko dostalo sanci se dostat na vyssi uroven a mohlo se prijemne zviditelnit ve svete, ano tvalo by to nejakou dobu a urcite by jste nepocitili zmneny hned. Vy je ovsem chteli okamzite a za kazdou cenu i tou, ze ted se rozhlizite co se to vlastne stalo. Masova hysterie ne demokraticke volby tak jsem to videla ja pozorovatel.Darilo se vam nejlip z jinych post komunistickym zemich. Tuto sanci jste propasli. Ted se mrknete do madarska, a jinych vychodnich zemi a tak to nejak bude vypadat i v cesku a ty ruske konekce tam chybet taky nebudou. NJN"
"Václav Hamáček · Autor nejlepších komentářů
Já jen k té lůze z paneláku. Když budeme hovnu říkat fialka, stejně bude pořád smrdět. :-)"
:D :D
PAULMUADDIB: Já to video viděl taky a jsem si na 99 procent jistej že nalitej byl a hned ti sdělím svoji teorii kterou lze poměrně snadno ověřit v praxi.Vyhledej ve svém okolí frekventovaný pub/klub,kde je pohodlný stůl nejlépe v rohu naproti baru od kterého vede širší cesta chodbou se schodem,nejpozději tak ve 23.00 v nějaký rozumný den budeš mít možnost takovýchto škobrtnutí "jsem /moc schod/chytám balanc " spatřit tak dvacetkrát a ty pohyby jsou naprosto charakteristické střízlivý člověk prostě takto nezakopává,trust me stalo se mi to nesčetněkrát :)