• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    LALINA
    LALINA --- ---
    KAILASH: proventa rostou, jak si tvůrci podobnejch průzkumů zamanou
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    LALINA:
    TARMAQ:

meli byste vykouknout z virtualni bubliny. A cim bude dele tato vlada u moci, tim vice ta procenta narostou...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TARMAQ:
    To nebude tak hrozný, spousta lidí to tam pere v dojmu z té volby, takže bych u socana tak 5-10 odečet, ale u komouše možná 2 přičet, voliči komouše se tim moc nechlubí(zvláště pokud jim te co se ptá připadá podezřelej).
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LALINA: ČSSD Komáři jasný s tím se počítalo a ostatně i s posílením Top 09 po Velké Prohře Punkáče Karla,jistě že se nyní začne převelice troubit na poplach starým osvědčeným stylem "..hlavně aby nebyli ty komunisti" a veškerá crew kolem S. a dříve kolem Havla začne ječet o dalším roce 48,njn "lůza z paneláků","socky" a ti co si nemíní "utahovat opasky" vystrčili drápky,).

TARMAQ: Mě to teda nepřekvapilo vůbec,pouze lehká předzvěst věcí příštích,)

ZCR: Naprosto není nutný někoho zaměnovat s jeho kampaní,nevolitelná persona, ta kampan-z hlediska řemesla na 1-mu pouze pomohla problém byl že to prostě nestačilo
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    SHM8:
    To nevychladne nikdy, jakmile otevřeš krabici s mixérem už to do ní nikdy nenarveš zpátky, maximálně to necháš čumět ven zvykneš si na to že čumí ven ale kdykoliv s ní hneš znova se to vyvalí :-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Ono je to tím, že tady se to liší.
    KS-existuje kandidát(kterýho lidi berou jako člověka, leckdo kdo tam prskl MZ proti KS vůbec nic nemá), pak existuje kampaň, pak tam máš TOPku který je předsedou a v který je demon Kalousek a vládu kde místopředsedí a zahraniční a která dožrala už taky dost lidí tim co dělá a jiný tim co nedělá(takže si každej jeho nevolič muže vybrat proč ho nevolit, stačí když mu vadí jedna z těhle věcí, a to pomíjím pitomce kterejm vadí třeba jak mluví, sám mám vadu řeči(ř) ale to jsem vyřešil slovníkem kde ho použiju jednou za měsíc a tak vím o čem to je), u lecčehos je vidět že za něj něco dělá jeho okolí.
    MZ-existuje pouze osoba, která stranu, kampaň,průšvihy,chlast etc. má integrovány v sobě a je to vnímaný jako jeden vitální a všeobjímající silný zplozenec pekel který jedná jako jedna bytost a kterýmu jeho volič některou tu vlastnost nebo všechny odpustí nebo mu až tak nevadí protože jiná část toho monstra řiká že třeba nebude stavět mešity nebo myslí že přidělá Kalouskovi vřed na stěně žaludeční a to se mu líbí a švih tam lístek.....

A hledat v tom nějakou logiku..........
    A to pominu, že kdyby se nepovídalo voliči MZ od začátku-jakkoliv slovy nikoliv KS ale lidí který využili volby k vybití svejch flustrací a tlačilo je ego, že je blbec,hovado a lůza, dopadlo by to možná jinak.Osobně se mne teda nenapadlo když sednu za stůl k jednání nenapadlo jako první říct protistraně že je primitivní upocenej blbec a pak od něj žádat aby ustoupil ze svejch pozic a kouknul se na problém věcně bez emocí :-) a vcelku totéž žádám i od svých "fans" který se mnou tančí hru u stolu....
    SHM8
    SHM8 --- ---
    mě by zajímalo, jestli to tu vychladne po slibu, nebo kdy?
    LALINA
    LALINA --- ---
    ZCR: no oni si chtějí zchladit žáhu právě na těch Sch. voličích než jen na něm samém... Takhle je to určitě mnohem víc vzrušující a uskopojující:-)
    ZCR
    ZCR --- ---
    LALINA: přičemž ti druzí si to pak notně zjednodušili tím, že systematicky zaměňují Schwarzenberga samotného za jeho kampaň... pak samozřejmě stačí zamumlat něco o kulturní frontě a simulakrech, a je vystaráno.
    TARMAQ
    TARMAQ --- ---
    LALINA: jj, taky me tech 38 procent pro CSSD a 17.5 pro KSCM nemile prekvapilo..
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA: a vůbec, já bych všechny tyhle průzkumy zakázala ! ;)
    LALINA
    LALINA --- ---
    LONESTAR: jojo, furt:-)) tak dlouho, dokud by se v těch místnostech nezačali objevovat slušný lidi:-))
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    LALINA: ty bys taky furt někoho vyhazovala z oken...
    LALINA
    LALINA --- ---
    jinak jsem se trochu divila, že po volbách není klid, (soudila jsem podle sebe, že už toho mají všichni plný zuby) ale když se nad tím zamyslím, tak je to logický, že to vře a pokračuje.
    Lidi byli poslední dva roky (a čím dál víc) povětšinou natlakovaní nejrůznějšíma negativníma emocema - poslední kapka a rána na solar plexus byla amnestie - a volební kampan umožnila konečně pustit páru....
    Tak to blouchlo a vlastně se teď divím, že to není ještě horší...
    Blbý (ale opět smutně logický) je, že si to přepětí lidi začali vybíjet na sobě navzájem, místo aby se třeba společně sebrali a šli vyhodit "vládnoucí elitu" z oken parlamentu a ministerstev.
    Dokud se bude luza v podhradí bít mezi sebou, můžou být ti nahoře v klidu
    LALINA
    LALINA --- ---
    lidi, mám už celkem takovej pocit, že zatímco první ulítají na frustraci z toho, že máme za prezidenta zemana, tak druzí ulítají na opovržení těmi prvními.
    Skoro už mi to připadá tak vyrovnané, že si tyto dva tábory nemají co vyčítat- obojí prostě veřejně ukájejí svoje aktuální emoce a není to moc hezkej pohled.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    STEPNI_VLK:
    Nešpor: Zeman může být jako product placement likérek - Prezidentské volby 2013 - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/...zidentske-volby/clanek.phtml?id=770048#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-1

Fakt je ten komplex nejaka ptaci chripka, ktera mozna zasahuje jen lidi s vyssim IQ :-)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STEPNI_VLK:
    Osobnosti vzkazují: Miloši Zemane, nikdy nebudete můj prezident | Zprávy z domova | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/milosi-zemane-nikdy-nebudete-muj-prezident-vzkazuji-osobnosti-pse-/zpravy-domov.aspx?c=A130127_212444_ln_domov_sk
    Ach ti umělci
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    STEPNI_VLK: nechces to napsat kurzivou?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No ještě mi do Šloufa dost chybí...ale lepšim se.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam