• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    LALINA
    LALINA --- ---
    jinak jsem se trochu divila, že po volbách není klid, (soudila jsem podle sebe, že už toho mají všichni plný zuby) ale když se nad tím zamyslím, tak je to logický, že to vře a pokračuje.
    Lidi byli poslední dva roky (a čím dál víc) povětšinou natlakovaní nejrůznějšíma negativníma emocema - poslední kapka a rána na solar plexus byla amnestie - a volební kampan umožnila konečně pustit páru....
    Tak to blouchlo a vlastně se teď divím, že to není ještě horší...
    Blbý (ale opět smutně logický) je, že si to přepětí lidi začali vybíjet na sobě navzájem, místo aby se třeba společně sebrali a šli vyhodit "vládnoucí elitu" z oken parlamentu a ministerstev.
    Dokud se bude luza v podhradí bít mezi sebou, můžou být ti nahoře v klidu
    LALINA
    LALINA --- ---
    lidi, mám už celkem takovej pocit, že zatímco první ulítají na frustraci z toho, že máme za prezidenta zemana, tak druzí ulítají na opovržení těmi prvními.
    Skoro už mi to připadá tak vyrovnané, že si tyto dva tábory nemají co vyčítat- obojí prostě veřejně ukájejí svoje aktuální emoce a není to moc hezkej pohled.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    STEPNI_VLK:
    Nešpor: Zeman může být jako product placement likérek - Prezidentské volby 2013 - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/...zidentske-volby/clanek.phtml?id=770048#utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=B&utm_term=position-1

Fakt je ten komplex nejaka ptaci chripka, ktera mozna zasahuje jen lidi s vyssim IQ :-)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    STEPNI_VLK:
    Osobnosti vzkazují: Miloši Zemane, nikdy nebudete můj prezident | Zprávy z domova | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/milosi-zemane-nikdy-nebudete-muj-prezident-vzkazuji-osobnosti-pse-/zpravy-domov.aspx?c=A130127_212444_ln_domov_sk
    Ach ti umělci
    TLUCZHUBA
    TLUCZHUBA --- ---
    STEPNI_VLK: nechces to napsat kurzivou?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No ještě mi do Šloufa dost chybí...ale lepšim se.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    STEPNI_VLK:
    No zase kamarádka(psychiatr) je z tohodle nadšená, řiká nejhorší je to v sobě dusit....mimochodem už jim přitáhli nějakýho toho depresistu od soboty-ale nejsou to prej nutně lidi co jim pánbu nedopřál, ale i člověk co mu najednou došel ten adrenalin a vzrušení a sesypal se, mimo jiný proto že pár dní nespal a jel na energeťákách a jiný případové
    LALINA
    LALINA --- ---
    STEPNI_VLK: zajímalo by mě, kde kdo koho ničí, ..nás...mě napříkald nidko neničí, já ani nevím, kdo ta lafey je, ani co říká... zjevně se tedy jde masochistickému sebetrýznění vyhnout, když člověk chce a může si v klidu žít jako by žádný volby ani nebyly...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: :-))) každej má svý čáry, co? ;)))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    No jasně. Přesně stejně pracuju i já když v práci jednám s dodavateli.....
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Jak dlouho nás ještě budou příznivci Karla Schwarzenberga ničit svou infantilitou? | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/nazory/49368/jak-dlouho-nas-jeste-budou-priznivci-karla-schwarzenberga-nicit-svou-infantilitou.html

Takže poslouchat v úterních Událostech, komentářích na ČT24 režisérku a protizemanovskou aktivistku Moniku Le Fay, jak vypráví o nedemokratických volbách, v nichž se cíleně a „estébácky“ manipuluje informacemi, bylo jako číst si doma definici moderních demokratických voleb. Sakra: demokratické volby nejsou pionýrský tábor! A jestli chceme férové volby, měli jsme si nechat komunismus.
    ...
    Je infantilní brečet nad prohranými volbami, a zvlášť českými prezidentskými. Nakonec podíváte-li se na setrvalou nabídku politického výběru, museli bychom brečet všichni a pořád; prohráváme v jednom kuse. Myslím, že bychom se na život měli dívat spíš z lepší stránky. Například se vsadím, že i se Zemanem na Hradě Česká televize nikdy nepřestane vysílat 3+1 s Miroslavem Donutilem! Tak zle tedy určitě nebude.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: takový články jsou plus minus všechny.-)))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Dyk já to nemyslel na Tebe.
    Hele, ale na články jako tenhle bacha, to je takový to upoutat lží a pak tam narvat nějaký moudro.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Já to neslyšel, to už jsem se asi převlíknul a mazal do top Hotelu :-)
    Jasně, popřáli si oba, ať je to jak je, je to prostě jiná liga než Cyril.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: říká tam ale i jiné věci a ty už sedí...

hele to, že sem dávám nějaký článek, ještě nutně neznamená, že prezentuje můj názor.
    Já sem prostě jenom občas dávám nějaký články, thats all
    LALINA
    LALINA --- ---
    já si taky myslím, že jsem slyšela Švarciho, jak gratuluje zemanovi...hned jako první reakci... jestli mi paměť dobře slouží:-))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Protože než se všichni vyjádří pomalu se zapomene k čemu vlastně:-) Ne, jen mi připadá že se zviditelňujou lidi který už člověk roky neviděl (tenhle mi tedy z očí zmizel celou stranu) v domění, že najednou zařvem "to je ten správnej guru".
    Navíc ho bviňuje neprávem, blahopřál mu v sobotu, ale není to ze serizního pramene, řikal to jenom nějakej Zeman :-) v rozhovoru http://www.novinky.cz/domaci/291441-zeman-jen-politicky-analfabet-muze-tvrdit-ze-budu-pokracovatelem-klause.html takže kdyby Cyril trochu zagooglil...ale on to dobře ví jenom kecá aby byl zajímavej
    LALINA
    LALINA --- ---
    a jedna pohádka na dobrou noc pro hodné dětičky:-)

Babička - Minutové hry (Český rozhlas)
    Babička - Minutové hry (Český rozhlas)
    http://www.rozhlas.cz/minutovehry/doporucujeme/_zprava/babicka--1142683
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: a proč by se k tomu nemohl vyjádřit? normálně vyjádřit, když se ho novináři zeptaj?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Chvíli mi trvalo než mi došlo kdo to je...no tak další co se musel zviditelnit..kolik lidí se ještě nevyslovilo? 100?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam