• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: trochu mě Hnízdil zklamal ... nebo to má být nějaká fikce naschvál přehnaná ad absurdum ? taky si tam drobet protiřečí
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA: já jsem jim jejich přesvědčení nevyvracela, celej den jsem se jenom bránila jejich manipulacím, chtěli mě o tom přesvědčit...a reagovali podle vzorce: kdo není s námi, je proti nám...tyvado... mám já tohle kua zapotebí?
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: celej den jsem se o tom musela bavit s lidma, o kterých jsem si myslela, že jsou soudný...hele oni tomu víceméně věřej (maximálně naco jako"No zdroj je nevěrohodnej, ale určitě na tom něco je, ty jsdou po zemanovi už dlouho, to je přece jasný".. a takový reakce.)

jojo, kurnja... osekaný rákosí a člověk si má vyladit vnímání lidí, se kterejma se stýká... takže vlastně dobrý, žejo:-))
    no já doufám, že je to časem přejde a budou zase normální:-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: seš nechutnej romantik
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    PREVIT: tohle je dobry :)

"Na Zemanově vystupování je sympatické, že se ani nesnaží dělat hlupáky z voličů. Naopak. Hlupáka dělá sám ze sebe."
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Male zhodnoceni od lekare.
    Jan Hnízdil » Přímá volba prezidenta. Recenze.
    http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/jan-hnizdil.php?itemid=18998
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    male ohlednuti
    Miloš Zeman a Karel Schwarzenberg na Primě 18.1.2013 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=TSK4_SigIKw
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Prosim Tě, jak tě muže vyděsit to, že se Tě někdo snaží amatérsky zmanipulovat(je to blbě napsaný, nesplňuje to požadavek jedný snadno ověřitelný pravdy mezi kecama, prostě nic moc(dobrý je nasat tam, jestli se náhodou uživateli nezdá, že mu pomalu startuje sčot, což jasně znamená, že je sledovanej), počkej, až se pustěj do práce profici:-), ten co to tvořil nečetl o psychologický válce ani to, co tady bylo ve stranickejch knihovničkách.
    Tohle dělení, hlubokej příkop, temná voda s víry, piraně, drcený sklo na svahu tady přece bylo mezi lidma dlouho(teda ne, v 89 jsme se měli rádi, asi tak od 18.11 do 2.12), akorát teď se povedlo vysekat rákosí na břehu, takže nastalo velký divení a soužení, obvzláště když se zjistilo že teď je ten hnusnej okop vidět z obou stran takže iluze o tom že voda je mělká,teplá a příjemná, plavou v ní zlatý rybičky a na březích se třpytí drahý kamení je v pr..li zdá se na dlouhou dobu....
    /sakra co jsem to dneska četl že jsem nějakej romantik?/
    LALINA
    LALINA --- ---
    STEPNI_VLK: a to ještě musím řešit v mailu ten ranní canc [ LALINA @ Volba prezidenta ČR 2013 - seznam kandidátů, ankety, průzkumy, diskuse ]
    - je to celkem choulostivé, musím jemně, jsou to přátelé a známí...chtějí mě na svou stranu.....každej mi doporučuje číst to a to a koukat na videa.......
    Koukám kolem sebe, jak lidi chytil fantas a ne a ne se z toho fanouškovství probrat.
    A to prosím na obou stranách stejně - (ačkoli mě se přímo dotýká víc to zemanovské křídlo)... fokof.
    LALINA
    LALINA --- ---
    STEPNI_VLK: pátek vlku;)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Ty vole, Lalino, ty seš fakt řešička non plus ultra..
    LALINA
    LALINA --- ---
    MATHY: nojono.....prostě dav se baví ..davu stačí pouhé zakopnutí klauna, aby se potrhal škodolibým smíchem.-))
    MATHY
    MATHY --- ---
    tak na nekoho mohl pusobit normalne, na me pusobil nalite.. ztezkla mu nak vicka (obzvlast jedno), delal gesta, ktery normalne nedela.. ale je pravda, ze prehlidnout schod muze i strizlivej clovek, to se stane
    Zeman - opilý prezident - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=g-ziruxigIg
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LALINA: vsak jo, ja zas vetsinou neodolam a stejne ve slove dyslektik napisu po "d" mekky i :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    DOCKINEZ: jo sorry, mám pár slov, ketrý mě zkoušej vždycky přepadnout ze zálohy..někdy se to i povede.-))
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREVIT: jen to nejnutnější. řekla jsem svůj názor i jsem ho doufám jasně vysvětlila. tečka.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    /priste snazne prosim nestandard, diky/
    LALINA
    LALINA --- ---
    MATHY: a někde jsem zase četla, že tam ten schod měl nějaké nestandartní rozměry či co...
    proboha, je to lidské a taky se mi to stalo a to jsem nebla zavalená lidma a novinářema a vlastním pocitem důležitosti

to, co se z toho tady ale dělá, to je hysterie...nechutný
    a z druhý strany zase akce zemanovců s tím ranním mailem...to bych blil z vlaku
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To je tu najednou odborniku na opilost. Souhlasim s Lalinou; na mne minulou sobotu pusobil jako normalni hajzl Zeman - v kondici a arogantni jako vzdy. Kecy typu "je zlitej jak ubrus" mi prisly spis coby zbozne prani svatousku...
    LALINA
    LALINA --- ---
    YORKI: holt je to vítězství, ne? je to napětí až do konce a pak alkohol... nejsem sbvatá a piju taky.
    Pokud někde nebleje na vlajku nebo neosahává hostesky na státní návštěvě a podobně, nemám problém asi.
    Ty kdybys vyhrála takovýhle souboj, nebouchla bys sampáno?

Mě přijde plůvabný, jak se lidi ostentativně pohoršují nad pitím :-)) jako by sami nepili.
    Když bude prezident jakž takž v cajku při oficiálních příležtostech, bude mi to stačit, po pravdě bude to víc, než od něj čekám:-))
    Jinak on mluví nabubřele a chová se jako primitivní hovado pořád už roky a desetiletí a přesto si ho lidi zvolili, takže to asi nevadí...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam