• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PREVIT: vazne znas Karla osobne?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JUNIPETRUS: Presne tak.:)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    PREVIT: rikal ti to u piva? Jakoze "jo previte, ja jsem se s tim vyrovnal, ja na kralovstvi nebeske seru"
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Tohle se mi libilo (tam opravdu bydlel):
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY:
    Tak to s těma plackama jakož i zjevující se a mizící portréty je normální kolorit.Částečně proto, že lidi vidí, že názor je sice fajn, ale pokud je možný dosáhnout nějakýho prospěchu při jeho hlásání či popření není to taky až tak špatný.
    Protože za čistý svědomí si nejde koupit ani benzín do zapalovače, nějaký obdiv k charakteru je vcelku pasé.
    Taky občas mívám pocit, že čistej štít je něco, co si člověk muže navlíct na sebe, na hlavu si dát nočník, do ruky pochodeň a vyfotit se před zrcadlem na hajzlu k umístění na FB za účelem pobavení návštěvnictva.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JUNIPETRUS: On se s tim, na rozdil od tebe, davno vyrovnal.
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: Kecy k nicemu. Zacni od sebe.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    V IDnes by se měli poučit, co je to veřejnoprávní vysílání
    http://blisty.cz/art/67315.html
    LALINA
    LALINA --- ---
    TALPENNY: to říkal tuhle manfred :-))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LALINA: To je moc hezký ještě že to vim

LALINA: Vzpomínáš si na ten hezký komentář co tu padnul o nějakém podniku kde velcí nosiči placky s Kájou se slovy "no jo měli jste nakonec pravdu.."placku zandavají do kapsáře a jdou do kuřárny kde lokální Zemanovec podepisuje prodeje odpisovýho matra?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Pánbu ví jaký účty si tam vyřizujou, ale posluchači myslím škoda nevznikla, odvysílaný to bylo, no a že autor nedostal zaplaceno je tudíž asi nefér(ale u nás normálka)......no že se na to nevykašlou,stejně ty kydy nikdo neposlouchá, když čeká na další pecku od Michala Davida.

LALINA
    LALINA --- ---
    nic tím neříkám, jenom přihazuju pro ostatní

Český rozhlas stáhl protizemanovský komentář, padly i tresty - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/trest-za-komentar-proti-zemanovi-dqb-/domaci.aspx?c=A130201_142543_domaci_jw
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Já názory taky nevyvracím, ono se to tím jenom zhoršuje,tady by si jasně řekli, co 100 studentů, i tohodle pitomce si už koupili, případně si to sesumýrou že jsou ty chytrý, kdežto já ten blbej kterej to nebezpečí nevidí.
    LALINA
    LALINA --- ---
    TALPENNY: nejsem paranoidní, ale to neznamená, že po mě nejdou
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    MNR: staci si vzit jeho heslo "nechcete tuto vladu? volte zemana" - to uz neni demagogie ale absurdni nesmysl.
    Nezaregistroval jsem heslo "nechcete tuto vladu? volte zemana". Heslo znelo "stop vlade". Ale to je asi technicky detail.

Asi jsi nezaregistroval diskusi poslednich dnu, kdy zjistilo, ze v ustava je i pravomoc, ze prezident muze odvolat predsedu.

I kdyby to nepouzil, prezident ma mnoho nastroju a moznosti jak vlade zneprijemnit zivot. Uz jenom to, ze jako, zatim budouci prezident, hlas lidu prohlasi, ze tato vlada je nedemokraticka, je plneni tohoto "hesla"

Krom, toho ze samotneho hesla neco vyvozovat, nema zadny vyznam
    Smysl ma polemizovat az s odpovedi na otazku "jak chcecet pane Zemane zastavit tu vladu? "
    Chci se te zeptat, zda jsi slysel takovou otazku nebo odpoved? A jestli ano, tak jak znela?

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    MNR:" lzi, demagogii a populismus."
    Z toho by tedy čtenář měl asi implikovat že Karel S. nelže,není demagogem a populistou.A jak je nyní na Marsu-příjemně ?
    Jinak v mém okolí kromě dvou případů-nezaměstnaná a víceméně sociální případ a prodavač voucherů do Fitness centra- nevolil Karla S. opravdu nikdo a s lidmi z Nyxu se téměř nestýkám.
    LALINA: Tohle moc společnýho s nějakou soudností nemá,faktem je že po Zemanovi média jdou už dlouho,označování mj.za nekompetentní pitomce-dle mýho co se týče asi tak 90 procent českých novinářů zcela přiléhavé-se neodpouští a u těch píšících na objednávku oponenta je situace jasná,)
    SVORO
    SVORO --- ---
    MNR: však čtu pořádně uz pred 1.kolem jsem zaprisahal okoli - volte kohokoli proti zemanovi. tvoje slova :)
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    snáze velboud uchem jehly nežli boháč vstoupí do království nebezského.
    co na to katolik Swarzenberg?
    MNR
    MNR --- ---
    trochu se zpozdenim (ptze na nyxovske tlachani mam cas opravdu zridka)

MANFRED: VK je ten samy pripad, jenze toho volili jeho kumpani, ne volici uz leta volajici po zmene

IVANA_ANAVI: nezpochybnuji zemanovu inteligenci a sectelost, utocim na jeho lzi, demagogii a populismus. staci si vzit jeho heslo "nechcete tuto vladu? volte zemana" - to uz neni demagogie ale absurdni nesmysl. a po volbach - nejdriv, ze s tou vladou teda zatoci (a jak, to by mnr zajimalo?) a o tyden pozdeji, ze by chtel s vladou vychazet... no nevim, to jsou teda pevne nazory.
    muj nazor je, ver nebo ne, v mem okoli velmi konformni. popravde, krome jednoho hlucho-slepeho duchodce neznam nikoho, kdo by MZ volil a smyslel o nem jinak nez ja. a rozhodne se nestykam jen s lidmi z nyxu.

SVORO: cti poradne. nikdy by mnr nenapadlo nekomu doporucovat KOHO VOLIT. podobne jsem sve okoli zrazoval od voleni VV v minulych volbach.bohuzel, demokraticke volby neslouzi ke zvoleni tech nejlepsich, ale k vyrazeni tech nejhorsich.

MITTRON: pokud mnr hulvat a lhar oznaci za blba, chvala bohu, neni to se mnou tak spatne

JUNIPETRUS: tobe se to uz v cechach nekdy stalo ?
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Kdysi se říkávalo : „co Čech to muzikant“. Dnes v nové době … tedy „do včerejška“ platilo „co Čech to tunelář“. Ale zdá se, jak to tak vypadá, tak pod vedením vůdce Klause dozrála úplně nová po-sametová morálka v české kotlině. ( za kterou se nesmírně stydím )
    Zdroj : http://www.lidovky.cz/amnestovany-muz-se-v-turnove-prisel-vysmivat-sve-obeti-pjb-/zpravy-domov.aspx?c=A130201_173458_ln_domov_hm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam