• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED: viz. UFOMAN - ja to nevidel, ja to jen cet... a to proste staci - taky muzu mluvit jak buh a pak pul minutu mit rasisticky pindy a budes me mit uz za totalniho picuse :) (krom toho tam urcite za zavrenymi dvermi meli i jine prasacke pindy, a nebo ne tady, ale nekde po tel)
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    MANFRED: Což ale na celé věci nic nemění...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    Zase ono to co bylo v bedně asi není celej pokec? Takže je možný že je to jen vystřiženej ten nejhnusnější kus....
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED: tak moudro? a od nich? no viz ten blog, me nezklamali ani jeden, i kdyz mozna trosku Milous, malicko mi prijde, ze jedinemu komu je trosku schopnej lezt do riti je VK a tady to podtrh, VK se tam projevil klasicky jako chuj ke vsem (a nejvetsi prdel z havla, to je fakt mimozni:)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    No přišlo mi to pěkně trapný, protože jsem čekal nějaký moudro a z nich vypadne tohle.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PREVIT: musel sem prevzit od tebe od vedle... o tech 2 toho tu ted pada hodne a proste, to lip formulovat nejde
    S vámi jsem, pánové, hotov. Blog - Richard Mandelík (blog.iDNES.cz)
    http://mandelik.blog.idnes.cz/c/320582/S-vami-jsem-panove-hotov.html
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DRAGON: Každý tu vidí, že tě nepoučuji, ale kárám tvůj hrubý neslušný jazyk. Není to poprvé žes mluvil hrubě, cituji z minulých tvých příspěvků :
    ...blbečka ..., s kecama jdi do prdele..., zmrdy budu shazovat z oken..., zmrdi a mafiánští čuráci..., je mi na blití..., proč se na kretény nevysereš..., zhazujete se hovnama..., aby jste se neposrali...

Ale aniž bych já s Vámi Dragone komunikoval, tak jste 22.1.2013 na mě reagoval (poučoval) slovy : "co to tu plácáš ?"
    Obrázek o tvém charakteru si zdejší udělají sami.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    TALPENNY: Služba v cizím vojsku je pořád vlastizrada i u nás, jestli se teda nepletu..
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    KEMAL:
    No uplně upřímě řečeno každej holt má svuj byznys :-) pánbu ví, třeba zase někdy budou z afgánskejch zločinců zas bojovníci za svobodu, stát se muže všechno(mě osobně lidi který se rozhodnou že se budou živit střílením do lidí moc nezamlouvaj nikdy).
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    MANFRED: to právě taky ne ... situace, kdyby soused vzal za brigádu žold u nějaký afghánský bojůvky a živil se střílením do českých vojáků, s tím, že se holt upsal a pak musel plnit své povinnosti, bych si taky zažít nechtěl.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    TALPENNY:
    Teď jestli by to při hromadnym výskytu nestálo za změnu zákona..no radši vlastně asi ne, mohlo by k tomu přilepit dodatek o koze domácí:-)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    KEMAL: No třeba vedle v Polsku je za službu v cizím vojsku dodnes raketa jak kráva i když se řiká že by člověk musel bejt idiot a udat se vpodstatě sám aby se vůbec rozjelo nějaký řízení.Těch případů se :"Službou v..." tady bylo víc a prezident se obvykle projevil jako nedebil.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    PREVIT: zmenil sem zobrazeni zahlavi, nejak se tam Default nacpalo orezavat, pokud uz sem ho videl, ted je to v cajku, skinu se trosku bojim, nemam premiovku a jeste by se to rozsypalo :)

Syndrom otočných dveří
    Syndromem otočných dveří (z anglického Revolving door syndrome) nazývají odborníci jev, kdy úředníci, vojáci, policisté či politici po odchodu ze státních služeb přecházejí k firmám, o nichž ve své funkci spolurozhodovali, jejichž aktivity kontrolovali či vyšetřovali, či případně mohou využít strategické informace získané díky své funkci.
    Zdroj: http://www.lidovky.cz/...cista-pomohl-rihakovi-v-den-kdy-se-stal-hejtmanem-ukoncil-sluzebni-pomer-1wg-/zpravy-domov.aspx?c=A130206_163854_ln_domov_ogo jasne.... Od nového roku totiž pracuje v úřadu Středočeského kraje jako vedoucí nově vzniklého Odboru veřejných zakázek. jasne...
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEMAL: takže nic... dík.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LALINA: hele, na otázku jsem ti odpověděl, další diskuze v tomto smyslu je možná v klubu o trestním právu (ano, i takový tu je), ale bohužel ne se mnou :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEMAL: tak by se prostě ty lidi nezavírali. Víc by se třeba využívaly domácí tresty apod. Aby ty lidi do věznic vůbec nepřišli.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    LALINA: tak u tý Havlovy 1.amnestie asi nemá smysl o tom nějak zvlášť přemýšlet, tam je to asi jasné. Jako další smysl může být bráno to čím byla odůvodněna Klausova amnestie, resp. její 1.článek (tresty odnětí svobody do 1 roku ...tzn. NE to zastavení kauz ohledně sazeb do 8 let, pokud ty kauzy trvají déle než 8 let), který je odůvodněn nedostačující kapacitou věznic a pochybnostmi o reálném smyslu trestu odnětí svobody u trestů "za kraviny".
    LALINA
    LALINA --- ---
    kruci tady než mi někdo konkrétně odpoví, tak si snad vymyslím odpověď sama.-))
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    CHORCHE: Zkus pouzit nejaky systemovy skin.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KEMAL: jakej?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    CHORCHE: jj, tohle byla milost, ne amnestie. I ta amnestie ale smysl má. Samozřejmě je nutný předpoklad, aby prezident nebyl kretén nebo zmrd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam