CHORCHE: No právě, kde si teda mám ověřit ty lživé informace? Jako o dění u nás se píše hodně a něco si člověk asi může zjistit třeba z nějakých veřejně dostupných dokumentů (kdybych se v tom orientoval), ale o tom, co se děje v zahraničí si toho moc jinýho nepřečtu :)
Na český pozici vychází hodně článků, který jsou spíš komentáře. těch tam vychází teda podstatně víc a dost se míchají s "články" na tý úvodní straně a když si to někdo neuvědomí (nevšimne si například)tak to asi může vypadat tendenčně. Teda ne může, vypadá. I tak mi některé ty názory připadají zajímavé, většinou je to i čtivé a i když třeba ne vždy souhlasím, rozhodně si to přečtu raději, než blogy na idnesu :) Nevim, měl jsem z toho zatím dobrej pocit.
Ad Klaus a to, že ho někdo bude chtít sejmout. To je sice pravda, ale tady mi to přijde zahnaný do extrému. Na každou (oprávněnou, neoprávněnou) kritiku reaguje útokem, útokem osobním nebo alespoň nějakým ponižujícím. To prostě prezident! dělat nemá.
Jen tak mimochodem. Nejsem s těmahle věcma moc mimo téma? Nejsem nějakej odborník přes politiku, možná do toho nevidim tak dobře a prostě, kdybych byl nějak často mimo, dejte mi to prosim vědět ;)