JOSEFDRUHY:
A jé, bude vysvětlovačka. Ten kus co jste zkopnul do kursivy jsem myslel tak, že by se takhle ptali těch co by chtěli koupt fabriku v privatizaci.Ne Vás(pokud by jste teda nějakou nekupoval) protože já neznám klíč podle kterýho by se dalo zabránit Frantovi Vomáčkovi, aby koupil fabriku za prachy nějakýho komouše vlastně pro něj.
02 Kdyby Klaus navrhoval do široké veřejnosti
a) na konci by získal asi tak 6 000 000 návrhů jak to udělat, než by to přečetl, bylo by po konci světa
b)uřval by to největší křikloun, jinak docela pitomej a zkurvil by to totálně
c)lidi by debatili a debatili a dodneska by jsme tady měli soc. podniky, jenže zaniklý a zkrachovaný
Ona tady snad někdy proběhla nějaká celospolečenská debata na jakýkoliv téma s nějakym výsledkem?
Pak by to svěřil odborníkům..jakejm? Ono keců tady má každej dost, ale odborník to bejt nutně nemusí.Navíc je to jako s lidma..radili by se..radili...a jak já řikám pořádně něco zkurvit dokáže jen kolektiv(pokud možno za pomoci výpočetní techniky).Nakonec by z toho vylezl paskvil.Navíc by vznikla spousta malejch mafií, každej by prosazoval tu svojí....
03 bez konceptu-no on koncept měl, zhasnout, zprivatizovat a nechat to na trhu.Řikal že to tak udělá a kupodivu to tak udělal.
A vůbec nic z toho, co udělal a co teď každej vyčítá, by neudělal kdyby ho lidi i na základě toho, jak se těšili, jakou světlou budoucnost a blahobyt jim vyrobí, nevolili.
Já si občas řikám-chtěli jsem to? No tak to máme.
P.S. Jak plynou ty roky od revoluce a mužu-li porovnat některý dnešní politiky a ty proklínaný komouše( i mnou) tak pomalu se mi začínaj jevit i Jakeš se Štěpánem jako docela rovný kluci:-), protože dostat se ta naše dnešní věrchuška k moci jakou tehdy komouši měli, tak by s náma zametli jak s hadrem na podlahu.