• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DAVIDO: neříkám nic jiného, než jak by měli podle mne v demokracii lidé volit, a že to jak volí je původcem současného marazmu u nás. - - Aha vy jste teoretický ideolog, který ví jak by měl lid volit a pokud volí podle vás špatně, je to díky tomu, že lid nepochopil kdo je původcem marazmu a že původcem jejich špatné volby je současný marazmus ( o němž neříkáte kdo ho zavinil...ale je cítit z řeči, že si myslíte že marazmus zavinilo-vyrobilo 40% chudých co si chudobu na straně ODS vymohli, vydobyli...

Jinak můj osobní názor je jednoduchý, a to že politici našich zavedených stran jsou nevolitelná pakáž. Je jedno jestli ODS, TOP09, ČSSD, pro mne je to stejná bolest. U nás není ani pravice, ani levice, jenom parta zlodějů Takže Váš názor je jednoduchý, říkáte : ani jedna strana je nevolitelná, je to pakáž, potažmo soudíte a víte že ten marazmus ve společnosti zavinili pouze a pouze oni. Asi tím že nabádali lid, voliče aby marazmus provedli. Boháři bránili marasmu z titulu napakovanosti, a tak už zbývají ti chudí, marazmus je jejich dílo...podle Vás, ta kse dá přeložit vaše řeč. Dáváte tomu tečku takto : ani levice ani pravice tu není ( čili asi jsou pátým kolem u vozu ) a marazmus ten vyrábí-produkuje parta zlodějů. Tak jste to řekl. A jsme u toho : je zbytečné volit pravici či levici, stejně ten marazmus budou produkovat zloději, jak říkáte. Tak a jsme u kořene problému : kdo jsou ti zloději, kdopak ten marazmus dělá ? 40% chudáků ho dělá ?

Došli jsme k závěru že ( vašemu závěru ) že politické strany jsou nevolitelná pakáž a marazmus dělají boháči. - Tak s tím docela lze souhlasit. Napříště by si měl lid český, ten bohatý, uvědomit, že je zbytečné volit nevolitelnou pakáž a ten marazmus zničit ve vlastních řadách, anebo obvinit chudinu, 40% obyvatel, že ta za vše může, může za to, že volí strany-nevolitelnou pakáž- a trpí tu zloděje, kteří dělaj ten marazmus.

Pane vy máte to nejúžasnější vyhodnocení naší společnosti.
    Zopakuji ho v heslech :
    a) neříkáte nic jiného než jak by měli v demokracii lidi volit
    b) ale pak říkáte že by volit neměli žádnou stranu protože je to podle vás nevolitelná pakáž...čili radíte jak by měli volit tu nevolitelnou pakáž
    c) dokonce říkáte, že u nás žádná pravice ani levice není, že je tu ve společnosti jen parta zlodějů ( zřejmě máte na mysli těch 40% chudého obyvatelstva ).
    Pane opravdu jste super-ideologista.

Na závěr říkáte, že se půjdete ( anebo že by jste už před přednáškou bouchal ) bouchnout hlavou do zdi a vykřikovat sebekritiku
    DAVIDO: "to jsem debil, to jsem debil"
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    A ještě si půjdu párkrát bouchnout hlavou o zeď se slovy "To je debil, to je debil." Vždyť tohle snad ani není možný....
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    JOSEFDRUHY: Josefe, ale já tam přece neříkám nic jiného, než jak by měli podle mne v demokracii lidé volit, a že to jak volí je původcem současného marazmu u nás.

Jinak můj osobní názor je jednoduchý, a to že politici našich zavedených stran jsou nevolitelná pakáž. Je jedno jestli ODS, TOP09, ČSSD, pro mne je to stejná bolest. U nás není ani pravice, ani levice, jenom parta zlodějů co naprosto jednotně obírají občany. Jestli u toho vykřikují pravicová nebo levicová hesla, nebo tancujou kozáčka je přece úplně jedno.

Takže nějaké stranění jedné ze skupin mi tam ani podprahově proklouznout nemohlo.

Chvíli mne zajímalo jakou mentální akrobacií si došel k tomu co si napsal, ale ve vlastním zájmu po tom radši nebudu pátrat. Tímto náš rozhovor ukončuji a vrátím se k jednoduššímu a osvědčenému nečtení těch sraček co píšeš.

MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    Ono co na těch volbách v ČSSD chceš řešit, žádná revoluce, nový myšlenky a podobný excesy tam nehrozej, předseda byl danej předem, prostě docela nuda....
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    V prvním kole volby byli zvoleni následující místopředsedové ČSSD: Milan Chovanec (332 hlasů), Martin Starec (298 hlasů), Zdeněk Škromach (413 hlasů), Lubomír Zaorálek (412 hlasů). Do druhého kola postupuje M. Benešová a A. Gajdůšková.

kratkej koment: Sobotka, jasne, Hasek, jasne (uz ani nesli proti sobe, jak sjezd pred tim)... Zaoralek i Skromach, jasne (i kdyz pro me je Skromach taky vyzirka a post bolsevik, toho bych tam rad videl zrecyklovanyho), Starec a Chovanec - ani moc neznam

na druhou stranu zarizli Dientsbiera - to bude zajimave (osobne bych ho tam videl radsi, cekal bych vetsi prinos nez od toho Skromacha)... asi si nemysli, ze tim neco ztratej, ci ze je opusti

ty 2 damy - tam je to hlasama pul na pul, ale moc me nepali, Benesovou znam malo, Gajduskovou vubec

poslech sem ze zaznamu kus... hl projev Zemana - byl takovej dost tezkotonazni, pomalej, trosku oslava sebe sama, trosku taktizovani a podpora CSSD
    - co se mi od nej hodne nelibilo (ale delal i Havel i VK), v jednu dobu rek - jako prezident sem nadstranickej, coz nasledne poprel, jako obcas fandim CSSD do dalsich voleb - to je desna zrudnot... on pripusti ze vi, jak to ma bejt, ale pak rekne na tvrdo, co chce rict a vi, ze by nemel

druha otazecka, co padla ve studiu a primnela k zamysleni - co az vy vyhrajete a dostanou se do PS SPOZ? vemete je do vlady? v tu chvili, napr. protoze Mynar se asi jeste niceho moc nevzdal, a protoze Milous, to bude zajimave... a asi zapeklite, muze to Milousovi dat docela dost neprimych pravomoci a posilnit vliv
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: protoze tu reagujes i na svetlo, protoze je tu 1/2+ prispevku na tebe ci od tebe, prestat reagovat, znamena prestat sledovat

neodpovedel si mi na tu druhou otazku, kdy byla rovnost, spravedlnost, bez bohatych a chudych... jinak si zas blabolej ty svy sracky do haleluja

JOSEFDRUHY: uf ok, chvalis slova, politika, politika, ti se zivi hubou, tudiz slovy... tvuj Komarek byl komunistou do roku 89... navic se vyjadroval k politickemu tematu, socialni evrope

neustale tu neco prekrucujes...

proc se tu dnes nebavime o Volbach uvnitr CSSD? protoze se tu zas hadame o nejakych picovinach, po 106te, takze uz se sem o tom nikdo diky tobe nechodi bavit - lituju, ze to RO neprislo, ale tyhle sracky tenhle klub zabiji
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DAVIDO: Tohle DAVIDO nesvětší o tom, že jste na straně pravice proti ČSSD ? Mě to tak přišlo. Pokud jsem to měl dešifrovat jako Váš postoj "pro levici", že se tak čertítě z obvinění nadržování provici, tak sorry, levičáku.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: Pane, už delší dobu s vašimi názory víceméně souhlasím. Je jasné, že úplně souhlasné je mít nemůžeme. V tomto příspěvku mám námitku jen na Váš názor o Komárkovi, že -jak říkáte-, "svírá koryto". Vyhledejte si o něm víc informací. Názor pak změníte.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    JOSEFDRUHY: Josefe už neser. Jaká mnou opěvovaná pravice? Ukaž mi jediný můj příspěvek, který tě k tomu něco takového napsat opravňuje.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    DAVIDO:
    Mě hele ouplně od věci občas toho Che připomínaj tim vyváženim revoluce-teda tady spíš našich hodnot amíci co poslední dobou exportujou ten svuj pohled na svět typu "že střílíš do lidí je putna, hlavně že piješ colu" :-) případně "je fuk že sereš na lidská práva hlavně že nám pučuješ".
    Což teda neznamená že bych z něj byl, na rozdíl od tří až čtyř prdelí pitomců co ho nosej na triku jakkoliv vodvázanej.

Jo, Komárek to je zrovna problém na druhou. Sice se to perfekt poslouchá, ale socan si ho vždycky vytáhne když se to hodí, ale když momentálně svírá koryto tak rozcuchanej dědek zmizí (aspon sem si nějakýho zázraku z jeho dílny moc nevšim za ty roky co byl socan u kormidla).
    To je jako když se hádáme kdo ze současný representace je větší zloděj a hajzl, v dnešní době kdy zloděje mužem najít v parlamentu a podobně náhodnym výběrem:-), to sou neřešitelný votázky protože každej vnímáme líp ty svoje voblíbence a hůř protistranu(akorát já sem v hajzlu protože mne serou všichni).

JOSEFDRUHY:
    ..dááávno opustil jako statisíce jiných komoušů, co zahodili rudou legitku do příkopu po 17.11.89 a dnes jsou váženými boháči, váženými i pro Vás..
    Pro mne teda ne, protože oni neodhodili ty svý legitky do pankejtu, ale do obrovský jámy kde leželo zaházenejch vápnem pěknej pár stovek jejich vobětí, takže já nevěřim že komouš se muže změnit, akorát jsem tak nějak vochotnej přijmout když se omluví (nejsem jako pan Zagloba kterej odpustit mohl člověku v případě, že ho před dvouma dnama voběsili) pokud když se pak narovná z kleku tak zavře hubu a nadycky zmizí v davu. Což bejvalej bolšán nemuže, protože je jak cejtí trojjediným bohem (Marx-Lenin-Engels) povolán a poslán na svět proto, aby ho řídil nebo v horšim případě řikal lidem jak maj co dělat, žít a mluvit(možná proto že to blebtání je jediný co umí), takže jedinej, kdo nás ho umí opravdu zbavit aby tady nestrašil a furt se do něčeho nesral, je smrt.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DAVIDO: Že bratři Mašínové nebyli vrahy, také tvrdí, vámi opěvovaná pravice, ... a dává jim vyznamenání.... Fuj.

No ale i fuj té ČSSD, která tleská citacím Che Guevary, fuj.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Falbr za potlesku ČSSD citoval Che Guevaru. Že byl vrah, prý píší novinářští blbečkové – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/296198-falbr-za-potlesku-cssd-citoval-che-guevaru-ze-byl-vrah-pry-pisi-novinarsti-blbeckove.html
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: Opravdu seš ťululum. Já oslavuji, tj. chválím jeho slova, néé Komárka-komunistu. Kdyby je řekl "tetovanej mrzák", tak bys mě také vyčítal, že oslavuji tetovanýho mrzáka ?? No, ťulululm.
    Ty si ztratil zrak,.. já zde za poslední měsíce 100x komunisty odsoudil a řekl, že je nemám rád, že je odsuzuji. To sis ovšem záměrně nevšim, ale že chválím slova, dobrá slova Komárka, tak toho sis honem-honem všiml pro své plivání, honem sis vzpoměl, že byl komunistou a honem mě za to pranýřuješ. No ťululum. Opakuji : já chválím slova, né jeho politickou orientaci, kterou on dááávno opustil jako statisíce jiných komoušů, co zahodili rudou legitku do příkopu po 17.11.89 a dnes jsou váženými boháči, váženými i pro Vás.
    No ťululum.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    JOSEFDRUHY: Já jsem myslel že buď volíš někoho, o kom si myslíš že bude volenou funkci dělat dobře, nebo nevolíš nikoho a případně jdeš někam "zvonit klíčema". O tom je totiž ta tebou tolik vzývaná demokracie.

Volit na základě nějakého instinktivního vnímání volebních slibů, za situace kdy zavedené politické strany JASNĚ ukázaly co si o takových volebních slibech myslí a jak je budou asi dodržovat/ignorovat, to už není demokracie. To je individuální a stádní tupost, která DOOPRAVDY může za to jak to u nás po skoro 25ti letech od revoluce vypadá. Zrovna tak volení proti tomu, koho nám negativní kampaň našich nezávislých médií více zoškliví.

Ale chápu, že lidé radši budou ignorovat realitu, mlít pantem o hovadinách, a pak to stejně půjdou hodit známým, prověřeným kádrům. Jak říká Bohouš, hlavně nic neriskovat, je tady jenom jedna strana, která může vést naši zemi...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: fakt me tim uz nebavis...koho to tu zajímá - - Proč to čteš ?, proč reaguješ ?, že bych tě k tomu nutil ? ... ?

povez Josef, kdy se lidi meli lip? kdy byla demokracie, spravedlnost? kdy nebyli chudi/bohati? v praveku? v roce 0? ve stredoveku? za cisare pana? nekdy ve 20tym stoleti? KDY??? - - Proč se na to ptáš, když o pár řádků výše si řekl ke mě výtku : "koho ty tvé plky zajímají" ?? Takhle mluví naivní UFO. ( anebo ťulululm ).
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: takze opet zmena, dneska oslavujes uz i komunistu?
    protoze mluvi tak... jak mas rad a opet si ztratil pamet atd.

proc se ti nelibi Barta? ten tobe a podobne chudym (dusevne) prinese levny pivo a toastovej chleba, nebo to aspon taky rika
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY a JOSEFDRUHY: opravdu?

opravdu tady stoji za uvahu, ze sme si mohli koupit Urychlovac, ci kolik stoji? nestoji za uvahu, proc by to nemoh byt Raketoplan? nebo sada Venusino kulicek pro vsechny v narodnich barvach?
    na to opravdu musim cist neco o urychlovaci, abych zjistil, kolik toho mizi?
    tva argumentace nedava vetsinou vubec zadnej smysl

pokud chces diskutovat, snaz se o nejake civilizovane prvky diskuze:
    1) nevytrhavej veci z kontextu a pouzivej nejake civilizovane argumenty
    2) neopakuj se porad dokola jak zaseklej vysavac
    3) kdyz te x lidi na neco upozornuje, opakovane, tak prestan opakovane a ublizene kejhat, radsi se nad tim uz JEDNOU zamysli
    4) opakovane nevkladej jinym do ust to, co nerekli
    5) neotacej nazory, dilci, asi jako se otaci mesic kolem zeme

a) Blanka byl bonmot v souvislosti s tunelem atd, chapu, ze nechapes...
    b) nic po tobe neplivu
    c) tady uvadis, ze v tunelu kradli bohaci - takze krast chudaci ... je to v cajku? (na neco podobneho sem lehce upozornoval tak pred tydnem)
    d) umis filtrovat? rad bych si precet, kde obhajuju nebo mi nevadi, ze kradou jini? ci ods?
    protoze kontext byl - Sobotka mlzi, rika pro me nedemokraticky, ze CSSD JE JEDINA SCHOPNA RIDIT TUTO ZEMI - tam zminuju jasne, CSSD, Rath... ale on i treb Gross... i ten Milous za Opo smlouvy...

fakt me tim uz nebavis... na to do toho vkladas nejaky plky o krabici od vina/bot... proc?
    propadani se Blanky? proc? to nesouvisi s politikou, ze to padlo... spadnout to o mesic driv, tak sem se ve Stromovce moh taky propadnout s gatema u kotniku... koho to tu zajima?
    jinak rikas more slov, ale zas az tak moc toho nerikas

jeste bych rek, ze je dobry aspon na stary kolena spadnout z Maliny... ty si totiz slepej asi jako clovek, co odmita bryle, ale ma na obe oci pres 10dioptrii

povez Josef, kdy se lidi meli lip? kdy byla demokracie, spravedlnost? kdy nebyli chudi/bohati? v praveku? v roce 0? ve stredoveku? za cisare pana? nekdy ve 20tym stoleti? KDY???
    bylo by asi supr prestat bejt naivni UFO a pristat nohama na rodnou pudu...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Právě mluví v televizi Valter Komárek "o sociální Evropě" mluví přesně v tom duchu jako já, on košatě, krasomluvně, ale ve stejném duchu.
    Vy zde naopak, vy pliváte, dáváte mínusky a ohrnujete nos. Zkrytá nenávist k chudým je vám charakteristická. ... slyšíte co ten Komárek říká ??? Přesně to, co vy hanobíte.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DAVIDO: - Pořád jsem se nedozvěděl jestli ty osobně si myslíš, že ČSSD bude dobře vládnout. Reakce : To nevím a vědět nemohu. Já pouze mohu instinktivně volit tu stranu, která má v programu obranu chudých, respekt k principům demokracie, snahu o zlepšení celospolečenské morálky, a kroky, které budou v ekonomice prorůstové. A především budu proti té straně která to už také slibovala, ale nesplnila sliby a ba naopak se vše zhoršilo.
    - ČSSD přesně bráníš tady:
    JOSEFDRUHY: dokonce to vypadá, že tak nějak politiky z ČSSD řadíš mezi "chudé". Reakce : taknějak neřadím politiky ČSSD mezi chudé. Já nejsem jasnovidec Řebačka, abych viděl těmto lidem do účtů, ani neobcházím jejich vily. Dokonce...dokonce kdyby bohatí ( i z ČSSD i z ODS i ze strany libovolné ) hlásali obranu chudých a program na pomoc chudým, tak je volím. Nemám v úmyslu brát bohatým jejich majetky, mám jen potřebu prstem ukázat na vady privatizace, a na viníky kteří za to mohou. Chudí si nezaslouží být chudými jen proto, že cinkali na Václaváku v r. 89 klíčema. Naše společnost byla ( a možná ještě je ) dost bohatá, aby těm chudým ( samozřejmě na úkor bohatých ) trochu tu životní úroveň zlepšila. !!!!

Sice se distancujete od masochistů, ale ...
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    JOSEFDRUHY:

- Pořád jsem se nedozvěděl jestli ty osobně si myslíš, že ČSSD bude dobře vládnout.
    - ČSSD přesně bráníš tady:
    JOSEFDRUHY: dokonce to vypadá, že tak nějak politiky z ČSSD řadíš mezi "chudé".

A na ten zbytek reagovat nebudu, nejsem masochista :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam