• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    RANITOMEYA:
    Po volbách sice je, ale v některých lidech prostě to hrozný trauma zustane na celej život :-)
    Proto je dobrý když člověk zažije zklamání z toho že se něco nepovedlo už v dětskym věku:-)
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    Ja tomu nejak nerozumim. To je ironicky komentar/glosa, nebo to mysli vazne?
    www.ceskapozice.cz/adam-b-bartos/zahada-zemanovych-„neonacistu“-vysvetlena-minil-volice-toho-rakusaka-0?showcomments=1#comments
    Jestli to autor clanku mysli vazne, tak.. tak je fajn, ze ma c. pozice takovou krasnou nazorovou pluralitu, ale takhle argumentovat.. Je davno po volbach, proc?
    LALINA
    LALINA --- ---
    zřejmě nastal čas pro třetí cestu - ani doleva ani do prava ale--- nahoru nebo dolů ? ;))))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    DAVIDO:
    Jsou to prostě normální socanský recepty.
    Orvat ještě ty, který zbyli a který si vydělaj víc než jejich volič a koho tedy jejich fans nemaj rádi(závist je děvka).
    :-)
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    Plány chlapců z ČSSD nijak nezklamaly moje očekávání.

Když Kalousek zvyšoval DPH, zběsile řvali jak s tím nesouhlasí. Plánují teď DPH snížit? Ale vůbec ne, lidé už si "zvykli". Místo toho slibují progresivní daň, a že si posvítí na parazity živnostníky.

Takže jejich činnost není úprava rozložení daňové zátěže, ale pouze a opět její zvýšení ( aby bylo pořádně z čeho krást, ODSka už jim toho moc nenechala ).

Kdyby snížili DPH a zavedli progresivní daň neřeknu ani popel. Rozumná progresivní daň mi v zásadě nevadí, přijde mi spravedlivé a solidární aby ten kdo vydělává hodně dával do systému větší část svého výdělku. A to nemluvím o amorálním daňovém stropu který tu zřejmě pořád máme. Samozřejmě ale pokud ho tam má dávat jenom proto, aby se toho dalo víc ukrást, to už je jiná věc.

Jinak viděl jsem tu Josefa zase blekotat něco o bohatých. Ten blb si neuvědomuje, že jediný kdo bude ty vyšší daně platit je střední třída. Ty je třeba ždímat, lidi co studovali a živí se prací. Ojebat je vysokou DPH a ještě je osolit za to že vydělají víc než nezbytné minimum pro živoření. To samé živnostníci, lidé kteří dělají v oborech kde prostě nedostanou výhody zaměstnanců ale musejí dřít na živnostenský list, bez nároku na podporu když jim kapitalista řekne ať si jdou po svých....to jsou ty paraziti o kterých ČSSD mluví a které chce vzít u huby. Ti jeho nenávidění bohatí vyšší daně nezaplatí, vlastníci kapitálu, tj. lidé které živí již nashromážděný majetek se tomuhle můžou jenom smát.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Co říkáte úmyslu ČSSD zvítězí-li ve volbách, že zavede progresivní daň ? Tedy takovou, že pro bohaté bude vyšší..., aby se konečně splatil ten státní deficit, ( tuším 160 miliard ), který nezavinili chudí, ale ODS trvá na tom, aby ho chudí zaplatili. Bohužel budou platit vyšší daň i poctiví boháči, co si bohatství vydřeli a nepřišli k němu darem od Klause v privatizaci.
    RANITOMEYA
    RANITOMEYA --- ---
    JOSEFDRUHY: Uvědomuješ si ale, že tu budeš diskutovat sám se sebou? Zlí IDové tu nebudou, tvůj ochraný ID nepřispívá a tak tu vlastně bude plno příspěvků, hodnotných samozřejmě, jak nám rád připomínáš, a žádný, který by nebyl hodnotný zkrátka proto, že tu žádný další nebude.
    Zasloužíš uznalé poplácání po rameni a mazáckou odměnu.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Nutno poděkovat paní LALINĚ, že udělala první krok k vylepšení tohoto klubu. Určitě paní Lálina udělá ještě jeden krok a to, že odstraní několik ( myslím 5 IDů, kteří zde byli podvratnými živly a destruovali dobrou debatu ) Ani já pak nebudu používat svá obranná "slovíčka" na urážky těch co mají v duši jen nenávist a hlad po plivání, a konečně tu bude mír, bude tu vstřícnost a plodná debata bez ponižování urážek a následně nutného oplácení.
    Stane-li se tak, jsem přesvědčen, že tu konečně bude vládnout rozum a příjemná atmosféra, a lidé budou tolerovat každý každému jeho názor ikdyby nebyl tím nejlepším, ( každý má právo i na vadný názor ), budou podávat protikritiku mírně, s úctou k nedotknutelnosti cti člověka.
    Díky.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Technická: Vzhledem k tomu, že mi LALINA - zcela "neočekávaně" - odebrala veškerá práva, neudělám s ID "flusanec" JOSEFDRUHY vůbec nic. Toto je tudíž také to poslední, co sem píšu, protože na podobnou "diskusi" vážně nemám žaludek, obdobně jako CHORCHE. Chráněnec majitelky diskuse vyhrál na body, pročež diskuse prohrála na celé čáře..
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    CHORCHE: a to je vse pratele... unbook, vzdavam to, nebudu sledovat klub, kde to zamoruje jetel jako Josef a vsechnu diskuzi tu za mesic zvlad vystipat - nasrat - tydle diskuze ma smysl moderovat a nebo nedelat, nic mezi tim neexistuje, resp. jinak to konci takhle - ve srackach a kydech o nicem s jednim pomatenym, naivnim, senilnim blaznem

Chápu, žes nasraný na celou společnost, na politiky i vládu i na morálku, možná i na ty, co kradou ( pokud se mezi ně neřadíš sám ) a chápu že nevíš už na koho by si flusnul..., tak sis vybral senilního dědka....., chápu.
    Mě to už neublíží, ale vám, mladší generaci, ten trend společnosti, který si sami pěstujete, bude vadit stále víc. ( a já svou kritikou vám dokonce pomáhám k lešímu příští..., čehož si nevážíte ).
    Pane, až budete sase nasraný na marazmus, zloděje a zkorumpovaný politiky, přidte si do mě flusnout, u mě máte dveře otevřený.
    O.K. ?
    Určitě ten flusanec Vám vylepší náladu i život příštích let.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    Tak já bych na stranách ocenil, kdyby měli nějakou vizi, socan jak se zdá má jedinou a to sice že se probojuje-teda spíš ne probojuje, on utrpí ve volbách patrně vítězství-k vládnutí.
    Zatim z toho leze, že ani moc neví, co pak bude dělat(teda mimo toho že se vymění party zákulisních strejců).
    Nějaký hejble s daněma-to jest ještě se dá obrat ta část s nadprůměrnejma příjmama, DPH patrně zustane jak je, no a to bude celej zázrak.
    Volby-předseda je předseda, místopedsedové žádný překvapení(nějakej ten plzeňskej rychlostudent a podobně), Dientsbiera se zbavili(ono ten by jim tam fakt nezapadl), Škromach jako veleduch zustal a pro mne přílet presidenta a spílání Peak už to nespasí.
    Politická scéna kde jeden si vládne a druhej čeká až povládne, oba vcelku bez koncepce mi připadá docela na prd.
    Já jenom myslim aby se socani nepřepočítali, ono je to sice fajn čekat až je tam lidi naházej v doufání v cokoliv, ale ty ohraný kecy a okoukaný obličeje zas nemusej bejt až takový lákadlo, semtam si taky někdo muže vzpomenout jaký zázraky předvedli když byli u vesla, takže nakonec se taky nemusej dočkat....
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MANFRED: co bych na tom chtel resit? jen sou to nejake volby, tenhle klub je o volbach, viz. CHORCHE ...
    prijde mi do jiste miry zajimave, jak se nejvetsi opozicni strana hejbe rok pred volbama... (a skrtla treba toho Dientsbiera).
    i kdyby neudelali uz vubec nic, tak volice jen ten sjezd presvedcil x-krat vic, nez to, co (ne)dela Necas

http://zpravy.tiscali.cz/...ru-priletel-vrtulnikem-a-vysmal-se-karoline-peake-210250?utm_source=zpravy&utm_medium=article&utm_campaign=related-article
    taky sem se dozvedel, ze bafunari se snazi prihrat parek a ze Peake je *jednotkou smesnosti*
    --------------------------

a to je vse pratele... unbook, vzdavam to, nebudu sledovat klub, kde to zamoruje jetel jako Josef a vsechnu diskuzi tu za mesic zvlad vystipat - nasrat - tydle diskuze ma smysl moderovat a nebo nedelat, nic mezi tim neexistuje, resp. jinak to konci takhle - ve srackach a kydech o nicem s jednim pomatenym, naivnim, senilnim blaznem
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: Vy by jste chtěl na sjezdu ČSSD revoluci ? Proč. Pokud revoluce není, je to nuda ? proč. Jim šlo především si upevnit situaci na trhu veřejných názorů...potřebují příznivce si zachovat a o to jim šlo,...néé o revoluci. Ani nové programové prohlášení nejevilo revoluci, skoro nic se v něm nezměnilo. To, které mají, jim stačí na udržení voličstva. Preference ČSSD budou klesat samy až poté, kdy se zlepší vládnutí ODS, kdy se zlepší hospodářská situace vlivem ODS, kdy se zlepší kriminalita, potlačování korupce vlivem ODS, kdy se zlepší Zákoník práce, soudnictví vlivem ODS a další společenské normy vlivem ODS, kdy se zlepší morálka vlivem ODS....tak pak začnou klesat preference ČSSD aniž by oni hnuly prstem.
    Už to chápete ? Komunisti už to pochopili dávno, 20 let : nedělají nic, jen čumí a čumí a přesto mají preference, které jim vyrábí ten marasmus ve společnosti, zaviněný ODS i ČSSD...komoušům budou stoupat hlasy dokud bude pravice a střed špatně vládnout.
    Takže kdo je vinen ? komouši ? že mají hlasy...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DAVIDO: neříkám nic jiného, než jak by měli podle mne v demokracii lidé volit, a že to jak volí je původcem současného marazmu u nás. - - Aha vy jste teoretický ideolog, který ví jak by měl lid volit a pokud volí podle vás špatně, je to díky tomu, že lid nepochopil kdo je původcem marazmu a že původcem jejich špatné volby je současný marazmus ( o němž neříkáte kdo ho zavinil...ale je cítit z řeči, že si myslíte že marazmus zavinilo-vyrobilo 40% chudých co si chudobu na straně ODS vymohli, vydobyli...

Jinak můj osobní názor je jednoduchý, a to že politici našich zavedených stran jsou nevolitelná pakáž. Je jedno jestli ODS, TOP09, ČSSD, pro mne je to stejná bolest. U nás není ani pravice, ani levice, jenom parta zlodějů Takže Váš názor je jednoduchý, říkáte : ani jedna strana je nevolitelná, je to pakáž, potažmo soudíte a víte že ten marazmus ve společnosti zavinili pouze a pouze oni. Asi tím že nabádali lid, voliče aby marazmus provedli. Boháři bránili marasmu z titulu napakovanosti, a tak už zbývají ti chudí, marazmus je jejich dílo...podle Vás, ta kse dá přeložit vaše řeč. Dáváte tomu tečku takto : ani levice ani pravice tu není ( čili asi jsou pátým kolem u vozu ) a marazmus ten vyrábí-produkuje parta zlodějů. Tak jste to řekl. A jsme u toho : je zbytečné volit pravici či levici, stejně ten marazmus budou produkovat zloději, jak říkáte. Tak a jsme u kořene problému : kdo jsou ti zloději, kdopak ten marazmus dělá ? 40% chudáků ho dělá ?

Došli jsme k závěru že ( vašemu závěru ) že politické strany jsou nevolitelná pakáž a marazmus dělají boháči. - Tak s tím docela lze souhlasit. Napříště by si měl lid český, ten bohatý, uvědomit, že je zbytečné volit nevolitelnou pakáž a ten marazmus zničit ve vlastních řadách, anebo obvinit chudinu, 40% obyvatel, že ta za vše může, může za to, že volí strany-nevolitelnou pakáž- a trpí tu zloděje, kteří dělaj ten marazmus.

Pane vy máte to nejúžasnější vyhodnocení naší společnosti.
    Zopakuji ho v heslech :
    a) neříkáte nic jiného než jak by měli v demokracii lidi volit
    b) ale pak říkáte že by volit neměli žádnou stranu protože je to podle vás nevolitelná pakáž...čili radíte jak by měli volit tu nevolitelnou pakáž
    c) dokonce říkáte, že u nás žádná pravice ani levice není, že je tu ve společnosti jen parta zlodějů ( zřejmě máte na mysli těch 40% chudého obyvatelstva ).
    Pane opravdu jste super-ideologista.

Na závěr říkáte, že se půjdete ( anebo že by jste už před přednáškou bouchal ) bouchnout hlavou do zdi a vykřikovat sebekritiku
    DAVIDO: "to jsem debil, to jsem debil"
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    A ještě si půjdu párkrát bouchnout hlavou o zeď se slovy "To je debil, to je debil." Vždyť tohle snad ani není možný....
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    JOSEFDRUHY: Josefe, ale já tam přece neříkám nic jiného, než jak by měli podle mne v demokracii lidé volit, a že to jak volí je původcem současného marazmu u nás.

Jinak můj osobní názor je jednoduchý, a to že politici našich zavedených stran jsou nevolitelná pakáž. Je jedno jestli ODS, TOP09, ČSSD, pro mne je to stejná bolest. U nás není ani pravice, ani levice, jenom parta zlodějů co naprosto jednotně obírají občany. Jestli u toho vykřikují pravicová nebo levicová hesla, nebo tancujou kozáčka je přece úplně jedno.

Takže nějaké stranění jedné ze skupin mi tam ani podprahově proklouznout nemohlo.

Chvíli mne zajímalo jakou mentální akrobacií si došel k tomu co si napsal, ale ve vlastním zájmu po tom radši nebudu pátrat. Tímto náš rozhovor ukončuji a vrátím se k jednoduššímu a osvědčenému nečtení těch sraček co píšeš.

MANFRED
    MANFRED --- ---
    CHORCHE:
    Ono co na těch volbách v ČSSD chceš řešit, žádná revoluce, nový myšlenky a podobný excesy tam nehrozej, předseda byl danej předem, prostě docela nuda....
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    V prvním kole volby byli zvoleni následující místopředsedové ČSSD: Milan Chovanec (332 hlasů), Martin Starec (298 hlasů), Zdeněk Škromach (413 hlasů), Lubomír Zaorálek (412 hlasů). Do druhého kola postupuje M. Benešová a A. Gajdůšková.

kratkej koment: Sobotka, jasne, Hasek, jasne (uz ani nesli proti sobe, jak sjezd pred tim)... Zaoralek i Skromach, jasne (i kdyz pro me je Skromach taky vyzirka a post bolsevik, toho bych tam rad videl zrecyklovanyho), Starec a Chovanec - ani moc neznam

na druhou stranu zarizli Dientsbiera - to bude zajimave (osobne bych ho tam videl radsi, cekal bych vetsi prinos nez od toho Skromacha)... asi si nemysli, ze tim neco ztratej, ci ze je opusti

ty 2 damy - tam je to hlasama pul na pul, ale moc me nepali, Benesovou znam malo, Gajduskovou vubec

poslech sem ze zaznamu kus... hl projev Zemana - byl takovej dost tezkotonazni, pomalej, trosku oslava sebe sama, trosku taktizovani a podpora CSSD
    - co se mi od nej hodne nelibilo (ale delal i Havel i VK), v jednu dobu rek - jako prezident sem nadstranickej, coz nasledne poprel, jako obcas fandim CSSD do dalsich voleb - to je desna zrudnot... on pripusti ze vi, jak to ma bejt, ale pak rekne na tvrdo, co chce rict a vi, ze by nemel

druha otazecka, co padla ve studiu a primnela k zamysleni - co az vy vyhrajete a dostanou se do PS SPOZ? vemete je do vlady? v tu chvili, napr. protoze Mynar se asi jeste niceho moc nevzdal, a protoze Milous, to bude zajimave... a asi zapeklite, muze to Milousovi dat docela dost neprimych pravomoci a posilnit vliv
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    JOSEFDRUHY: protoze tu reagujes i na svetlo, protoze je tu 1/2+ prispevku na tebe ci od tebe, prestat reagovat, znamena prestat sledovat

neodpovedel si mi na tu druhou otazku, kdy byla rovnost, spravedlnost, bez bohatych a chudych... jinak si zas blabolej ty svy sracky do haleluja

JOSEFDRUHY: uf ok, chvalis slova, politika, politika, ti se zivi hubou, tudiz slovy... tvuj Komarek byl komunistou do roku 89... navic se vyjadroval k politickemu tematu, socialni evrope

neustale tu neco prekrucujes...

proc se tu dnes nebavime o Volbach uvnitr CSSD? protoze se tu zas hadame o nejakych picovinach, po 106te, takze uz se sem o tom nikdo diky tobe nechodi bavit - lituju, ze to RO neprislo, ale tyhle sracky tenhle klub zabiji
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DAVIDO: Tohle DAVIDO nesvětší o tom, že jste na straně pravice proti ČSSD ? Mě to tak přišlo. Pokud jsem to měl dešifrovat jako Váš postoj "pro levici", že se tak čertítě z obvinění nadržování provici, tak sorry, levičáku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam