• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    Informační zdroje hodné sledování

1) tento klub je o politice v ČR - o volbách a souvislostech - a to poměrně dosti širokých souvislostech
    2) diskutovat je možno pouze slušně a věcně, bez osobních útoků a urážek diskutujících
    3) snažte se používat pravidlo: můžu s tebou nesouhlasit, ale zasadím se, abys mohl svůj názor svobodně říct
    4) respektujte formát diskuse, nedělejte tady z toho svoje blogy
    rozbalit záhlaví
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: tomu teda neříkám komunita nýbrž občanstvo, ale budiž....
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: Všichni úctyhodní obyvatelé města(jiný tady nemáme)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: to je to samý.. ostatně: co je to ta tvoje komunita?
    LALINA
    LALINA --- ---
    Politolog Kubáček má zlou zprávu pro ty, co čekají rychlé a hladké předčasné volby | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...lou-zpravu-pro-ty-co-cekaji-rychle-a-hladke-predcasne-volby-281493
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: No letos je doufám trumfne Babiš.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: ubohý.... ubohý a trapný. Tyjo tohle bych fakt nemohla. Propadla bych se hambou do pekla...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    To bys koukala jak i úctyhodný panstvo maže na pivo za 2,10 :-) Na podzim se nám to tady dokonce servalo o kousky vánočky zadarmo....
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: já bych do toho moc duši a odpuštění netahala - jde o zdravej rozum a o budoucnost, ne o to, co bylo.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: co je to za komunitu ta "tvoje" komunita? Cikáni? Bezdomovci? Povaleči?
    Kdo si tak může od komančů cokoli vzít ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KAILASH: kdo volí Babiše, jede pořád v těch samejch sračkách, co tu byly.
    Komunistickej kapitalista, to je hodně silný kafe:-]]
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: já nesleduju volební kampaně 20 let, ale to neznamená, že jsem jich úplně ušetřená. Bohužel. Pokaždý jsem nadšená v den voleb, protože skončí volební kampan a bude chvíli klid.
    Já bych všechny ty volební kampaně, zakázala:-]]]
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    BOBR: resi lidi progrma na papire? uvidi se co napise za hesla na bilboardy a co bude mit za slogany v debatach. To preci rozhoduje. 2-3 temata co se opakuji dokola. Zbytek nikoho nezajima.

Nerikam ale ze je to dobre...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    JOSEFDRUHY: Já tam na 90 % hodím Babiše.
    BOBR
    BOBR --- ---
    KAILASH: takže ten program existuje? Kde ho najdu?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: No kdo nechce, upřímně v dnešní době na to čučet nemusí(ale ono to stejně nedá) já teda doufám že zase komouše napadne přitáhnout pivo a párky za ceny z 80 let, čimž vyvolá v naší komunitě silnou touhu zjistit, jestli naše duše již odpustila a jsme jako demokraté schopni tolerance a vyslechnutí názoru druhé strany(naštěstí tam jde přijít až po projevech):-)
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Kdyz ctu 5+2 tak vidim ze na to Babis jde chytre. Resi temata blizka lidem a to ze jej pislaci z Prahy a internetovi intelektualove budou pomlouvat budou jeho body k dobru.
    Ted bude mit navic MAFRU. At je to jeho vytah k moci nebo ne, urcite ma rozumnejsi program podporujici zdravy stav sobestacnosti CR nez TOP a zoufalci z ODS.
    Ale stejne ho volit nebudu tak uvidime. Myslim ze by mohl mit tak 5-8 procent.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Blíží se to, už je to tu zas. Jaképak strany budete volit ? Zase těch pět "nejlepších" ?????? Jistě, zase !! ty stejné...Pozor, vybírejte pečlivě !!!!, jiné strany tu nemáme a tak na další 4 roky si zvolte ( v jiném pořadí té pětice stran ) opět stejné ksichty, stejné jejich názory, stejné nezměněné názory a stejné kauzy, korupce a hlavně se budou ve vládě a parlamentu stále a stále od rána do večera řešit osobní průsery, "pokusy" o korupce, skandály se sladovačkama nevěrných manželek a .....a furt tak dokola. Pak ovšem není čas vládnout a řídit stát, když se člověk do vlády či Parlamentu "vyvolený" denně unavuje skandály a skandály a skandály. Hurááá k volbám a ... a všichni....a zase těch 5 stran volte.

Urááááá.
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak se nám ty volby zdá se znatelně přiblížily:-)
    osobně jsem ráda, slibuju si od toho méně únavnou a otravnou volební kampaň:-))

Rusnokova vláda důvěru nezískala, už v říjnu budou nové volby - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ada-neziskala-duveru-poslancu-f28-/domaci.aspx?c=A130807_152816_domaci_kop
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    UFOMAN: No nebudou to mít nikdo jednoduchý, teda mimo komanče, ten shrábne svejch 15+- a pohoda. Jiank to bude perný-komedianti a sportovci už nějak nezabíraj, vyjma Kalouska a Zemana žádný výrazný osobnosti co prošlápnou klavír, sliby už taky nevim jakej budou mít efekt, pivo zadarmo za kandidátku se už taky uplně neosvědčilo,na klipy nikdo už snad nekouká, diskuse možná, plagáty se naplagátěj a pak sem na ten šrumec zvědavej no bude to sranda možná by nás mohlo zachránit náledí....
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    MANFRED: Hlavní je a vždy byla kampaň, to je jasné. Dříve šlo o osobní kontakt, dnes se veškerá persvaze odehrává prostřednictvím médií. Programy lidé - až na několik bláznů, jako jsem třeba já - obvykle nečtou. Přesto by ideový program měl být základem každé politické strany. Jestliže se lidé z ANO 2011 ani neobtěžují, aby si společně sedli a věnovali čas sepsání svého pohledu na svět a společnost, dávají nepokrytě najevo, že to mají u zadku a politiku spíše berou jako výtah k moci. Ideální pro jejich konkurenty v boji o voliče, aby takovou věc použili v negativní kampani.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    UFOMAN: Tak občas je to lepší než zjistit že schránka je plná debilů:-) Ale já myslim že časem to tak prostě bude, jednoduše kampaň bude vypadat jako velkej fesťák lidí co kecaj a slibujou a pak prd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam