• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LALINA: Babiš, Okamura jsou slušní lidé. Proč by neměli být ? To, že jsou bohatí, ještě neznamená, že to myslí s národem, se společností, s ekonomikou a morálkou špatně. Chtělo by to vyhledat na internetu výroky těchto pánů, tedy Okamuru známe, ale pana Babiše méně.

Už se těším na volby, hurá : zase pět stejných stran, jen se pořadí promíchá a pak se z těchto stejných stran zase udělá jakási "protivná, podivná" koalice, která vzápětí ukáže své nedostatky, žabomyší války, media začnou plivat, skandály poběží jak dřív, ksichty stejné uvidíme jako dřív a ..a "ideje" ???, no ty také zůstanou stejné.
    Hurá budou volby a zase si zvolíme mezi starými "ty pravé"....
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Ve volbách můžeme získat až deset procent hlasů, říká šéf lidovců - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/...ionu-roithova-v-politice-konci-1zg-/domaci.aspx?c=A130808_174320_domaci_hv

10% !! To jsou ti borci co to tu zachrání :-)
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    LALINA: zato ODS TOP a CSSD jsou jistoty...
    LALINA
    LALINA --- ---
    babiš jako slušnej člověk, co má šanci něco zmenit...no to mě po*er:)) tohle si fakt někdo myslí....
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    IVANA_ANAVI: Jako sorry, ale tohle je právě ten přístup na hovno. Způsob, jsem pravičák volím ODS, ať je tam kdo chce, nebo naopak levas, tak volím socany... Mně to je úplně buřt, kdo tam bude, když bude dělat slušnou politiku. Jasně, ve spoustech věcí se s ním neztotožním. Protože těžko budu mít 100% stejný názor na vše, ale když to bude slušnej člověk, tak ho budu prostě tolerovat.

A pokud si odpovím, že ne? Mám jít volit ODS, nebo TOPku, protže se cítím víc jako pravas, než levas? I s tím zmrdstcem co tam je? Fakt ne.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    THE_MIRACLE: a proc ne Piraty?
    BOBR
    BOBR --- ---
    THE_MIRACLE: Nevím, co je to propadly hlas. Dokážu si představit, že volím někoho, kdo mě pak zklame. To by byl můj propadly hlas. Ale jinak?
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    THE_MIRACLE: Volit někoho jen proto, že je slušný, mi přijde problematické už jen z toho důvodu, že těžko bude hájit tvé zájmy, jen se bude hezky usmívat. Změnit něco má šanci každý zákonodárce, jen záleží na tom, jak je silná pozice jeho samého, případně jeho strany, a jak je aktivní. Chce ANO prosazovat to, s čím ty souhlasíš? Bude jeho pozice natolik silná, aby ty změny prosadilo? Budou jeho zástupci aktivní? Na tohle by sis měl ideálně odpovědět.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    THE_MIRACLE:
    Tak záleží na tom jestli chceš aby změnil něco konkrétního nebo jen tak obecně, prostě nějakou změnu.
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    BOBR: páč si myslím, že on má šanci něco změnit. Možná je to naivita, ale jinak bych volit nešel. Zeleným jsem hodil naposledy asi tři nebo čtyři hlasy. Vždy to propadlo. Navíc jsem je volil proto, že mi připadají slušní, nikoliv proto, že bych měl blízko k jejich programu (pouze částečně). Chápu, že zelení vs. Babiš (agrobaron) se v programu ve vztahu k přírodě asi nepotkají.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    THE_MIRACLE: Volby v říjnu...to je dost krátká doba na to, aby se lidem představilo nových 5 stran. Už představa, že budu "muset" volit opět z těch pěti starých stran které jsou na politickém trhu k mání, mě děsí a vyvolává odpor. Už dopředu je mi jasné, že se zase dostane k moci opět těch 5 stran a že si pouze "náhodně" těch 5 stran vymění pořadí. Sestaví si koalice pro 101 hlasů z jiných tří stran a zas to poběží nanovo, ve stejných kolejích ... obstrukce opozice, hádky v koalici a klesající preference až do totálního nasrání celé společnosti do 4 let a volby nanovo. Zas tam budou ti stejní lidé a stejné řeči a ....a činy ?
    Myslím, že vývoj ve společnosti ( vědy, lidí, demokracie a "blahobytu" ) jde si svou globální cestou i bez vlády....ta je tu téměř zbytečná, anebo je fuk kdo v ní je ( krom komoušů ).
    BOBR
    BOBR --- ---
    THE_MIRACLE: Fajn, tak proč teď babise?
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    BOBR: Zeleny jsem volil doted...
    LALINA
    LALINA --- ---
    BOBR: no já jsem si právě říkala, co se děje.... ale už to chápu:-)

já se ani na ANO nemusím dívat, mě úplně stačí pan Babiš jako takový.
    BOBR
    BOBR --- ---
    LALINA: Klid, já jsem zelenej.
    LALINA
    LALINA --- ---
    BOBR: to jakože ANO? to snad NE.....
    BOBR
    BOBR --- ---
    THE_MIRACLE: To nevím, čím si ji zasloužil. Ale vaše volba. Získat si moji důvěru není lehké. Proto fandím straně, která má exekutivní zkušenost, zástupce v lokální a regionální politice, vydiskutovaný program a fungující stranický aparát. Je fajn, že jsou tam lidé, kterým důvěřuji a že se s ní neváhají spojit i mně blízké osobnosti, ale systém a program je pro mě základem důvěry. Doporučuji, podívat se na stranu Ano2011 zblízka, kontaktujte je, přijďte na schůzi, zjistěte si, co se dá (což je u Babiše pravda zčásti asi v archivech :-)) ). Hlavně nevolte zajíce v hezkém pytli.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Heleďte je v historickym kontextu eště docela dobrý. V roce 1935 vyhrála volby v čechách sudetoněmecká strana. Ale zase Konrad byl větší fešák...a měl dobré renomé odborníka v zahraničí(například přednášel v prosinci 1935 v londýnském královském institutu)

Pozn. Předseda vítězné strany z našich voleb 35 je ten pán vpravo.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    THE_MIRACLE: Jasne. A hvezdny tym Stropnicky a badpencil... jdu blejt
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    BOBR: Protože má v tuhle chvíli nejvíc mojí důvěry. To se může ještě změnit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam