• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    THE_MIRACLE: Jasne. A hvezdny tym Stropnicky a badpencil... jdu blejt
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    BOBR: Protože má v tuhle chvíli nejvíc mojí důvěry. To se může ještě změnit.
    BOBR
    BOBR --- ---
    THE_MIRACLE: A proč?
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: tomu teda neříkám komunita nýbrž občanstvo, ale budiž....
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: Všichni úctyhodní obyvatelé města(jiný tady nemáme)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: to je to samý.. ostatně: co je to ta tvoje komunita?
    LALINA
    LALINA --- ---
    Politolog Kubáček má zlou zprávu pro ty, co čekají rychlé a hladké předčasné volby | ParlamentniListy.cz – politika ze všech stran
    http://www.parlamentnilisty.cz/...lou-zpravu-pro-ty-co-cekaji-rychle-a-hladke-predcasne-volby-281493
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: No letos je doufám trumfne Babiš.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: ubohý.... ubohý a trapný. Tyjo tohle bych fakt nemohla. Propadla bych se hambou do pekla...
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    To bys koukala jak i úctyhodný panstvo maže na pivo za 2,10 :-) Na podzim se nám to tady dokonce servalo o kousky vánočky zadarmo....
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: já bych do toho moc duši a odpuštění netahala - jde o zdravej rozum a o budoucnost, ne o to, co bylo.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: co je to za komunitu ta "tvoje" komunita? Cikáni? Bezdomovci? Povaleči?
    Kdo si tak může od komančů cokoli vzít ?
    LALINA
    LALINA --- ---
    KAILASH: kdo volí Babiše, jede pořád v těch samejch sračkách, co tu byly.
    Komunistickej kapitalista, to je hodně silný kafe:-]]
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: já nesleduju volební kampaně 20 let, ale to neznamená, že jsem jich úplně ušetřená. Bohužel. Pokaždý jsem nadšená v den voleb, protože skončí volební kampan a bude chvíli klid.
    Já bych všechny ty volební kampaně, zakázala:-]]]
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    BOBR: resi lidi progrma na papire? uvidi se co napise za hesla na bilboardy a co bude mit za slogany v debatach. To preci rozhoduje. 2-3 temata co se opakuji dokola. Zbytek nikoho nezajima.

Nerikam ale ze je to dobre...
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    JOSEFDRUHY: Já tam na 90 % hodím Babiše.
    BOBR
    BOBR --- ---
    KAILASH: takže ten program existuje? Kde ho najdu?
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: No kdo nechce, upřímně v dnešní době na to čučet nemusí(ale ono to stejně nedá) já teda doufám že zase komouše napadne přitáhnout pivo a párky za ceny z 80 let, čimž vyvolá v naší komunitě silnou touhu zjistit, jestli naše duše již odpustila a jsme jako demokraté schopni tolerance a vyslechnutí názoru druhé strany(naštěstí tam jde přijít až po projevech):-)
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Kdyz ctu 5+2 tak vidim ze na to Babis jde chytre. Resi temata blizka lidem a to ze jej pislaci z Prahy a internetovi intelektualove budou pomlouvat budou jeho body k dobru.
    Ted bude mit navic MAFRU. At je to jeho vytah k moci nebo ne, urcite ma rozumnejsi program podporujici zdravy stav sobestacnosti CR nez TOP a zoufalci z ODS.
    Ale stejne ho volit nebudu tak uvidime. Myslim ze by mohl mit tak 5-8 procent.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Blíží se to, už je to tu zas. Jaképak strany budete volit ? Zase těch pět "nejlepších" ?????? Jistě, zase !! ty stejné...Pozor, vybírejte pečlivě !!!!, jiné strany tu nemáme a tak na další 4 roky si zvolte ( v jiném pořadí té pětice stran ) opět stejné ksichty, stejné jejich názory, stejné nezměněné názory a stejné kauzy, korupce a hlavně se budou ve vládě a parlamentu stále a stále od rána do večera řešit osobní průsery, "pokusy" o korupce, skandály se sladovačkama nevěrných manželek a .....a furt tak dokola. Pak ovšem není čas vládnout a řídit stát, když se člověk do vlády či Parlamentu "vyvolený" denně unavuje skandály a skandály a skandály. Hurááá k volbám a ... a všichni....a zase těch 5 stran volte.

Urááááá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam