LALINA: Únavný je furt a futr to tvé do mě rejpání a osočování, nechceš jít jinam ? Únavný výrok Doležala "Rozpadl se polistopadový systém", si řekla ty ; já tentýž názor a mnoho podobných už hlásal před půl rokem ... pana politologa nemáš chuť vykázat "jinam" ? ...Já na tebe neplivu, ale ty na mě ( jemně ) už velmi dlouho.
LALINA: ani já jsem sem nedal tu svou výtku v souvislosti s Doležalem proto, že bych souhlasil s výkřiky neslušných lidí .
citace :
To, že se polistopadový systém rozpadá, osobně považuju za lepší než kdyby měl pokračovat dál, byl to systém velmi špatnej.
reakce : a přesně toto já přednáším, kritizuji už rok-dva na NYXU, že tento polistopadový -izmus není dobrá demokracie, že je to parodie na demokracii, že je to paskvil a usiluji o to aby se néé systém, ale morálka zlapšila, a dostávám za to desítky, i stovky mínusů a polivanců, a...a najedfnou to říkáš i ty (!) přesně tak, a že je to systém špatnej. Tak konečně jsme na NYXu už dva. To jsem zvědav kdo bude kamenovat tebe za to.