• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: dont't worry ted mame v US tez jeden problem s debilni party zvana demokraticka a s jednim curakem jako udajne president :) takze to sam citim na vlastni kuzi...

a volil jsem :) a stejne to bylo hovno platne pac debil rozdasl zadarmo kreditky, prodlouzil nezamestnaneckou podporu rozdal zadarmo mobilky as podobne... nezajima je kdo to zaplati je popularni o kdo nesouhlasi at si trhne nohou ...
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: ne, dost nekomunistů se našlo, ale slušný lidi, ti se do politiky nedostali...hele ale tohle řešit nechci... minulost..to už je holt podělaný a nejde to vrátit
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: prni co meli udelat ze po sametove revoluci udelat program za kazdyho zabityho komouse odmena 1000KC..
    proplem...
    asi by prezil jenom jeden a furt komunista .... :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: ty si je nevrazdila ???? zakladni chyba...
    LALINA
    LALINA --- ---
    FESTER: komunisti získávají navrch kvůli mě a to proto, že jsem je v 89 nevyvraždila, jo.
    I ty nové, co už byli v OF a dalších nových demokratickcýh a pravicových stranách...jojo ;))))
    FESTER
    FESTER --- ---
    btw koho volit kdy de fakto vichni jsou komunisti :)
    FESTER
    FESTER --- ---
    LALINA: zakladni chyba.. pak se clovrek nedivi ze komunisti ziskavaji navrch....
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: No tak chápu, vybrat si mezi mnoha tak kvalitními kandidáty je oříšek :-) a ono je to konečně jedno, co sem četl jejich programy krásně nám bude ať vyhraje kdokoliv z nich.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: já se voleb nezúčastním
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Fajn by bylo, kdyby se tam ty populisti dostali všichni, protože by se dobře hádali, vzpomínám na Babiše s Bártou, jejich boj o levný pivo a tousťáky byl fajn:-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: ...žádná LALINA, tuhle společnosat zachrání už jen jedna malá atomová bomba...( tou bude zřejmě OKAMURA, ten to roztočí, ten si nenechá foukat do své polívčičky ... ; bohužel přichází pozdě : je rozkradeno ! Davit Rath byl předposlední, manažeži Uhelné mostecké poslední. ...; snad už se bude krást jen v malém : nějakej ten měděnej drát či traverza na opuštěném zbořeništi... ). Pokud nepčijde ten Okamura, bude ovšem zle..., co nebylo dosud ukradeno, to skončí na Kanárských Ostovech.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA:
    Hele nezlob a radši nám osvětli, koho vybereš za svou osobu jako zachránce prosperity pro tyhle volby :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    lidi vy jste jako slepice, který se vrhnou za každým flusem.
    a ne že se urazíte :))))
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    MANFRED: když je jeden hrnek poloprázdný a druhý hrnek poloplný, tak to jsou dva hrnky napůl plné a napůl prázdné, tak to sou dohromady včtyči hrnky...
    ( to byl vtípek, néé že urazíte )
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    IVANA_ANAVI:
    Jo, je to ouplně důvěryhodný:-) Třebas pojem "volební účast" jim nějak hapruje.
    Příklad-agentura median.
    Volební účast mužů 20%.
    Volební účast žen 30%.
    Volební účast celková 50%.
    Ajaj.
    Podle mne teda když přijde volit ze 100 mužů 20kousků (80 jde radši do hospody) a ze 100 žen 30 (70 jde radši ke kadeřníkovi), nastane situace, kdy volí 50 lidí a 150 se jich ožírá či kadeří. Cosi mi řiká že 50 lidí ze 200 opravdu, ale opravdu není 50%.
    Stejně tak člověk třeba zjistí, že volební účast v celejch čechách lze dostat sečtením volebních účastí v jednotlivejch krajích....:-)

Je vidět, že na katedře sociologie FFUK nám roste fakt generace odborníků.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    KUKIDE: taky jsem mimo vzorek :-)) a kdyz jsem vynechal kraj tak mi vyslo 1% volicu. Sracka....
    IVANA_ANAVI
    IVANA_ANAVI --- ---
    BOBR: Mám pocit, že ta data neodpovídají realitě. nechce se mi věřit, že neexistuje aspoň jedno procento pravicových důchodců.
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    BOBR: mě to akorát řeklo že nejsem zkoumaný vzorek obyvatel
    BOBR
    BOBR --- ---
    Projekt volebního kyvadla ukazuje proč jít k volbám | sladek.blog.ihned.cz -
    http://sladek.blog.ihned.cz/c1-61027200-projekt-volebniho-kyvadla-ukazuje-proc-jit-k-volbam

Studenti katedry socoiologie FFUK zobrazují, jak volí různé skupiny v ČR. Na http://volebnikyvadlo.cz si můžete navolit, jak by to dopadlo, kdyby k volbám přišli jenom lidé jako vy. Ale hlavně, jak to dopadne, když nepřijdete. V projektu se pracuje s daty firem ppm Factum, Medián a Focus. Projekt nabídne pohledy expertů, ale upozorňuje i na mýlky při interpretacích dat.
    KAMILIUS
    KAMILIUS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam