• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Repost z vedlejšího auditka

Od reportérky IHNED.cz Kateřiny Surmanové: "Musíme počkat, až pan předseda udělá reflexi volebního výsledku, kampaň stála především na něm," říká první místopředseda ČSSD Michal Hašek
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jinak z me strany docela necekany propad Zelenych a Svobodnych. 2.5% je dost malo, ale jeste neni sectena Praha, ze ano.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    JUNIPETRUS: Čekal jsem asi o procento víc. Na ruhou stranu velká města ještě nejsou sečtená.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILLIT: top09 10%, to je sokujici
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Hele musíme se nechat překvapit. V úterý si mužem přečíst nějaký krutě nezávislý komentáře v idnes, lidovkách, pekařskejch listech, kuřecim zpravodaji nebo párkařský revue....
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    MANFRED:
    :-)))
    No právě!
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    UFOMAN:
    Hlasovali protože mysleli že když měl cosi s STB, je to levičák:-)
    I když vono je mu asi dost u prdele, ve spolupráci s kym bude vymejšlet kšefty.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    MANFRED: K tomu asi tohle:

Překvapení: ČSSD se s Babišem shodne stejně jako s KSČM - Volby do Poslanecké sněmovny 2013 - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/volby/clanek.phtml?id=793576

plus

Průzkum: Pro Babiše hlasovali voliči ČSSD, triumfuje - Volby do Poslanecké sněmovny 2013 - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/volby/clanek.phtml?id=793788
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    UFOMAN: Já myslim že nepude. Pořád mám takovej nejasnej pocit, že druhej nejbohatší čech přece jen snad nesdílí levicový názory s neumětelem jako je Bohouš.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    THOMASMORTA: No jo, faktor nevyzpytatelného prezidenta - já zapomněl...
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    UFOMAN: Ona je otázka, jestli Bohouš vůbec někam půjde - Zeman dal najevo, že o tom, koho pověří permiérováním, rozhodnou preferenční hlasy.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    MANFRED: Půjde Bohouš s Babišem? Vždyť Babiš ho převálcuje!
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    NECROMAN: Já začínám fandit Babišovi, aby předstihl ČSSD. Pochybuji, že by byl horším premiérem než kdokoli z ostatních... A byla by sranda pozorovat Zemana, který by mu podle vlastních slov pomáhal sestavit koalici:-)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    NECROMAN: Já bych vítal ANO+KSČM, vidět Andeje hřímat proti zlounum kapitalistum by bylo na posr....í :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    TILLIT: nejsem si jist, zda bude pro ČR výhodnější koalice CSSD + ANO nebo CSSD + KSCM :-|
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    secteny prvni okrsky :D
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    NECROMAN: odkud jsi?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KAILASH: dost lidi mi rikalo, ze vylucovaci metodou jim zbyli Svobodni, Zeleni a KDU-CSL. Mozna se jeste dockame zajimavych cisel u techto stran.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    NECROMAN: KDU 9% ?? Apage satanas!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Muj tip:
    CSSD: 29%
    ANO 2011: 18%
    KSCM: 16%
    TOP 09: 13%
    KDU-CSL: 9%
    ODS: 8%