• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Kerej Babišic zustal doma? To je fakt k nasrání....kolega socan mohl bejt nadšenej, no neva, vosolim mu tradičně kafe
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    No, tak dobrý. Teď si strany, včetně těch co děsně prečej nad kapitálem, plýtváním na kokotiny apod. napřahnou pařát pro prachy za hlasy a mužou revolučnit dál :-) Taky způsob podnikání:-(
    GLOSA: Osm milionů snadno a rychle. Volby jsou dobrý byznys - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/glosa-o-penezich-za-volby-0hn-/domaci.aspx?c=A130828_121805_domaci_jw
    LALINA
    LALINA --- ---
    a babiš už lobuje za centrální zásobování státní správy....asi kým, že.... takhle rychle jsem to fakt nečekala
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Lídr hnutí Úsvit v Plzeňském kraji Vít Bárta se do sněmovny zřejmě nedostane. Voliči ho s největší pravděpodobností vykroužkovali. Bárta nedorazí ani do volebního štábu Úsvitu.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Topka v tuto chvíli 11,64 %, to se dalo očekávat. Myslím, že je to vzhledem k okolnostem slušný výsledek. Ani úspěch, ani provar.
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    KAILASH: Taky Drábka, někteří i Hegera... Nebyl to jenom Kalousek, kdo začal s nepopulárními reformami a škrty. Navíc je často Kalousek označován za skutečnou hlavu TOPky.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    THOMASMORTA: ne, nenavidi Kalouska, nejvice nenavidena strana je ODS
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    KAILASH: Na to, že je TOP možná nejnenáviděnější stranou Nečasovy vlády, si myslím, že uspěla hodně dobře.
    KAILASH
    KAILASH --- ---
    Tomio jede jak jsem cekal, Liska je v nore jak jsem cekal. Lidovce jsem necekal, CSSD maji Pyrhovo vitezstvi, ODS potesila, TOPka se setrela.
    Babis je kral ovlivnovani i kdyz vubec neumi mluvit :-)
    THOMASMORTA
    THOMASMORTA --- ---
    TALPENNY: Pozor, Vít Bárta nejspíš sklízí úspěch na kandidátce Úsvitu:-)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    Tak jako že vyhraje socdemo,na Výstavišti bude koks,lochnesky a cukrová vata zadara minimálně tejden bylo po tom co předvedla "pravice" vcelku jasný ale agent Bureš s umaštěnym Stropnickým druhej ?!Po tom příšerným debaklu sekuritáckýho žabokačera a vylitýho novináře minule by člověk čekal že TOHLE tam nehodí ani ta nejdementnější vidlička a ono ne :D
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    NECROMAN: tak je to zlepseni proti 2010. CPS meli 0,8, svobodni 0,74
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    JUNIPETRUS: Jako jeho volič musím vyzvat Mirka, ať nachrastí jinýho dědka, kouzlo tohodle očividně vyprchalo. Vzhledem k pohybu společnosti doleva bude vhodnější bejvalej metař v exekuci, pletky s STB, přízvuk vítány.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    Repost z vedlejšího auditka

Od reportérky IHNED.cz Kateřiny Surmanové: "Musíme počkat, až pan předseda udělá reflexi volebního výsledku, kampaň stála především na něm," říká první místopředseda ČSSD Michal Hašek
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jinak z me strany docela necekany propad Zelenych a Svobodnych. 2.5% je dost malo, ale jeste neni sectena Praha, ze ano.
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    JUNIPETRUS: Čekal jsem asi o procento víc. Na ruhou stranu velká města ještě nejsou sečtená.
    JUNIPETRUS
    JUNIPETRUS --- ---
    TILLIT: top09 10%, to je sokujici
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Hele musíme se nechat překvapit. V úterý si mužem přečíst nějaký krutě nezávislý komentáře v idnes, lidovkách, pekařskejch listech, kuřecim zpravodaji nebo párkařský revue....
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    MANFRED:
    :-)))
    No právě!
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    UFOMAN:
    Hlasovali protože mysleli že když měl cosi s STB, je to levičák:-)
    I když vono je mu asi dost u prdele, ve spolupráci s kym bude vymejšlet kšefty.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam