• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TANAELVolby v ČR a poté
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak mě až do chvíle, kdy bude jistý a jasný, že nás určitě nečeká osud německa, francie, švédska a dalších evropských chálifátů zajímá už jenom jedno jediný téma.
    EVILMAGGIE
    EVILMAGGIE --- ---
    Berete jako zdroj informací i volební kalkulačku? Btw už je k dispozici nová - aktuální. Mně třeba krom některých zmíněných zdrojů připadá praktická v tom množství témat. Bývá pro mě často výchozím bodem pro sledování názoru jednotlivce na nějaké téma. A taky teda zdrojem zábavy, abych nekecala... (http://evilmaggie.blogspot.cz/2016/09/volebni-kalkulacka-muj-zdroj-zabavy.html) Perfektní jsou hlavně strany, co mají jenom jedno téma, ale nacpou ho do poloviny odpovědí. :D ..ale je to teda vtipný jen než se dostanou k sebemenší moci :/
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    Není to tedy v ČR, ale už dlouho jsem se tak nezasmál :-)
    PRIESKUM, posledný pred moratóriom. Smer padá pod tridsať, hlavným súperom vládnej strany je Sieť. Fico vs Procházka - začína sa boj o premiérske kreslo | ParlamentneListy.sk – politika zo všetkých strán
    http://www.parlamentnelisty.sk/...je-Siet-Fico-vs-Prochazka-zacina-sa-boj-o-premierske-kreslo-262662
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    LALINA: zpatecka jaksi neni mozna, tak vystoupeni. tesim se dalsi volby, na nejelpsi ze stran, ktere tuhle vyzvu zvedne a uskutecni. podle me, drive nebo pozdej, nebude zadne dulezitejsi tema. umerne rozevirajicim se nuzkam, mezi nazorem volice a umelim politickym smerovanim, rizenym vic z teplych kresilek, medialni masazi, nez nazorem a zkusenosti nas obcanu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MITTRON: no já už jsem taky pro vstoupení... dávno... od tý diby, kdy se ukázalo, že ani na tu obranu hranic není dobrá
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    LALINA: idealni to by to bylo, to souhlasim. jinak ale plne prakticke a realne.
    LALINA
    LALINA --- ---
    MITTRON: pohled idealisty:))
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    LALINA: jestli se rozpadne eu, tak zjistime jak zbytecna byla a z mnoha budeme usetreni nanicovatych blabolu o eunicem, placeni za to ze roztahneme zadek do siroka vsem eusa korporacim a nechame si diktovat v podstate cokoliv co ve vlcim eupeti vymysli, postupnemu a potupnemu vymyvani hlav/naroda v podobe strategickych medii/marketingu ktery se krestansky slusi .. a ziskame to za co nasi predkove umirali, svobodu. vyrazne vetsi miru svobody, o neni pochyb.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LALINA: já kouřím... a jen tabák, v tom je rozdíl... ale fantazii samozřejmě mám... :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    NEVILL: ty máš ještě větší fantazii a navíc hulíš:))
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LALINA: já třeba očekávám že to všechno rozetne zombie apokalypsa... :O)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: ty seš hrozně střízlivej a já mám bujné představy... jaksi trochu očekávám změny, který jsou mnohem větší....stěhování národů, úplná změna dosavadního nastavení... během cca 150 -200 let, ale ono to jde nějak všechno čím dál rychleji, takže to tak dlouho ani trvat nemusí:)) ale třeba se pletu a tenhle vtipný stav tu bude ještě 500let? ;)))))
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: Já teda nevim, ale i když se snaží vychovat z lidí debily co potřebují mít všechno zregulovaný či příkázaný, lidi debilové nejsou.Se zánikem SSSR nebo RVHP taky svět neskončil, ani zánik minulý verze EU nebyl koncem civilizace.
    To si akorát tak přeje mordor, aby jsme se jeho případného konce báli, my bez něj nezdechnem, ale co bude dělat on?
    Zmetamorfuje ve vojenskej pakt?
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: no já předpokládám, že jestli se rozpadne EU, tak nastane velkej chaos a nějaký ty "selský" bouře a leccos se může úplně změnit a tihleti můžou bejt klidně ti obětní berani, které si lid upeče ve jménu nové svobody a na kterých si vybije frustrace a zlost. A to myslím doslova. Plus nastoupí nový adept na ovládnutí Evropy - Puřťa nebo šejk a ti s tímhle starým povlem taky zatočí ve vlastním zájmu.
    Mno, možná to ještě uvidíme na vlastní oči, jak to bude (ačkoli mě to netěší)...

    euroúředník možná udělá kariéru na kubě, v číně apod, pokud bude mít koule, aby opustil loď včas....
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: Maj nahrábnuto, dost kamarádů kterejm prokázali sluzbičku, umějí lhát a vytvářet nesmysly, po takovejch hrábne každá strana, bohužel. Teda včetně euroskeptickejch. :-)
    LALINA
    LALINA --- ---
    MANFRED: no já doufám, věřím, že by měli na čele cejch euroúředník a nikdo by si o ně neopřel ani kolo:))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LALINA: Ono je to zajímat začne až jim třeba GB udělá papa-je to tam dost téma i když to nevypadá úplně jednoznačně a nedělám si iluze že jsou jim bábodědci v Bruxelles ochotni slíbit naprosto cokoliv jen aby TO neudělali,to by potom bylo asi jako je zhruba Putinova Eurasijská unie bez stabilní Ukrajiny anebo třeba tlačenka bez octa no a horkej favorit presidentský volby ve Francii 2017 je Le Penová :D
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    LALINA: Ani dav se sudlicema by nepomohl. Jedině utratit. Protože jestli se to vzhledem k nereformovatelnosti a debility sesype, ty blbci se rozběhnout po evropě, vyrobí si ouřady, přisají na rozpočty a budem je potkávat jako experty na vše dál.
    Já o možnosti vrátit to do stavu EHS nevidim.
    LALINA
    LALINA --- ---
    TALPENNY: neuvědomujou si to...proč taky, nikdo jim ničím nehrozí, nikdo nestojí pod okny se sudlicemi a kopími, oni jsou absolutně odděleni od reálného světa, žijou si v tom drátem obehnaným pidiměstečku v Bruseli a čerta je zajímá, koho zrovna nasrali:))
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    LALINA: Na reformovatelnost stávajícího systému je tu příliš mnoho partikulárních zájmů a ostatně třeba Svaz tu byl také na věčné časy a Říše na tisíc let že :).To by se muselo naopak začít pro změnu decentralizovat,provést větší personální zemětřesení na úřadech a DŮKLADNĚ zatnout tipec snahám zezhora kecat členským státům do vnitřních záležitostí jako je legislativa týkající se držení zbraní případně příjem středomořských uprchlíků na které už nemají přímořské státy náladu.
    BTW by mě docela zajímalo jestli si Eurocentralisti i jen minimálně uvědomujou kolik a jakým způsobem si proti sobě už poštvali lidí.
    Jedna z klíčových chyb co udělali a co je bude ještě velice mrzet bylo naprosto zbytečné a kontraproduktivní horečné spěchání na prohlubování integrace viz kdysi ty tanečky kolem Lisabonu atd. atd.,spousta lidí zpozorněla už tehdy a momentálně se rýsuje další hřebíček do rakve a to jsou tahanice kolem kvot,takhle vyhraněně anti"evropskou" náladu napříš Evropou a rozdělení my noví co máme být "solidární" vs letití bohatí členové se silnými ekonomikami si snad ani nepamatuju inu každý je svého štěstí strůjcem..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam