úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Co se v kuchyni nepovedlo - špatné recepty, vaše chyby při vaření a domácí blafy z nich plynoucí
Rozvařený knedlíky, tvrdý těsto, zdrclý omáčky, mdlý polívky, vysušený maso - začátky jsou těžký a i zkušený kuchař šlápne vedle. Buchty podle babiččina receptu jsou dobrý leda tak na dláždění silnic a nemůžete přijít na to proč? Nebojte se svěřit se svým vlastnoručním blafem a zeptejte se, kde je chyba. Vždyť to přeci vypadalo tak slibně a jednoduše. Poučení z vlastních i cizích chyb a výstraha ostatním. Nebo se jen pochlubte katastrofou na vašem talíři.
jde to i líp
[ Co mám pořád vařit když už musím, (nebo chci) ? ]
[ JIDLOOO, ZRADYLKOOO...fotky drazdici chutovy poharky aneb slintaci klub :) ]
[ VARIS-VARIM-VARIME - dost bylo hladovky ! ]
a i výrazně hůř
[ Spolek přátel Mistra Babici aneb čvachtající manžové -Tento recept mne napadl předevčírem. ]
[ Gastropeklo ]
rozbalit záhlaví
SHMAIDA
---
---
9:40:50 7.11.2012
GALE
: chce to riznout trochou psenicny mouky, staci malo, pak to bude mit lepsi vysledek.
GALE
---
---
9:37:04 7.11.2012
1 odpověď
A další... Celozrnná špaldová mouka je fajn, je zdravá, jsou z ní skvělý palačinky. Ale ne mazanec. Těsto normálně vykynulo, bylo upečeno, ale výsledek tvrdej jak šutr, drobil se a lámal. Chuťově výborné, ale ta prezentace nic moc.
GALE
---
---
9:34:31 7.11.2012
Tak hned nahodím první, ať se nezdržujeme.
Nenapadlo mě, že v kyselý vodě brambory neuvařím. Dělala jsem zelňačku dle Pokladů. Dočetla jsem se, že mám přihodit nakrájené brambory do polívky a vařit. A tak jsem vařila a vařila a vařila... Pak jsem brambory vylovila a uvařila je zvlášť a vrátila.
SQUZZA
---
---
8:38:48 7.11.2012
uz to teda neni takova hruza jako driv, ale predpokladam, ze budu pravidelny prispevatel ;]]]]
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam