• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANDOSZákulisí filmu - Vše co není vidět na plátně, filmové zajímavosti.

Vše co souvisí s filmem.. Fotografie, videa a jiné zajímavosti z natáčení a zákulisí. Filmové technologie
    rozbalit záhlaví
    BLABOUS
    BLABOUS --- ---
    SPIKE411:
    jednoznacne The Good Wife a nasledujici The Good Fight
    Technology through the eyes of The Good Wife | by Bogdana | Medium
    https://bogdana.medium.com/technology-through-the-eyes-of-the-good-wife-92b307001065
    https://www.wired.com/2013/09/screen-smarts/
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    SPIKE411: v posledních letech mám pocit, že první serie IT crowd odpovídá... :/
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    FRK_R23: Tak to je spíš taková roztomilá "chyba". To máš jako že všechna telefonní čísla v seriálech začínají 555 resp. 555-01…

555 (telephone number) - Wikipedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/555_(telephone_number)

Na to konto… kde je "IT" realisticky zobrazné?
    Vcelku Mr. Robot. A The Social Network.
    Ještě někde?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DRAGON: To si pamatuju z filmu Síť se Sandrou Bullock. Ta se připojovala na IP 24.75.345.200 :))
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: já mu rozumím, taky vždycky kvetu, když si filmaři nepohlídaj technický aspekty filmů a melou se tam hovna :) v tomhle byl geniální Interstellar. Mimo jiné tedy :)

FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GREATDRAKE: Tyvole to ale jenom má znít hustě, to nemá bejt real :) Prdel jsou ty první díly, tak se tam rozplývá nad nějakym strojem a je to samozřejmě úsměvný :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GREATDRAKE: ja myslim, ze bondovka je sebeparodujici, ale tohle tolik ne, spis to spoleha na to, ze se v tom nikdo nebude stourat,)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LOJZEE: no já se uklidňuji, že je to taková sebeparodujicí se věc ala bondovka a koukám dál, ale stojí to sil no... :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GREATDRAKE: chapu, mam stesti, ze se v tom nevyznam a ani se nesnazim to moc rozporovat)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LOJZEE: kdyby ty filmy neobsahovaly IT a bezpečnostní témata, asi by to šlo. Ale kdykoli tam Ving Rhames něco řekne, je to ekvivalent Segalovo tlumiče z plastové lahve a těžké utrpení.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    just chillin

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Ja moc rad MI serii, asi moje nejoblibenejsi akcni serie, vsechny dily. A Tom Cruise se tam skvele hodi a je to vybornej kaskader. Nerekl bych, ze je to nejak zvlast tvarnej herec, ale urcite ma svoje kvality.)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOZLIKK: Akorát teď koukám na imdb a je to americkej film, takže COLOR :D
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    FRK_R23: To je boží film, je tam i dost vidět kdo komu dělá tu hereckou školu. .)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOZLIKK: Říkám zpravidla, ne že nikdy nehrál v ničem co by mělo smysluplnej děj a třeba tam o něco šlo :))

Ale díky za The Colour of Money, to si někde seženu .) V 90s nás to nahnalo do místní kulečnikové herny a tam jsme objevili drogy :D
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    FRK_R23: Magnolia, Vanilla Sky, The Colour of Money, Eyes Wide Shut, Rain Man? Když nad tím přemýšlím našel bych spoustu dalších.. lidi ho nemají rádi, já asi taky ne, ale je to člověk co tu "práci" dělá fakt poctivě.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Mě takovy film stačí jeden za rok, stačí si představit co všechno umí pilotovat, řídit, co tam odběha.. co díky tomu natáčení všechno prožil, s krásnou kamerou a akčním střihem je to neskutečná jízda, víc nepotřebuji. .) Logiku a hloubku hledám v jiných filmech..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LUCIEN: Když chci vidět náročnější snímek, tak v něm zpravidla nehraje Tom Cruise :)))
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    FRK_R23: Takhle jsem to měl u dřívějších dílů, ale jakmile to začne bejt ultra-blbý, tak to prostě fyzicky bolí. Chápu tě, vlastně ti závidím a přeju ti to :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LUCIEN: No to záleží jak se na to díváš :) Musíš vypnout mozek a užívat si akci a stunty, pak je to mrda. Když ale začneš přemejšlet, tak ti dojde jak je to vlastně blbý :) A já se na to divám jako na akční jízdu a funguje to :))
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    No já nevim, ale ten poslední díl už mi přišel fakt stupidní. Krom absolutně idiotský premisy s umělou inteligencí a klíčem v ponorce pak Tom furt někam běží...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam