• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JANDOSZákulisí filmu - Vše co není vidět na plátně, filmové zajímavosti.

Vše co souvisí s filmem.. Fotografie, videa a jiné zajímavosti z natáčení a zákulisí. Filmové technologie
    rozbalit záhlaví
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    GREATDRAKE: Tyvole to ale jenom má znít hustě, to nemá bejt real :) Prdel jsou ty první díly, tak se tam rozplývá nad nějakym strojem a je to samozřejmě úsměvný :)
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    GREATDRAKE: chapu, mam stesti, ze se v tom nevyznam a ani se nesnazim to moc rozporovat)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LOJZEE: kdyby ty filmy neobsahovaly IT a bezpečnostní témata, asi by to šlo. Ale kdykoli tam Ving Rhames něco řekne, je to ekvivalent Segalovo tlumiče z plastové lahve a těžké utrpení.
    LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    just chillin

LOJZEE
    LOJZEE --- ---
    Ja moc rad MI serii, asi moje nejoblibenejsi akcni serie, vsechny dily. A Tom Cruise se tam skvele hodi a je to vybornej kaskader. Nerekl bych, ze je to nejak zvlast tvarnej herec, ale urcite ma svoje kvality.)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOZLIKK: Akorát teď koukám na imdb a je to americkej film, takže COLOR :D
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    FRK_R23: To je boží film, je tam i dost vidět kdo komu dělá tu hereckou školu. .)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOZLIKK: Říkám zpravidla, ne že nikdy nehrál v ničem co by mělo smysluplnej děj a třeba tam o něco šlo :))

Ale díky za The Colour of Money, to si někde seženu .) V 90s nás to nahnalo do místní kulečnikové herny a tam jsme objevili drogy :D
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    FRK_R23: Magnolia, Vanilla Sky, The Colour of Money, Eyes Wide Shut, Rain Man? Když nad tím přemýšlím našel bych spoustu dalších.. lidi ho nemají rádi, já asi taky ne, ale je to člověk co tu "práci" dělá fakt poctivě.
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Mě takovy film stačí jeden za rok, stačí si představit co všechno umí pilotovat, řídit, co tam odběha.. co díky tomu natáčení všechno prožil, s krásnou kamerou a akčním střihem je to neskutečná jízda, víc nepotřebuji. .) Logiku a hloubku hledám v jiných filmech..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LUCIEN: Když chci vidět náročnější snímek, tak v něm zpravidla nehraje Tom Cruise :)))
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    FRK_R23: Takhle jsem to měl u dřívějších dílů, ale jakmile to začne bejt ultra-blbý, tak to prostě fyzicky bolí. Chápu tě, vlastně ti závidím a přeju ti to :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    LUCIEN: No to záleží jak se na to díváš :) Musíš vypnout mozek a užívat si akci a stunty, pak je to mrda. Když ale začneš přemejšlet, tak ti dojde jak je to vlastně blbý :) A já se na to divám jako na akční jízdu a funguje to :))
    LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    No já nevim, ale ten poslední díl už mi přišel fakt stupidní. Krom absolutně idiotský premisy s umělou inteligencí a klíčem v ponorce pak Tom furt někam běží...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KOZLIKK: Jo asi zajdu do IMAX :)) Celá MI série je fajn (až na druhej díl, ten stojí za hovno).
    KOZLIKK
    KOZLIKK --- ---
    Tom Cruise je jednoduše Buster Keaton naší doby, začínají vylézat krátké ukázky z další "Mise", fakt se na to do IMAX těším.. ten člověk si zaslouží uznání, je to profesionál a jeho zapálení pro tuhle věc nezná mezí.. tohle je prostě TO kino.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BOBESH: Kromě peněz, proč vlastně Iron Man bude Dr. Doom?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @DiscussingFilm
    Robert Downey Jr on the set of ‘AVENGERS: DOOMSDAY’
    KEB
    KEB --- ---
    Poznali byste po 45 letech děsivá dvojčata z kultovního Kubrickova hororu Osvícení? Jedna je vědkyně a druhá právnička! - Super.cz
    https://www.super.cz/clanek/celebrity-poznali-byste-po-45-letech-desiva-dvojcata-z-kultovniho-kubrickova-hororu-osviceni-jedna-je-vedkyne-a-druha-pravnicka-1514524
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    SPIKE411: prokristapana
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    Americans will use anything but the metric system to avoid subtitles.

Swedish Sci-Fi Flick Watch The Skies Could Change How We Watch Movies
    https://www.slashfilm.com/1854900/watch-the-skies-sci-fi-could-change-how-we-watch-movies/

The film has a new title, "Watch the Skies," and it's finally getting a wider release (via a limited release via AMC Theaters on May 9, 2025) for American audiences. Instead of subtitles, the film will be dubbed into English. However, this isn't the kind of dub you're expecting — this is "immersive dubbing," startling new AI-powered technology that digitally remaps an actor's mouth to the new audio, leading to a seamless performance.
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    Z Apocalypse now jsou fakt nejlepsi fotky. Coppola mel nekolik mental breakdownu, Brando se nechtel ucit text, Sheen porad chlastal a mel infarkt ...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam