BIGTRAGED: mě nepříjde methoxetamin o moc nebezpečnější než ketamin, tzn. dá se s tím vyjít, ale už je to dost na hraně ve smyslu výroku o ketaminu "psychedelický heroin". Spekuluje se, že oproti ketaminu více ovlivňuje opiátové receptory, čemuž bych i věřil. Zvláště když se kouří, tak to může být velice návykové, protože tam pak dochází k zajímavé změně, že jak si na to člověk trochu zvykne, tak zmízí ten psychedlický efekt a místo něj nastoupí něco, co bych přirovnal spíš k heroinovému blahu, akorát s takovou zářivou patinou. Prostě si dáš prda a na pět minut se rozpustíš v blaženém světle bez jediné myšlenky. A samozřejmě dokrmování je problémovější než u ketaminu, protože tím, že to má delší účinek, tak dochází k občas nevyzpytatelnému kumulativnímu efektu...
Na methoxetaminu jsem se rozsekal jen jednou, kdy mě pořád přišlo, že to nějak nic moc nedělá, takže jsem skončil asi na 180 mg během 2 hodin (z toho 60 mg bylo i.m.) načež následovalo několik hodin bloudění v jiných světech, z čehož si samozřejmě nic nepamatuju, jen takový neurčitý nepříjemný pocit, že takhle se asi cítí ztracené duše zemřelých bloudících mezi světy :-)
každopádně je to věc, u které když zjistíš, že se ti začíná líbit, tak je to znamení, že máš zbytek, co máš doma někomu dát a nařídit si minimálně 2 až 3 měsíce pauzu...