VYHULENY_UFO: když srovnám meth s ostatními stimulanty, se kterými mám zkušenost (3-mmc, 4-mmc, 4-mec, mdma, mdai, 3-fa, 4-fa, mpa, pentedrone, mdpv) tak společně s mdpv ho považuju za nejhorší z nich. Poměr toho, kdy se něco děje (cca 6 - 10 hodin) a toho, kdy se už nic neděje, akorát člověk bzučí (20 - 40 hodin) je absolutně nevyváženej a nevhodnej. Většina těch ostatních speedu ho má daleko rozumnější. Plus po perníku jsou zdaleka nejhorší dojezdy, u některých těch věcí vpodstatě nepostřehnutelný, u perníku po jednorázovém užití několikadenní vyčerpanost, bolesti ledvin atd.
fakt mi je záhadou, jak může někdo preferovat tak nepovedenou substanci oproti spoustě jiným a daleko lepším alternativám ("lepším" samozřejmě v rámci speedu, protože jak psala conti, dlouhodobě nebo při častějším užívání jsou to jedovatý sračky všechno bez rozdílu, i ty "nejjemnější" z nich)
já jsem to měl navíc celkem specificky tak, že s perníkem jsem měl pár zkušeností (právě abych měl srovnání s těmi ostatními látkami a zjistil, proč je tak oblíbený) až po zkušenostech s těmi ostatními speedy a fakt jsem byl překvapenej tím, jak moc nepovedená substance to je
napadá mě jediná možnost - neinformovanost uživatelů, frčí na tom prostě jen kvůli tomu, že je to věc, která je na ulici nejdostupnější, tak to neřeší. Navíc i ta pouliční cena je často hodně přehnaná vzhledem k tomu, jaká je to sračka. Nebo v porovnání s tím, že většinu těch věcí, co jsem jmenoval na začátku člověk sežene na netu v čisté formě z laboratoře, váženej gram většinou za 300 - 600 kč....za tyto prachy na ulici seženeš možná tak nějakou usmolenou 0,3 nedosušenýho perníku (o tom, že to navíc může být nepovedenej var a stav být nepříjemnej a vycukanej ani nemluvím)