• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BIGTRAGEDDrogy s rozumem
    GGG
    GGG --- ---
    Někdo zkušenost s MDMC (Molly)? Jaky je rozdil mezi MDMC a MDMA?
    MORDEMY
    MORDEMY --- ---
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    je to z jinyho auditka, ale nevim uz odkad, neco je tam zajimavyho
    GÁBOR MATÉ - MOC ZÁVISLOSTI A ZÁVISLOST NA MOCI - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=IqQHZa50G-8
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AIM_FREEMAN: to je jednoduchy, jaka debilni vlna... to bylo debilni ufo a chtel si mu to dat poradne najevo :0)
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    CONTINUITY: aha, tak sorry, já měl dycky za to, že klepky = benza - tože slovo klepky sem vždycky slyšel jen od smažek co potřebovaly zachrupnout a byly to vždycky benza. ;)

    jinak asi jo, celej přípsěvek zapomenout, nějaký krátký spojení, asi jsem se nalodil na nějakou debilní vlnu, sorry.


    hulit proti úzkosti - jasně, lidi jsou schopný všeho - good luck..bude ho potřeba asi jako při přechlastávání deprese. :) čímž se docela hezky vracíme k tématu drogy s rozumem. třeba já medikaci úzkosti marihuanou a deprese chlastem rozhodně nedoporučuji. ;)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    AIM_FREEMAN: lol, zdá se, že existuje nějaká odbornější definice slova klepky, než jsem dosud znala :)

    pro mně jsou klepky každá pochybná pilule od farma průmyslu, tedy i antidepresiva i anxyolytika ;-D, slyším poprvé, že by toto slovo mělo označovat pouze léky na úzkost, odkud čerpáš ? :)

    a vývod "kdyby byl úzkostnej, asi by nehulil", mi taky úplně nesedí, jednak některé lidi hulení uklidňuje, a klidně můžou hulit i proti úzkosti ;-D.....a některé úzkostné lidi hulení sice dělá ještě úzkostnější, ale stejně hulej (sebedestruktivní sklony, masochismus, zvyk.....)...teda alespoň myslím si, že to tak je, že lidi rozhodně automaticky nedělají vždycky to, co by pro ně bylo dobré....

    pomluvě o Doležalovi a klepkách bych klidně věřila, protože baštění farma klepek vede ke specifické formě myšlenkové konformity, a přijde mi, že přesně to se projevuje v některých Doležalových příspěvcích v Reflexu v posledních letech (takové to úporné shazování kdečeho alternativního a mimosystémového, aniž by si zdá se uvědomil, že jde proti tomu, čím býval sám)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    AIM_FREEMAN: nechci slovickarit, ale rikam nejaka deprese či co (doplnil jsem hacek), jedna pani povidala, bb povidala...
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: ale klepky jsou na úzkosti ne na depky. a kdyby byl úzkostnej asi by nehulil. ale co já vim. každopádně faktor jpp (jednapanípovídala) je v tvym postu téměř na maximu;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CONTINUITY: dolezal je znamej tim, ze nez zacal hulit, tak hodne chlastal. s byvalym kandidatem na presidenta franzem. navic to kombinoval s klepkama a je celkem mozny, ze klepky zere do dneska, nejaka deprese ci co, pokud si pomatuju dobre co mi rikala bushka...
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    INK_FLO: nemyslím, že by tohle z někoho mohlo udělat hulení ;)...potažmo jakákoliv droga...ten člověk je prostě takovej
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    INK_FLO: mno v tomhle je fakt mimo
    ale ta represe je fakt spatna, snad nebude prituhovat
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    ZABAKOVA: Doležal je už delší dobu mimo (tohle jen jeden z mnoha jeho článků, kde mele z cesty), myslím že on je hlavní důkaz toho, co s člověkem dělá nestřídmé celoživotní hulení, třeba tohle je vyloženě účelovej nesmysl:

    "Pokud v Česku dojde díky válce proti growshopům k snížení dostupnosti marihuany, lze bohužel očekávat, že masa jejích konzumentů začne nakupovat jiné, tvrdé drogy, které jim v případě nedostatku trávy každý druhý dealer rád, ochotně a z vlastní iniciativy nabídne.

    Policejní akce proti growshopům tedy s největší pravděpodobností povede k zvýšení zájmu o tvrdé drogy, zvýšení počtu uživatelů tvrdých drog a tím k nárůstu počtu problémových uživatelů drog v ČR."
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    Slava represi
    Policie vyhlásila válku marihuaně! | Reflex.cz
    http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/52610/policie-vyhlasila-valku-marihuane.html
    Za chvili zakazou si dat pivo a speka u rybnika, pak me zavrou do blazince, kdyz si budu behat pod vlivem po louce atd.
    VOP
    VOP --- ---
    ZABAKOVA: já to myslel s věkem právě trochu ad to vizionářství.. bejval sem taková naivka, teď na to prostě seru a žiju si svoje, víceméně si dělám co chci a nic mě netrápí.. nejsem typ zralej na úplnou samotu nebo tak, takže holt když tu chci žít, musim společnosti něco obětovat (třeba daně), na druhou stranu ale neni tak těžký naučit se v "mainstreamu" pohybovat, mít ostrý lokte na zmrdy apod., a to co jakoby "obětuju" se mi pak bohatě vrací zdravotní péčí, prachama atd..
    Osobně se nikde moc neventiluju, když už někde nevydržim nekomentovat hlášky typu že hašiš se píchá tak dle situace řeknu třeba "tak to neni, četl jsem že..", příp. když to dotyční snesou tak osvětu stupňuju).. a můžu říct že společnost si mě víceméně nevšímá.. (důležitý je samozřejmě vědět např. i to kde se člověk "může" a nemůže vyndat)
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    VOP: no tak starsi maj vic rozmu, ale mlady na jejich rady kaslou, ptz. si musej sami nakopat zadky:)
    no kdyz ta spolecnost bude rozumna, tak ty tvoje moznosti budou akceptovatelny, pokud bude zmanipulovana systemem a bude se systemem za jedno, a ten system bude tupej, coz v pristi dobe u nas bude, tak si myslim, ze nejaky vizionarstvi pujde do kopru
    VOP
    VOP --- ---
    no je víc cest.. šířit rozumnou drogovou osvětu a bejt oznčenej za výstředního.. válet se v příkopu a bejt označenej za černou ovci.. nebo jet si svůj život někde kde ti do toho nikdo moc nekecá a na společnost víceméně srát)).. možná to souvisí i s věkem .))
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    VOP: njn,clovek bude porad v bludnym kruhu zastaralych stereotypu a predsudku a kdyz nepujde s mainstreamem, ale proti nemu,tak bude neprizpusobivej a nazdar, spolecnost ho odsoudi jako cernou ovci,i ty prostitutky bych legalizovala at makaj na zivnostak:)
    VOP
    VOP --- ---
    ZABAKOVA: no tak ten spol. postoj je prostě danej x věcma.. u ganji se řiká že byla konkurentem dřevařskýmu průmyslu, čili zástupci dřeváren proti konopí rozjeli očerňovací kampaň.. dál tam můžou bejt vlivy jako např. to, že kdybysme byli všichni happy nebo osvícený tripama, tak z nás nebudou takový ovce (což už je dost konspirační teorie, alecouž).. pak třeba i strach z abusingu a špatnej vliv na zdraví.. ale společnost pak už ani důvod nepotřebuje, v podstatě platí konsenzus že je to apriory špatné samo o sobě.. uzavřenej kruh..

    Na tom není jakoby co nechápat, tak to prostě je.. resp. pokud s tim pak člověk chce něco dělat, tak je snaha o pochopení příčin toho konsenzu důležitá v tom smylu, abysme mohli vyvracet nepravdy a mýty a šířit osvětu a mohli tak ten konsenzus měnit)
    ZABAKOVA
    ZABAKOVA --- ---
    VOP: ja nechapu ten spolecenskej postoj, ze drogy jsou spatny, zakazany a chlast a tabak jsou legalni, ptz. bych si docela rada dosla do lekarny pro cistou latku a poctive za ni zaplatila, a taky bych si rada na zahrade vypestovala vic nez5kytek, no ale hold to asi nepujde
    VOP
    VOP --- ---
    CONTINUITY: moc bych tam ty náboženský významy netahal.. drogy i třeba automaty jsou prostě společností pokládaný za něco špatnýho a je jedno jestli to popisje jako hřích, zlo, neřest, špatnost.. jasně, měli bysme proti tomu bojovat, ale většina holt rozhodla že je to "špatné", tak se nemůžeme divit že to za "špatné" označují i většinová média..

    A kdybychom přecejen chtěli náboženské konotace pitvat.. tak co říkáš na to, že if křesťanství je mixem X starších náboženství, tak by tam mohla být spojitost i např. s buddhismem resp. s jedním z jeho základních pouček - zachov(áv)at si čistou mysl (=nefetovat, nechlastat) ? .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam