TOMVYN: ne, nenechám se "najmout" - určitě ne od lidí, kteří předvedli to, co o předvedli. Já si opravdu dobře pohlídám, abych ve vztahu k lidem jako REDGUY či ADMIX nekončil ve vztahu "oni nadřízení/zaměstnavatelé, já podřízený/zaměstnanec" - to budu radši někde vytírat podlahu na záchodě, než abych pracoval pro někoho, jako jsou oni dva... (naštěstí mi toto bezprostředně nehrozí, ale je doufám jasné, co jsem tím chtěl říct).
(jinak silně pochybuju, že existuje něco jako "dobro vize": vize je vize, není to ani sprosté slovo, ani nadávka, ani nic zas tak vyjímečného nebo obdivuhodného: existuje poměrně jasná dělicí čára mezi vizí, projektem a případně dílenským výkresem, na základě kterého lze něco zkonstruovat... je asi jasné, že doplnění přesnějších čísel je něco, co by z vize mohlo udělat projekt - ale pochopitelně chci ze své vize dělat svůj projekt, a nehodlám se od nikoho na toto nechat "najímat" - už proto, že to neumím... času mám vcelku dostatek, a kdybych to uměl, tak čas je jediné co na to potřebuju... prostě způsob jakým se do toho různí lidé snaží vnést peníze, je přinejmenším podivný: já nepotřebuju peníze pro sebe - já už tomu věnoval dost úsilí zadarmo i tak - ale pokud vůbec, tak na zaplacení někoho, kdo má ty chybějící dovednosti a znalosti, které já nemám..)