XCHAOS:
já se normálně zeptám známých, jestli nevědí, kdo ten drzoun je, - ehm, ve skutecnosti "Nabidnu penize za osobni udaje dotycneho a explicitne reknu, ze mi nebude vadit, pokud budou ziskane nelegalne". (
[ XCHAOS @ Solární letadla a vzducholodi (pilotovaná/bezpilotní+stratosférické/elektrické létání+"létající auta"/VTOL) ] a
[ XCHAOS @ TEORIE xCHAOSU ] ) Abysme se teda drzeli faktu, ze jo 8)))
XCHAOS:
ve skutečnosti jsem je nabízel jednou v životě, a to tobě, a ty si nabídku přijal - lzes. Penize jsi nabizel minimalne dvakrat. Jednou viz vyse, podruhe jsi nabizel penize za nadavani tvemu oponentovi:
[ XCHAOS @ Diskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.) ] , btw, je fakt dost cute, jak se snazis to, ze jsme te nakonec spolecne s jeji zamyslenou obeti nachytali do tvoji vlastni pasti vydavat za _moje_ selhani. Mam sem dat konkretni screenshoty, ktery dokazou, ze to bylo presne obracene? Honem me zabanuj, nez to udelam 8))) .
Chapes to? Znovu a znovu ti ukazuju, ze tyhle tvoje svinstva mam zabookmarkovany. Ani je nemusim hledat. Pokazdy, kdyz se je pokusis poprit, proste jen napostuju linky, ktery te usvedci ze lzi. To sis vazne sam sobe vsugeroval, ze se to nestalo?
Tak sem s tim bananem 8))