• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XCHAOSSolární letadla a vzducholodi (pilotovaná/bezpilotní+stratosférické/elektrické létání+"létající auta"/VTOL)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: popravdě, odehrálo se to před platností vylhášky o GDPR. situace je složitá, je mi celkem známo, že když nafotím zloděje při činu (což jsem koneckonců jednou udělal, pomocí infra kamery na chodbě, když mi kradl spíše-nefunkční ojetý solární panel z odstaveného solárního kola), tak to pak stejně nesmím zveřejnit.

    situace je složitá. Víceméně, když mi nějaký drzoun na internetu polo-anonymně pomlouvá a já se normálně zeptám známých, jestli nevědí, kdo ten drzoun je, a oni normálně odpoví "ale jistě, to je B.K., doporučuju ti dát si ho na NYXu do ignore, mě se to neuvěřitelně osvědčilo" - tak že vlastně nebudu smět s touhle informací nijak naložit.

    samozřejmě, brzo bude mít my neomarxisté dokonce úředně zakázáno pod hrozbou pokuty ty výlevy z diskuzí mazat, takžemi fakt nezbude nic jiného, než ten ban. Smutné, jak daleko jsou někeří lidé ochotni zajít, aby konečně dostali trvalý ban...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: finanční odměnu jsem pokud vím vypsal za něco úplně jiného - aha, "pokud vim", tim se jistis proti tomu, az ocituju tu zpravu? Tvuj problem je, ze prachy jsi nabizel za ruzny svinstva, takze uz v tom mas zjevne dost hokej 8)))

    čímž jsem dokázal, že jsi úplatný - no urcite 8)))))
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Treba. Aspon si usetris trapasy typu "Nejsem vyderac, ty jsi troll ... uhm, no, vlastne jsem vyderac. Ale spatnej!" 8)))
    Ale vime, jak to s tema tvejma banama je. Stejne ti nakonec dojde, ze beze me bys placal jeste vetsi nesmysly a byl jeste vic k smichu, takze se bude opakovat obvyklej postup "Ban na dozivoti... uhm, ban nez se omluvi... uhm, zadnej ban" 8)))
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: a mas souhlas s jejich zpracovanim? :-) A taky dost penez na ucte na pokuty potom, co ty udaje fakt zverejnis...? :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: finanční odměnu jsem pokud vím vypsal za něco úplně jiného :-) čímž jsem dokázal, že jsi úplatný. sice to samo o sobě nedokazuje, že proti mě trollíš proto, že tě za to někdo platí... ale zase kdyby platil, není vůbec jisté, že bys řekl ne!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: ...k řešení, které spočívá v tom, že tě místo "vydírání" prostě zabanuju? :-)
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: eeeh, vzhledem k tomu, zes tu financni odmenu vypsal, mame jen tvoje slovo na to, jak to bylo doopravdy. A tvoje slovo ma dost nizkou hodnotu, viz nalinkovanej klub.

    Ale ocenuju, ze ses priznal k vyderacstvi. Priznat si problem je prvni krok na ceste k naprave 8)))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: drž hubu, nebo zveřejním tvoje osobní údaje, který jsem neukradl (nýbrž jsem se na ně prostě úplně normálně zeptal lidí, co tě znajík :-)

    takže vyděrač možná jsem, ale s tím lhaním stále víc koketuješ ty, řekl bych :-) ale popravdě, jak lze ze zdejší debaty a jejího průběhu sledovat, tak jsem vyděrač poměrně neúspěšný...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: tak tě jistě potěší to, že na kandidátce vůbec nebudu - takze do tech primarek nakonec vubec nejdes?

    patologickej lhář - viz [ XChaos lze jako kdyz Rude Pravo tiskne ] .
    vyděrač - "drz hubu nebo zverejnim tvoje ukradeny osobni udaje".

    Me to prijde jako vcelku dobre zduvodneny. Ale chapu ze tebe nepresvedcim 8))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    BURAN: škoda, že EU politik zatím vůbec nejsem. Ale co na tom, když je to další věc, kvůli které je do mě možné kopat...
    BURAN
    BURAN --- ---
    REDGUY: lepsi kvalifikaci EU politika tezko pohledas :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: jsme tady ale bohužel offtopic. O politice se můžeme bavit např. v klubu
    [ Diskuze o nesmrtelnosti chrousta (centrum pro léčbu memetických poruch a mementálních postižení, trollologie, apod.) ]
    kde se pro změny ty snažíš bavit o mých solárních výtvorech.

    Gratuluju ti, že je pro tebe SPD nevolitelná strana. Aspoň něco tedy navzdory všem těm různicím máme společného. Pokud jsou pro tebe Piráti rámcově volitelní, ale dosud nebyli volitelní kvůli mě, tak tě jistě potěší to, že na kandidátce vůbec nebudu. Osobně taky nemám velkých pochyb o tom, že Mikuláš Peksa je daleko vhodnější kandidát, než já. Podporoval jsem ho na leadera a budu ho kroužkovat i v reálnbých volbách. Nic proti Kolajovi, ale Peksovo vystupování a zejména arumentace např. na Celostáním Fóru bylo o třídu někde jinde, než to Marcelovo.

    Tvoje představa, že jsem "patologickej lhář a vyděrač" je diagnózou sama o sobě. Podle mě jsem akorát patologickej prokrastinátor. A i kdyby si chtěl skutečně svět přesvědčit o tom, že jsem nějaké hrozivé nebezpečí, tak si nezvolil zrovna nejlepší cestu, když ses především vyprofiloval přede všemi jako patologický troll...
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: Hele, to, ze se do EP cpou nackove z SPD, to me sice mrzi, ale v podstate je mi to jedno, protoze SPD je pro me stejne nevolitelna strana. Pirati naproti tomu zhruba volitelni jsou, akorat ze kdyz se tam za ne bude cpat mnohonasobne usvedcenej patologickej lhar a vyderac, pro kteryho zjevne stranicky idealy plati jen tak dlouho, dokud na nich muze stavet karieru a jakmile se hodit prestanou, tak je hodi pres palubu, to me uz docela vadi. To, ze dotycnej naprosto nezvlada kritickou praci s faktama, to je jen tresnicka na dortu 8)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: ano, gratuluju, tímhle způsobem můžeš samozřejmě obvinit prakticky kohokoliv aktivního. myslím, že samotný fakt, že se vůbec někdo do něčeho zapojí.. jedno jestli do politiky, závodu solárních kol, nebo vůbec třeba jen do diskuze , je ti dost trnem v oku, jak za těch 10 let nešlo přehlédnout.

    že si vůbec někdo troufá! taková drzost, co!
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: já se do EP "necpu"... pokud sis nevšiml, Piráti mají primární volby, - a do tech primarek ses prihlasil propack? Protoze se cpes do EP. Samozrejme, jestli budou mit pirati dost rozumu na to, aby tam nekoho s tvoji povesti poslali, tak skvele, to je ale uplne jina otazka 8)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: já se do EP "necpu"... pokud sis nevšiml, Piráti mají primární volby, buď mi tam vyšlou, nebo ne. v tomhle klubu je to offtopic.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: já cituju jaký zdroj, terciální? - me se libi jak snadno a s jakym nadsenim si dokazes nabehnout. Protoze v podstate ano. Muj zdroj (https://www.nature.com/...01-3?error=cookies_not_supported&code=098f7698-3f72-45fc-95af-af409937697f ) je primo paper autoru toho materialu a o nejakym "umely noze" v nem neni ani zminka. Tvuj zdroj je nahodnej popularne naucnej clanekj na nahodnym webu, napsanej kdovikym na zaklade kdoviceho a o umely noze se v nem mluvi bez nejakyho kontextu ve smyslu kdo to navrhl a jak jsou s tim daleko. Navic je extra vtipny, ze jako spravnej zmrd citujes jen ty veci, co se ti hodi. Procpak jsi neocitoval i Use cases for the material are still unknown, as so far it hasn't been produced on a macro scale. nebo We don’t know, for example, whether our metallic wood would dent like metal or shatter like glass.? Ze by proto, ze si to navzajem odporuje? Protoze kdyz to nedokazou vyrobit ve vetsim meritku a nevedi, jak se to vlastne bude chovat, tak odkud se bere ta jistota, ze z toho pujde delat umely nohy, ze jo?

    Hele, mozna casem z toho neco bude, ale za hodne dlouho, pokud vubec. Ale ted je to jen zajimavost, mensi nez postovni znamka s nulovym praktickym vyuzitim.

    Proste klasika. XChaosova naprosta neschopnost kriticky prace s informace, Proste vyzobe a zvelici to, co se mu hodi a ignoruje vsechno, co nezapada. A takovyhle trumberove se cpou do EP? No potes pambu 8)))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: a já cituju jaký zdroj, terciální?
    https://www.dwell.com/article/metallic-wood-as-strong-as-titanium-penn-engineering-29515538
    For example, a prosthetic leg made from this material and infused with anode and cathode materials, could also be a battery.

    Pokud je něco dost dobré pro prostetickou nohu, proč by to nemohlo být dobré pro letadlo? Fakt nechápu, proč tolik lidí při výhledu do budoucna počítá se zakonzervováním stávajícího stavu všeho možného, akorát navíc budeme mít fúzní parní elektrárny a kosmický výtah.
    REDGUY
    REDGUY --- ---
    XCHAOS: njn. Ty "predpokladas", ja cituju primarni zdroj. A SunTrip ukázal, jak tvoje "předpokládání" dopadá v praxi 8)))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    REDGUY: Researchers are also considering the possibility of filling its empty space with an energy-storing material. "For example, a prosthetic leg made from this material and infused with anode and cathode materials, could also be a battery."

    předpokládám ta noha bude taky trochu větší, než 100 mm2
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam